Author |
Topic |
jaki
Advanced Member
Croatia
26835 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13077 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 16/02/2020 : 13:07:03
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Uh, kada se sjetim da smo se nas dvojica skoro u zadnji trenutak riješili vrućeg krumpira, odmah me oblije hladan znoj.
Istina Iako mislim da će ta kolekcija unatoč ovom izdanju i dalje biti tražena, uvijek se netko nađe tko traži I zbog ritma kojeg imaju (budućnost edicije se zna), a i puno su već odmakli. Moja je otišla u dva dijela, dvojici koja su zaista super. Pogotovo dečko koji mi je poklonio i svoje crteže koje je sam radio Ja bih mu odmah dao posao da crta stripove, tako je dobar, pravi talent
quote: Originally posted by jaki
i još će im ostati novaca za čevape i pivo:)
Za ćevape se uvijek mora ostaviti love
quote: Originally posted by DODSFERD
Ma kod mene nema mjesta niti za nove police jer su svi zidovi zauzeti, ostaje samo da izbacim jedan od dva kreveta, a oba su mi draga.
Jedino da nešto izmisliš na plafonu pa tamo nekako zakačiš police i nastaviš slagati Kod mene ima mjesta još za šleper stripova, ali dobro pa sam ja malo stao i prikočio sa kupovinom, pazim koliko i što uzimam |
Strike first. Strike hard. No mercy.
|
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17819 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 16/02/2020 : 16:31:01
|
ja prodo 5 nathana i kupio odmah za iste pare 20 knjiga :D liber izdanje njemački i francuski roman po 10 knjiga :D (imam neke vec pa cu to prodavat dalje) vruc krompir
libelus je stvarno ko dionice |
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47170 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 16/02/2020 : 16:41:34
|
quote: Originally posted by delboj
quote: Originally posted by lwood
Bernarda triba stavit za ministra gospodarstva. Po koji put prodaje isti proizvod ? 4.? 5.? super
Ali i dalje nije ni blizu Boneliju
Talijani su izvan konkurencije. Oni sve živo prodaju ,od umjetnosti do religije i to odlično rade već tisućljećima. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7812 Posts
Member since 18/01/2005 |
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member
1767 Posts
Member since 09/05/2006 |
Posted - 17/02/2020 : 15:34:47
|
Ne znam, mene stvarno ovo veseli, al u drugu ruku bas ne znam... Citao sam ih milion puta i budi mi sjecanja i nostalgiju, al nemam niti mjesta nesto extra za njih, a ne znam ni dal bi ih hoardao doma... Extra je izasla kad ? Pred 25-28 godina ? Sad je na kojem broju ? 300? Dok ovo dodje to tuda, ja cu imat 60-70 godina, pol foruma ce vec bit mrtvo....
Bas mixed feelings |
|
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member
1767 Posts
Member since 09/05/2006 |
Posted - 17/02/2020 : 15:40:52
|
Zapravo, jako mi je zao sto umjesto ovog ne ide nekakav mister no, ili martin mystere. Znam da su failali masu puta sa prodajom, ali za mene su dosta bili nedostupni. Naravno libellus je reprintao sve to, ali po cijenama za ekipu sa parama, ne za normalnog malog covjeka. Naravno i to bi se dalo postici, da nema brojeva rasprodanih, po cijenama za koje zbilja ili moras srat novce, il moras imat toliki gust od toga, da sam sebi dozvolis bit debil i iskesirat. Tko zna koji reprint, i ponovno ekipa masovno ide kupovat, jer je ovo izdanje, naravno, bolje od ostalih....
Bas evo, ne znam sam sto bi |
|
|
murdo
Average Member
Christmas Island
973 Posts
Member since 24/07/2002 |
Posted - 17/02/2020 : 16:14:10
|
quote: Originally posted by CAGLIOSTRO13
Zapravo, jako mi je zao sto umjesto ovog ne ide nekakav mister no, ili martin mystere. Znam da su failali masu puta sa prodajom, ali za mene su dosta bili nedostupni. Naravno libellus je reprintao sve to, ali po cijenama za ekipu sa parama, ne za normalnog malog covjeka. Naravno i to bi se dalo postici, da nema brojeva rasprodanih, po cijenama za koje zbilja ili moras srat novce, il moras imat toliki gust od toga, da sam sebi dozvolis bit debil i iskesirat. Tko zna koji reprint, i ponovno ekipa masovno ide kupovat, jer je ovo izdanje, naravno, bolje od ostalih....
Bas evo, ne znam sam sto bi
Nek ide Mr.No skupa sa Zagorom.. pola-pola. Tako bi valjda išlo.. |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 17/02/2020 : 20:52:22
|
quote: Originally posted by murdo
quote: Originally posted by CAGLIOSTRO13
Bas evo, ne znam sam sto bi
Nek ide Mr.No skupa sa Zagorom.. pola-pola. Tako bi valjda išlo..
Ha, pazi ti ideju! Nešto kao MM/Djil varijanta, jel'da? Kaj je najbolje, to bi možda i išlo! |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 17/02/2020 : 22:00:44
|
Trebam li pogađati tko u ovom tandemu glumi nesretnog Đila? |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
danielp
Senior Member
Serbia
1367 Posts
Member since 29/05/2004 |
Posted - 18/02/2020 : 08:43:14
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by jaki
Ako ne sadrži dva talijanska broja onda su falili naslovnicu za reklamu:) Ili im se ućinila bolja od naslovnice prvog broja?
