forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Filmovi & co
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 566

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4657 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 25/02/2020 : 10:25:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
Ah taj Netflix, dajte mi neke dobre preporuke bilo kojeg zanra, ovako uz random biranje ne mogu se usreciti stalno :)
The beguilled - kako I zasto je Sofia Coppola dobila nagradu u Kanu za ovo ce verovatno ostati vecita misterija. Vidim da postoji I vrezija iz sedamdesetih sa Clintom Eastwoodom za koji kazu da je MNOGO MNOGO bolja opcija od ove povrsne psiho analize.

The Invitation - odavno me nije neki film tako uznemirio u iscekivanju onoga sto smo znali da ce se desiti vec nakon 15 minuta gledanja. Moze se tu naci I dosta minusa I viska praznog hoda, kao I wtf zavrsnice u maniru najgorih C -filmova, ali sve u svemu solidna "zabava" uz ovaj film.

Ingrid Goes West - bas dobar americki indie film (ok, priznajem, od svih indie filmova najvise volim americke ;)) Verovatno jako ostvarljivo u realnom zivotu, znajucu koliko su neki ljudi pod uticajem ili cak opsednuti socijalnim mrezama. Siguran sam da takvih sociopata kao sto je Ingrid ima miliona. Iako pocinje kao komedija, lagano sklizne iz crne komedije u jedan psiholoski osvrt zene koja gubi osecja za realni zivot.

Disobediance - ako niste znali kakvim zivotom zivi ortodoksna jevrejska zajednica u Londonu, mozete saznati ovde :) I kako jedan outcast- povratnik moze "srusiti" ceo system. LGBT tema (da olaksam nekima, lesbian) daje sjajno profilisanje glavnih junakinja (ok, barem jedne, druga je blago iritantna) I stoicku I rekao bih jedinu ispravnu reakciju muskog protagonista u filmu. vredi pogledati.

Bistro i duboko nebo utociste pruza!

Edited by - Barker on 25/02/2020 10:26:17
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17834 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 25/02/2020 : 10:34:12  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
The beguilled je jedan od prvih divixa što sam kupio prije 20 godina
toliko mi se svidjela radnja a i dobar je film

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4657 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 26/02/2020 : 11:48:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
Annihilation - nije da bas detaljno pratim, ali cini se da je ova tematika bas aktuelna u Holivudu. Takodje mi se cini da su mnogi poceli da citaju romane brace Strugacki, a kasnije I pogledali ekranizacije Tarkovskog. Posto su (mi) knjige brace jako teske za citanje, a bogami I za razumevanje, jasno je da se ovde islo u jednostavnijem smeru, dodata je licna dramatika glavnih likova, a I vizuelni aspect je naglasen maksimalno. Nije lose ispalo, mada moguce je da je to zbog toga sto sam slab na Jenifer Jason Leigh jos od kad sam je prvi put gledao negde pocetkom devedesetih. A I Natalie mi je negde u toj grupi.

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 27/02/2020 : 09:49:27  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
https://www.youtube.com/watch?v=AnhzGUcENWo
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11872 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 27/02/2020 : 20:09:27  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Pogledao u prethodna tri dana tri filma:

Layer Cake (2004) rezirao Matthew Vaughn u glavnoj ulozi Danijel Krejg. Kazu da je zbog glavne uloge u ovom filmu dobio ulogu Dzejmsa Bonda.
Jako dobar britanski krimi gangsterski film. Imaju englezi osecaj za to, jos od Get Cartera pa nadalje sve do Gaj Ricija. Zabavno, lepo snimljeno, ne manjka obrta i neizvesnosti uz par odlicnih fora, zadnja scena genijalna. Muzika dobra, Sienna Miller lepa, mada nedovoljno privlacna fatalna zenska, taj odnos mi se nije dovoljno razvio i lepo prikazao. Negativci su naravno crazy Serbs ultranationalist mafia i njihov najbolji predstavnik ubica Dragan kog tumaci Dragan Micanovic iz Lajanja na zvezde hahahaha! Bas sam se nasmejao kad sam ga video. On se valjda pojavljuje i kod Ricija u Rocknrolli. Dobar krimi film. Preporucujem

8/10

Hangover (2009) ili kako je kod nas preveden Mamurluk u Las Vegasu . Dugo sam izbegavao ovaj film jer sam mislio da je teska glupost i bezumna americka komedija, iako mi je drustvo i devojka dugo pricalo da je odlicna komedija i vredi pogledati nisam im verovao. Nego tek posto sam prosle godine gledao Tod Philipsovog Jokera i slusao intervju sa direktorom fotografije Lawrenceom Sherom, odlucio sam se da pogledam i njihove prethodne filmove. I kako sam se prijatno iznenadio! Odlicna komedija, potpuno otkacena, nema ni trunke politicke korekntosti, bas sto mi treba. Odlicna prica, odlicna gluma, sulude scene. Preporucujem svima!

