Author |
Topic |
murdo
Average Member
Christmas Island
973 Posts
Member since 24/07/2002 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26836 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 04/03/2020 : 16:31:24
|
quote: Originally posted by Poli
Ovo izgleda ko da medvjed kaki tvrde konuse, stabla... i mucno je brate, mucno...
Ajde sad ozbiljno, pokusajte "zapjevati" (da se zaderete) ovo na sav glas...
Pa moguće je to izvesti, samo je potrebno puno vježbe, ti se prerano predaješ i odustaješ. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 04/03/2020 : 17:24:31
|
Svraka,sojka krestalica i vrana graktalica u jednom. Cak i kad citam sta Martijev Java mumlja vise razumijem. |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
Edited by - emirem on 04/03/2020 23:42:09 |
|
|
1Euro
Advanced Member
12494 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Posted - 04/03/2020 : 17:39:56
|
quote: Originally posted by 1Euro
u Sloveniji več par dana na kiosku. Izgleda da nitko ne kupuje....zasitili se ljudi Zagora
Nije taj kiosk jos sreo naseg rendzera Tellera. ☺️ |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
DOMI
Advanced Member
Croatia
5087 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 04/03/2020 : 18:15:41
|
quote: Originally posted by emirem
quote: Originally posted by 1Euro
u Sloveniji več par dana na kiosku. Izgleda da nitko ne kupuje....zasitili se ljudi Zagora
Nije taj kiosk jos sreo naseg rendzera Tellera. ☺️
... kolekcionari su vjerovatno pokupovali Libellus (prvi brojevi išli su u većim nakladama), ili pak od Ludensa (plave knjižurine)...
Bez obzira na to, mislim da ovo izdanje ima budućnost, po cijeni prihvatljiva svakome (jeftinije od kutije cigareta), malen ulog za zaviriti u šareni svijet stripa onim novim znatiželjnicima |
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13086 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 04/03/2020 : 21:44:17
|
quote: Originally posted by emirem
"Ahjaaaak!" sami upisujemo?
Sad imamo one fontove koje je Attila vrijedno skupio pa možemo sami kucati i imati Dnevnik verziju |
Strike first. Strike hard. No mercy.
|
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 04/03/2020 : 21:51:01
|
Nije lako pronaći prikladan font za takav krik koji ledi krv u žilama. |
|
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Posted - 04/03/2020 : 23:47:24
|
quote: Originally posted by Poli
Ovo izgleda ko da medvjed kaki tvrde konuse, stabla...
Doslo jedenje suhog mesa, pemikana, na naplatu,tvrda stolica,bubre hemoroidi… naslov bi vise odgovarao "zasjedanje u sumi". |
|
|
kifi
Junior Member
440 Posts
Member since 30/10/2005 |
|
murdo
Average Member
Christmas Island
973 Posts
Member since 24/07/2002 |
Posted - 05/03/2020 : 09:24:02
|
quote: Originally posted by kifi
Break news. Nevjerojatno. Stigao Zagor na kioske. I još nije sakriven, nego izložen da ga svi vide.
Ali je zaštićen od korona virusa celofanom. |
|
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Posted - 05/03/2020 : 09:31:09
|
quote: Originally posted by murdo
quote: Originally posted by kifi
Break news. Nevjerojatno. Stigao Zagor na kioske. I još nije sakriven, nego izložen da ga svi vide.
Ali je zaštićen od korona virusa celofanom.
|
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18896 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 05/03/2020 : 10:08:53
|
Kupio... i kod nas stigo fino umotan.. Bas zgodno izdanje...jako lijep kolor, cak ugodni je citati nego bljestavo Libellus izdanje.. Poster je odlican i ide fino iz Pan poster Dnevnika na zid... Uz onaj Slobodne Dalmacije... Krasno izdanje za kolekcionare i one koji pocinju sa Zagorom.. To kod nas ide ko lava.. kaže danas moja prodavacica, dobila nekih 6 primjeraka i jos samo jedan čeka sretnog kupca.. Pogodio je Ludens u sridu tim izdanem... Uzet cu jos dva primjeraka da ostanu zapakirani za iduca pokolenja.. Da vide nasljednici kako smo mi imali lijepo mladost zahvaljujuci Duhu sa sjekirom.. Ludens kapa do poda..
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
Edited by - teller on 05/03/2020 10:10:26 |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22322 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 05/03/2020 : 11:07:50
|
quote: Originally posted by teller
jako lijep kolor, cak ugodni je citati nego bljestavo Libellus izdanje.
Ampak, ovo što si napisao je bullshit. Ok je nahvaliti ovo izdanje iz ovog ili onog razloga, ali bilo kakvo upoređivanje sa LL nema smisla. To je kao da hvališ golfa dvojku kako je bolji od najnovijeg mercedesa. |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26836 Posts
|
shizma
New Member
101 Posts
Member since 07/02/2020 |
Posted - 05/03/2020 : 11:40:17
|
Zamislimo kad dođu zlaćana izdanja sa turbo tvrdim koricama i papirom mirisa ljiljana (ili po izboru kupca) koje će "sranje" biti Libellusova izdanja...
