Ček malo, Spock šalje Reemu recenziju, pa on tu istu pošalje solaru, pa bude objavljena kao Reemova. A tako to funkcionira.
Međusobno si većinom pošaljemo recenzije da vidimo još jedno mišljenje prije slanja solaru, pogotovo kad je Kit Teller u pitanju.
Malo zezancije nikad ne škodi, testirao sam malo Reemov smisao za humor. Svakako je dobro poslati koju recku kolegi za savjet, sjećaš se da sam i ja gledao tvoje NN recke. Uglavnom, samo naprijed i dalje i kad opet budeš spreman za Nathana javi.
Originally posted by Jerry Krause Svakako je dobro poslati koju recku kolegi za savjet, sjećaš se da sam i ja gledao tvoje NN recke. Uglavnom, samo naprijed i dalje i kad opet budeš spreman za Nathana javi.
Trenutno sam u nekim drugim vodama i planovima po pitanju recenzija, ali čim se osjetim spreman za novo iskustvo u intrigantnom Nathanovom svijetu, javim ti se!
samo nemoj da ti ko meni slava udari u glavu i okreneš se alkoholu, drogi i kurvanju
Hvala Igore! Sad, je li zasluženo kraj tvojih 30 recenzija je već upitno. Ti imaš već dvije titule, pa htjeli ljudi da i netko drugi osjeti slast pobjede.