8/10

Hangover Part II (2011) ili kako je kod nas preveden Mamurluk u Bangkoku. Ista fora kao i prvi film, sve isto, samo drugi lik je nestao i na drugoj su lokaciji. Par odlicnih fora, ali steta sto je u potpunosti ista formula kao u prvom filmu. Mozda i nije trebalo da ih gledam dan za danom, nego kad se uzelis likova i njihove zajebancije onda pogledati. Sacekacu neko vreme dok ne pogledam Part III da bi utisak mozda bio bolji.

6/10
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 27/02/2020 : 22:03:25  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Da, taj prvi Hangovoer je sasvim Ok "mozak na pašu" filmić. Druga dva nepotrebna.

Ja sam jučer pogledao Captain Fantastic s Viggom Mortensenom. Dobar hipi filmić. Zanimljiv koncept odgoja djece. Vrlo lako bi se moglo zagovarati da je taj hipi odgoj u biti stroga autokracija koja koči osobne slobode te djece. Ali dobro, svidio mi se film.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11872 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 28/02/2020 : 00:40:03  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Veceras na RTSu 2, u sklopu programa Premijere sa Festa koji se pusta ponedeljkom i cetvrtkom od 22h, je bio proslogodisnji film Mattea Garronea Dogman .
Do sad se nisam susretao sa ovim rediteljem, ali cu od sad obratiti paznju na njegov rad.
Jako dobar film, vecina snimljena iz dugih kadrova iz ruke i tu su krupni planovi, dok u filmu imamo i dosta staticnih totala.
Jako zanimljiv film, morao bih jos da razmislim o njemu. Kraj je mozda mogao da bude malo jasniji, sam kraj, ne ono neposredno pred kraj.

Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11872 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 28/02/2020 : 00:43:16  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Shaneru, ti si sto posto gledao Dogmana. Kakvo je tvoje misljenje?
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7389 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 28/02/2020 : 07:16:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

Shaneru, ti si sto posto gledao Dogmana. Kakvo je tvoje misljenje?

Mene je razočarao, ali nikako ne bih rekao da je loš film. Malo mi je išao na živce glavni lik, ali je gluma zapravo dosta dobra. Mislim da je glavni problem što mi priča nije toliko zanimljiva, a izvedba nije toliko upečatljiva da bi ostavila jači utisak. Kraja se ne sjećam baš dobro. SPOILER Ide se riješiti leša i onda, ako se ne varam, vidi ekipu kako igra nogomet i želi im se pridružiti, ali ne znam što se dalje desi. Ako sam uopće i ovo dobro zapamtio.

Inače, što se Garronea tiče, pogledao sam tri od zadnja četiri njegova filma i, dok me Il racconto dei racconti - Tale of Tales također razočarao (interesantno, ali pretjerano), Gomorra je jako dobar film i njega bih ti svakako preporučio.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11872 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 28/02/2020 : 20:27:40  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Pogledacu Gomoru obavezno.

A sto se tice kraja Dogmana Spoiler: Odvukao je Simona van grada i pripalio vatru, da ga spali. Onda otrci nazad do grada i vidi ekipu kako igraju fudbal i doziva ih da dodju da vide sta je on uradio, medjutim oni ne odgovaraju, on se vrati po les stavi teskog Simona na ledja i odnese ga do igralista za fudbal ali tamo nema nikoga. Halucinirao je, ja pretpostavljam, onda odvlaci njegovo telo dalje, i zavsrava se kako ga iscrpljen spusta i dahce i gleda okolo, i jos je zora i nema nikoga samo su on, les i njegov pas tu. Po meni pomalo nedoreceno.
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7389 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 28/02/2020 : 22:26:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:

Po meni pomalo nedoreceno.

Slažem se. Vidiš koliko je neupečatljiv kad sam ga skroz krivo zapamtio.

Sve u svemu, od tih, da tako kažemo, novijih talijanskih redatelja, meni su interesantniji Sorrentino i Guadagnino, bar ono njihovo što sam gledao.

Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4444 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 29/02/2020 : 13:53:38  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Uncut Gems

Tko bi rekao da Sandler može odglumiti, a da ne bude iritantan i pun loših fora. Vrlo dinamičan film, toliko konfuzan i brzog tempa da ga proživljavate skupa s glavnim likom tih 2 sata, s tog aspekta stvarno nešto dugo neviđeno i pravo postignuće. Što se tiče radnje, u nekim aspektima iznimno nelogična i nespojiva sa stvarnosti, a opet ima i hiperrealističnih trenutaka. Na kraju mogu reći da me film ostavio podijeljena mišljenja, s jedne strane ne mogu ostati ravnodušan na to koliko film uvuče gledatelja, s druge strane ne mogu prijeći baš preko nekih odluka glavnog lika koje su me blago rečeno začudile, a i soundtrack mi je malo pomutio atmosferu.

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11872 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 29/02/2020 : 18:57:16  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Pogledao sinoc Michael Mannov film Public Enemies (2009) o zivotu i smrti mog omiljenog pljackasa banaka Dzonu Dilindzeru. U filmu ga glumi odlicni Dzoni Dep, a FBI agenta Melvina Purvisa glumi Kristijan Bejl, tu je i Marijon Kotilard.

Imao sam visoka ocekivanja, medjutim ostao sam razocaran. Gledao sam pre par godina sjajni Miliusov film Dillinger iz 1973. sa genijalnim Warrenom Oatesom u glavnoj ulozi.
Public enemies nema ni malo sarma, zabave i napetosti koju ima Miliusov klasik. Prica u Mannovom filmu je dosadna, ispricana nevesto, ne upoznajemo Dilingera ni malo izbliza, da vidimo kakav je on lik, njegov sarm, smisao za humor i elegantnost, prikazan je kao surovi ubica policajaca a istorijski je dokazano da nije nikog ubio sem mozda jednog policajca 1933.ali ni za to nije sigurno, po tome je i bio poznat i omiljen u narodu, jer nije ubijao i na neki nacin bio je poslednja legenda americkog mita o Divljem Zapadu. Njegovo nadmudrivanje sa policijom i zajebavanje Purvisa i ostalih pandura koji su ga jurili uopste nije prikazano, a o njegovom odnosu sa ostalim clanovima bande a pogotovo sa Billie Frechette, koju glumi Marijon Kotilard, da i ne pricam. Nema ni malo hemije niti ljubavi niti icega.

Kamera je vecinom iz ruke, mnogo prljavih ,,shaky" kadrova. Ne znam koja je motivacija reditelja za takvim snimanjem. Dosta otezava gledanje i zamara posle nekog vremena, dok su staticni i mirniji kadrovi zaista lepi i prijatni.

Iako je film u svakom smislu manjkav, izdvojio bih glumu Dzonija Depa, iako da mu je lik bio bolje profilisan bi i sam Dep bio jos bolji, odlicnu muziku kako originalnu tako i soundtrack i odlicnih prvih par minuta filma i poslednjih 20ak minuta do pola sata. Tu bih izdvojio hapsenje Billie Frechette, scenu kada Dilinger udje u Biro a da ga niko nije opazio i prepoznao i gleda u fotografije svojih prijatelja sa pecatom Deceased i Billie sa aprehended, jedini je on ostao, i zavrsna scena u bioskopu i ispred bioskopa je dobra. Pateticni kraj sa Marijon Kotilard ne bih komentarisao.
Simpaticno mi je sto je Branka Katic imala malu ulogu kao zena u crvenoj haljini, koja je izdala Johna Dilingera.

Dakle ovaj film je imao ogroman potencijal, odlican budzet, odlicne glumce, ali scenario i sama rezija su nikakvi. Neverovatno kakva propustena prilika.

Moja ocena:
5,5/10

Ko zeli pravi film o Dilingeru nek gleda John Miliusov Dilinger iz 73. Kad smo vec kod Warrena Oatesa, kakav je to glumac bio! Sada je pomalo zaboravljen, ali kakve uloge je imao. Izdvojio bih dva filma Sema Pekinpoa Wild Bunch i pogotovo kultno remek delo Bring Me the Head of Alfredo Garcia

Edited by - going going on 29/02/2020 18:57:45
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11872 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 02/03/2020 : 01:21:18  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Pogledao na FEST-u The Lighthouse.

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 03/03/2020 : 19:49:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:

I, kakav ti je?

