Dragi, bez brige... Nastavi. Navali, dapace... ja ti osobno preporucam, Donaverovu karavanu od Jose Ortiza. Ali ima ih jos ohoho, zelim ti da ih sam otkrijes.
Meni uglavnom jako dobar, uz par lošijih epizoda (Normin princ je jedna od njih). A Štrajk i Donovanovi dječaci su vrh serijala.
Meni je Normin princ jedina losa i necitljiva epizoda u ovom serijalu. Ostale su toliko dobre da mi je KP godinama bez sumnje i konkurencije broj 1 u kolekciji. Donaverovu karavanu procitam bar 2x godisnje. Pa Dome, slatki dome, Suvisan, Chatanooga... Dijamanti!!!
Jok.. ova naslovnica ima dozu nostalgije i odlican odabir..ovo hodajucu smrt nebi uzeo ni na kioscima da je badava.. Bolje nek pokrenu ove nove Mister No avanture..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Jok.. ova naslovnica ima dozu nostalgije i odlican odabir..ovo hodajucu smrt nebi uzeo ni na kioscima da je badava.. Bolje nek pokrenu ove nove Mister No avanture..
kad bi ti teleru dao šansu toj hodajućoj smrti,video bi koliko je bolja,kvalitetnija i superiornija od pilota;a gotivim mister noa,da ne bude zabune.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
kad bi ti teleru dao šansu toj hodajućoj smrti,video bi koliko je bolja,kvalitetnija i superiornija od pilota;a gotivim mister noa,da ne bude zabune.
ma vidiš da te rakoši zeza. ova kenova naslovnica je jedna od najboljih.
Ma ne zezam, naslovnica Norminog princa je prekrasna, Ken s rasnom plavušom koja mi baca na Merlin Monro a u pozadini konj. Naslovnicu ovakvog tipa tj. scene ćemo vrlo rijetko vidjeti kao naslovnicu u stripu