mislio sam na a5 boneli format iz collana zenith gigante druge serie.... ne racunam striscia izdanje iako su naslovnice od klasika iz te serije.....tutto je dosta novije izdanje, 4-5 po redu...
Zasto 80 str Za mene je boneli 96 str ko u dilanu Jesu to prvi zagori imali 80 str Kace normalni broj str imati Od kojeg broja?
prvi zagori su isli na 128 stranica, pa na 96, da bi oko broja 250 ubacili uvodnu stranicu i samim tim smanjili na 94 strane stripa...zasto bas 80 stranica, nemam pojma...
Prvi zagori su išli u potpuno drukčijem formatu, tutto zagori na 128 stranica su reizdanje tih starijih.
da, ali sve je bio visekratnik broja stranica striscie koji je odgovarao 32 standardne danasnje stranice (do ovog ubacivanja u 250. broju). zato je odabir 80 bas cudan.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Lepo ovo izgleda ali je potpuno suluda urednicka odluka da ide na 80 strana? Stvarno ne znam koji je djavo Italijanima? Kapiram da je svrha kao i svih reprinta da uzmu sto je moguce vise para, pa su ovako udvostrucili po broju, jer su ti pocetni brojevi imali koliko bese 150 strana? I sad da bi imali jedan ceo originalni broj moras da kupis dva Zagor kolora klasika originala kako se vec zove.
Istina, strip je pretanak, tek nešto deblji od "žileta" Chico u šetnji kroz vrijeme, trebalo je to ići 2u1 i bolje bi bilo, ali ovako imamo sve naslovnice u boji. Ma ok, ajde, dobro je i ovo, super da je Ludens i ovo izbacio :)