Meni je bio pravi trip od filma. Vrhunski snimljen i odglumljen (ne kapiram kako je ova sezona nagrada izbjegla Defoa), atmosferičan, na momente neprijatan, prepun simbolike i ostavlja prostor za razna tumačenja.
Nije baš za svakoga.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7389 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 03/03/2020 : 21:29:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beren

Meni je bio pravi trip od filma. Vrhunski snimljen i odglumljen (ne kapiram kako je ova sezona nagrada izbjegla Defoa), atmosferičan, na momente neprijatan, prepun simbolike i ostavlja prostor za razna tumačenja.
Nije baš za svakoga.

Potpis.

Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11872 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 04/03/2020 : 02:10:31  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

I, kakav ti je?

Nije baš za svakoga.

Apsolutno se slazem. Moze na mnogo nacina da se tumaci. Na trenutke me podsetilo na nesto sto bi snimio David Lynch. I sto je bitno nije pretenciozan fim. Voleo bih da su neke stvari malo razjasnjenije na kraju, najvise uloga Defoea u celoj prici.
Svasta je tu udrobljeno: lavkraftski i poovski horor, misterija, mornarske legende, praznoverja.

Neka tumacenja i vidjenja iz filma koja sadrze spoilere!
SPOILER: -Defoov i Patinsonov odnos mi je dosta seksualan, onaj trenutak kad se zamalo poljube, pa leze jedan drugom u narucju i na kraju kad Patinson izvodi Defoa kao psa i zakopava ga, do tada podcinjeni (patinson) je odlucio da sada on zeli da bude dominantan.
Takodje, ceo film se moze tumaciti kao neki purgatorijum ili pakao, dovoze ih brodom na ostrvo. Mozda je taj brod koji ih dovozi na ostrvo na pocetku ustvari ladja kojom upravlja Haron koji prevozi mrtve na drugi svet. Dodje logicno jer na kraju Patinson zavrsi kao Prometej, dakle jos grcke mitologije.
A svetlost je sam Bog, u najsirem mogucem smislu, a Patinson (koji je gresan jer je ubio i ima poriv za silovanjem) kada pogleda u svetlost biva kaznjen.
najupecatljivije su mi sve scene sa sirenom, vrlo jezivo, nadrealno, zastrasujuce, simbolicno. Pogotovo kad je otkrije nasukanu na stenama. To mi je sigurno najbolja scena iz filma od prosle godine. A i scena kada Patinson vidi samog sebe i onda iza sebe Defoa kao Posejdona je takodje jeziva.
KRAJ SPOILERA
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 04/03/2020 : 22:13:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
SPOILERI

quote:

Neka tumacenja i vidjenja iz filma koja sadrze spoilere!
SPOILER: -Defoov i Patinsonov odnos mi je dosta seksualan, onaj trenutak kad se zamalo poljube, pa leze jedan drugom u narucju i na kraju kad Patinson izvodi Defoa kao psa i zakopava ga, do tada podcinjeni (patinson) je odlucio da sada on zeli da bude dominantan.
Takodje, ceo film se moze tumaciti kao neki purgatorijum ili pakao, dovoze ih brodom na ostrvo. Mozda je taj brod koji ih dovozi na ostrvo na pocetku ustvari ladja kojom upravlja Haron koji prevozi mrtve na drugi svet. Dodje logicno jer na kraju Patinson zavrsi kao Prometej, dakle jos grcke mitologije.
A svetlost je sam Bog, u najsirem mogucem smislu, a Patinson (koji je gresan jer je ubio i ima poriv za silovanjem) kada pogleda u svetlost biva kaznjen.
najupecatljivije su mi sve scene sa sirenom, vrlo jezivo, nadrealno, zastrasujuce, simbolicno. Pogotovo kad je otkrije nasukanu na stenama. To mi je sigurno najbolja scena iz filma od prosle godine. A i scena kada Patinson vidi samog sebe i onda iza sebe Defoa kao Posejdona je takodje jeziva.
KRAJ SPOILERA

SPOJLERI

Defo je Protej, ne Posejdon. To je režiser potvrdio, mislim. https://en.wikipedia.org/wiki/Proteus Protej prema mitologiji može da predvidi budućnost, da mijenja oblik, tako da ona lavkraftovska bića i sirene, sve to može da bude on.

Isto tako, ostrvo možda i jeste nekakvo čistilište/pakao. Obojica su ubice.