Mda...samo želim reći neka je stripova na kisocima što više i po pristupačnim cijenama...strip (nekad ih zvao romani ) je za kiosk, ostalo nek se kolekcionira, divi, skuplja po policama, itd... |
|
|
Damir82
New Member
133 Posts
Member since 02/06/2019 |
Posted - 05/03/2020 : 13:49:16
|
Samo izdanje moglo je bit puno bolje uređeno, nema uvodnog teksta, po meni to je jedan veliki propust za prvi broj, bar su mogli složit pola strane teksta,i trebali su stavit plastificirane korice radi ljepšeg izgleda! Sve u svemu malo sam razočaran,to je moglo bit puno bolje urađeno. Sviđa mi se što je upakiran u celofan,tako bi ubuduće trebali svi stripovi dolazit |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26836 Posts
Posted - 05/03/2020 : 14:09:22
|
Korice su baš super. Uvod?Ne fali mi.Ko da ne znamo što kupujemo. Celofan?Slažem se ali sumnjam.To je još jedan trošak više. |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18896 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 05/03/2020 : 14:26:21
|
Libellus je zakon... Ali je...skup, nije na kioscima, bezveze HC ko da mora bit zauvijek napravljen, sijajni blestavi papir.. Mogli su komorno ko Republika TeX.. SC, občini papir i na kioske.. Tada bi jim digli spomenik.. Ovako jos samo jedna skupna perverzija.. Uzimam Libellus Zagora ali mi je ovo kiosk izdaje puno draze.. Kako bi bilo da je Libellus stavio u prvi broj poster.. Sigurno bi bila cijena 2oo kuna... Samo hvalite skupo bljestavilo ali ne pljujte ovo izdanje koje puno vise znači za opstanak stripova na kioscima a i opcenito...pun mi je kur.ac stripova koji teže kilogram I vise.. Ko da je to garancija da su dobri. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
Edited by - teller on 05/03/2020 14:27:16 |
|
|
logo111
Senior Member
Croatia
2841 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 05/03/2020 : 14:28:17
|
quote: Originally posted by Damir82
Samo izdanje moglo je bit puno bolje uređeno, nema uvodnog teksta, po meni to je jedan veliki propust za prvi broj, bar su mogli složit pola strane teksta,i trebali su stavit plastificirane korice radi ljepšeg izgleda! Sve u svemu malo sam razočaran,to je moglo bit puno bolje urađeno. Sviđa mi se što je upakiran u celofan,tako bi ubuduće trebali svi stripovi dolazit
I ovako je 25 kuna za 80 stranica i kad se usporedi sa brojem stranica u Libellusu (300 str) prelazi 50 % cijene tog izdanja.
Kad bi bile kvalitetnije (plastificirane) korice, uvodni tekstovi i sl. ovo kiosk izdanje bilo bi skuplje od kolekcionarskih HC izdanja.
A celofan koji je odlična stvar, mislim da pripada samo prvom broju zbog postera a dalje idu vezice. |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26836 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 05/03/2020 : 14:38:21
|
Kupio... i kod nas stigo fino umotan.. Bas zgodno izdanje...jako lijep kolor, cak ugodni je citati nego bljestavo Libellus izdanje.. Poster je odlican i ide fino iz Pan poster Dnevnika na zid... Uz onaj Slobodne Dalmacije... Krasno izdanje za kolekcionare i one koji pocinju sa Zagorom.. To kod nas ide ko lava.. kaže danas moja prodavacica, dobila nekih 6 primjeraka i jos samo jedan čeka sretnog kupca.. Pogodio je Ludens u sridu tim izdanem... Uzet cu jos dva primjeraka da ostanu zapakirani za iduca pokolenja.. Da vide nasljednici kako smo gomilali bezvezne i nepotrebne stvari zahvaljujuci hrčak sindromu.. Ludens kapa do poda..
Istina. |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15787 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 05/03/2020 : 15:06:44
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Kupio... i kod nas stigo fino umotan.. Bas zgodno izdanje...jako lijep kolor, cak ugodni je citati nego bljestavo Libellus izdanje.. Poster je odlican i ide fino iz Pan poster Dnevnika na zid... Uz onaj Slobodne Dalmacije... Krasno izdanje za kolekcionare i one koji pocinju sa Zagorom.. To kod nas ide ko lava.. kaže danas moja prodavacica, dobila nekih 6 primjeraka i jos samo jedan čeka sretnog kupca.. Pogodio je Ludens u sridu tim izdanem... Uzet cu jos dva primjeraka da ostanu zapakirani za iduca pokolenja.. Da vide nasljednici kako smo gomilali bezvezne i nepotrebne stvari zahvaljujuci hrčak sindromu.. Ludens kapa do poda..
Istina.
Istina. Ali... Po koliko puta treba reci da je LL izdanje, kolekcionarsko izdanje. KOLEKCIONARSKO! To izdanje nije za svakoga niti treba svakome. U razloge nije potrebno ponovo ulaziti, niti je vazno naci za shodno to ponovo obrazloziti. |
Los cukar na fritulama! |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15787 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 05/03/2020 : 15:11:46
|
quote: Originally posted by King Warrior
jako lijep kolor, cak ugodni je citati nego bljestavo Libellus izdanje.
Ampak, ovo što si napisao je bullshit. Ok je nahvaliti ovo izdanje iz ovog ili onog razloga, ali bilo kakvo upoređivanje sa LL nema smisla. To je kao da hvališ golfa dvojku kako je bolji od najnovijeg mercedesa.
Nije mi drago reci da se slazem s ovim clanom zbog prijasnjih razmirica, ali kako se smatram prijemcivim, razumnim i postenim covjekom, mislim da je potrebno reci da je ova izjava apsolutno tocna! Jedino tocna. (Iako netko moze voljeti 'duju Golfa' iz sasvim osobnih sentimentalnih i inih razloga...) |
Los cukar na fritulama! |
|
|
Topic |
|