Nisu falili Vidit ces vec
stavice da jedan broj ima po 130 strana (kao Tutto) |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17016 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7812 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 20/02/2020 : 08:34:34
|
jeli riješena misterija zbog čega ide naslovnica drugog originalnog broja? |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18890 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 20/02/2020 : 09:28:32
|
pa ta najavljena IZDAJA je več 2 broj jer prvi pomalo kasni...ja mislim da zbog postera.. jadni oni u ADK tiskari kad sad moraju na kraj 1 broja još poster složit... ide ko u Italiji, mjesečno...ja se veselim. Zagora nikad dosta, još ako je na kioscima, u koloru i normalnoj cijeni...šta bi netko gunđao? |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 20/02/2020 : 09:56:28
|
quote: Originally posted by teller
pa ta najavljena IZDAJA je več 2 broj jer prvi pomalo kasni...ja mislim da zbog postera..
Bio bi presedan da prvi broj kasni koji uopce nije bio niti najavljen u izdanjima. Da je "izdaja" drugi broj sa drugom kronoloskom naslovnicom sa po koliko ono bjese 80-tak stranica bili bi samo zakinuti za dragocjenu lovu. Bilo bi 25kn za 80 stranica kolora,sto bi povuklo komentara u nepreglednom nizu. Ako su mislili izbaciti prvi broj bez najave sa posterima moze biti iz tvoje pretpostavke Telleru da je zapelo sa tim posterima. A clan i like girlz se isto pita kao i drugi sta bi sa prvim coverom? Nadam se da nije zbog PC jer Zagor u krupnom planu udara covjeka druge boje koze ili da se izbjegne naslovnica s prikazom nasilja,je, je, to ce tesko-vjesto izbjeci jer skoro svaka ima prikaz doline suza. Kako je "dnevnik" cenzurirao po svom odabiru iliti ćeifu ponekad moze si i nas renomirani i dugogodisnji izdavac priustiti svoj gust.
|
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
FelipeKajetano
New Member
256 Posts
Member since 01/06/2016 |
|
murdo
Average Member
Christmas Island
973 Posts
Member since 24/07/2002 |
Posted - 20/02/2020 : 15:11:46
|
quote: Originally posted by emirem
quote: Originally posted by teller
pa ta najavljena IZDAJA je več 2 broj jer prvi pomalo kasni...ja mislim da zbog postera..
Bio bi presedan da prvi broj kasni koji uopce nije bio niti najavljen u izdanjima. Da je "izdaja" drugi broj sa drugom kronoloskom naslovnicom sa po koliko ono bjese 80-tak stranica bili bi samo zakinuti za dragocjenu lovu. Bilo bi 25kn za 80 stranica kolora,sto bi povuklo komentara u nepreglednom nizu. Ako su mislili izbaciti prvi broj bez najave sa posterima moze biti iz tvoje pretpostavke Telleru da je zapelo sa tim posterima. A clan i like girlz se isto pita kao i drugi sta bi sa prvim coverom? Nadam se da nije zbog PC jer Zagor u krupnom planu udara covjeka druge boje koze ili da se izbjegne naslovnica s prikazom nasilja,je, je, to ce tesko-vjesto izbjeci jer skoro svaka ima prikaz doline suza. Kako je "dnevnik" cenzurirao po svom odabiru iliti ćeifu ponekad moze si i nas renomirani i dugogodisnji izdavac priustiti svoj gust.
Valjda su najavu za prvi dio maknuli kad su vidjeli da neće izać na vrijeme.. a ovu zaboravili. |
|
|
FelipeKajetano
New Member
256 Posts
Member since 01/06/2016 |
Posted - 20/02/2020 : 23:53:13
|
quote: Originally posted by FelipeKajetano
Kad izlazi taj prvi broj?
ovo je goli kurac a ne forum, šta god pitaš ovdje nitko ništa ne odgovara. Crkotina od foruma |
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
DOMI
Advanced Member
Croatia
5086 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 21/02/2020 : 00:16:18
|
U novom Diaboliku objavljena naslovnica 1.broja "Original" Zagora (tako se zove) |
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
|
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11521 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17819 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13077 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 21/02/2020 : 11:00:20
|
quote: Originally posted by FelipeKajetano
ovo je goli kurac a ne forum, šta god pitaš ovdje nitko ništa ne odgovara. Crkotina od foruma
Pa kako da ti netko odgovori na pitanje kad nitko to još ne zna Pojavila se najava iza najnovijeg broja Bleka, a sad kad će točno na kiosku osvanuti, to nitko zna, znamo samo da će biti ono - uskoro. Globinjo možda jedini zna, ali naravno da ne može izlaziti sa detaljima u javnost. Čekamo potrčka i njegov topic sa najavom tog broja ili nekoga od forumaša ako prije primjeti da je taj broj već na kiosku pa javi ovdje. |
Strike first. Strike hard. No mercy.
|
|
|
Damir82
New Member
133 Posts
Member since 02/06/2019 |
Posted - 21/02/2020 : 14:28:18
|
Ovo bi mogli kupovat izgleda jako lijepo,još ako bude izlazio svaki mjesec cijena ako ostane kao u najavi prihvatljiva, preljepo ! |
|
|
DOMI
Advanced Member
Croatia
5086 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 22/02/2020 : 07:51:16
|
Uzeti ćemo i ovo izdanje, u znak podrške tiskanom strip izdavaštvu samo nek nam dalje žive "papirnata" izdanja |
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
|
Topic |
|