S druge strane, cio film sam imao utisak da je jedan od njih samo uobrazilja drugog, tj. da ne postoji. Posle se ispostavilo da imaju i isto ime, što ne može biti slučajno u ovakvom tipu filma.

Ne znam, mnogo je mogućnosti i slažem se da je trebalo malo više uputiti gledaoca kojim putem da traži smisao jer je ovako ostalo previše nepoznatih (ako izuzmemo mit o Prometeju), pa je teško sklopiti cijelu sliku.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...

Edited by - Beren on 04/03/2020 22:14:47
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7389 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 05/03/2020 : 05:35:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Meni je dobro baš to što se ne može složiti cijela slika i sve do kraja objasniti. Ono što nam je nedokučivo često ostavlja jači dojam.

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 05/03/2020 : 08:22:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner

Meni je dobro baš to što se ne može složiti cijela slika i sve do kraja objasniti. Ono što nam je nedokučivo često ostavlja jači dojam.

U principu, da. Ali nekad to nedokučivo je samo produkt autorove nemogućnosti da na pravi način poveže ono što je nabacao u djelu. Ono što nama djeluje kao neka nedokučiva simbolika, možda je samo autorovo oruđe kojim se služi da zamaskira svoju nemoć da sve poveže u smislenu cjelinu. Zbog toga mislim da bi bilo bolje da je za nijansu više nagoviještena suština.

Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7389 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 05/03/2020 : 11:31:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Shaner

U principu, da. Ali nekad to nedokučivo je samo produkt autorove nemogućnosti da na pravi način poveže ono što je nabacao u djelu. Ono što nama djeluje kao neka nedokučiva simbolika, možda je samo autorovo oruđe kojim se služi da zamaskira svoju nemoć da sve poveže u smislenu cjelinu. Zbog toga mislim da bi bilo bolje da je za nijansu više nagoviještena suština.

Apsolutno se slažem s boldanim, ali na kraju se svodi na to je li uspješno zamaskirao, to jest je li me uspio kupiti, a u ovom slučaju jest.

Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11872 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 07/03/2020 : 19:15:48  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Pogledao domaci film tj. koprodukciju Bosne, Crne Gore i Srbije, prvi dugometrazni film mladog reditelja Stefana Malesevica Mamonga. I nisam nesto odusevljen. Sjajna kamera, lokacije, atmosfera. Ali sama tema i ideja su slabo iskomunicirane publici, a film nije namerno nedorecen. Najbolji mi je drugi segment u krsu Crne Gore.

https://www.fest.rs/en/movies/mamonga
https://www.imdb.com/title/tt7771512/

Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6340 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 07/03/2020 : 19:31:09  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Pogledao sam ovo zadnjeg Terminatora, ne kužim čemu pljuvanje, meni je dobar, čak sam se par puta dobro nasmijao.
Jedino malo previše liči na T2.

Pogledao sam i Good Time i odličan je, baš mi se svidio, koliko toga su natrpali u tako malo filma. Čak mi se i antipatični Pattison svidio, tj odglumio je to vrhunski.
Izgleda da ovi burazi znaju svakog glumca natjerat da dobro glumi....ili jednostavno znaju radit filmove.
BTW i ovaj je mrvicu nervozan ali osjetno manje od Uncut Gems.

Pogledat ću i njihov prethodni film:

https://www.imdb.com/title/tt3687186/?ref_=nm_flmg_dr_6

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...

Edited by - DiSkAcH on 07/03/2020 19:33:54
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 07/03/2020 : 20:14:09  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message  Reply with Quote
https://www.imdb.com/title/tt1596345/?ref_=nv_sr_srsg_0

Fišer - Spaski 1972

Edited by - mezzano on 07/03/2020 20:15:18
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7389 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 07/03/2020 : 21:39:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH

Čak mi se i antipatični Pattison svidio, tj odglumio je to vrhunski.
Izgleda da ovi burazi znaju svakog glumca natjerat da dobro glumi....

Meni je Pattinson bio antipatičan, a da ga zapravo nisam nigdje gledao niti znao išta o njemu osim da glumi u toj vražjoj Sumrak sagi. Jednom kad sam počeo gledati filmove s njim stvar se kompletno preokrenula, sad mi je možda i najdraži glumac među mlađom generacijom.

I ne treba njega tjerati. Maps to the Stars, High Life i The Lighthouse su dokaz za to, a ima i još naslova gdje se čini izvrstan koje (za sada) nisam pogledao.

Go to Top of Page
Page: of 566 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.32 seconds. Snitz Forums 2000