forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Vaših Top 10
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 112

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 21/03/2020 : 12:29:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
ne

ali ovo "branimir", nemoj mi reći da to nije malo ... fegetski

ivek zove Štulića Branimir, kako je to nenormalno, izvještačeno. ne vjerujem da su si kompići. takva pretpostavljena familijarnost ukazuje na nedostatak ukusa, dostojnosti i tako dalje, da sad ne tupim. znam, time se on želi poštimati da je veliki znalac, prisan je s azrom do te mjere da mu se ukazuje Branimir, ali morate priznati da je to užas, kad razmisliš.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 21/03/2020 : 12:33:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Reko bi meni vukozec: čačkaš mečku... :) Mani to.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15850 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 21/03/2020 : 12:37:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

ne

ali ovo "branimir", nemoj mi reći da to nije malo ... fegetski

ivek zove Štulića Branimir, kako je to nenormalno, izvještačeno. ne vjerujem da su si kompići. takva pretpostavljena familijarnost ukazuje na nedostatak ukusa, dostojnosti i tako dalje, da sad ne tupim. znam, time se on želi poštimati da je veliki znalac, prisan je s azrom do te mjere da mu se ukazuje Branimir, ali morate priznati da je to užas, kad razmisliš.

Bas jucer poslao jednom priki sliku sebe sa Azrom. To jest sa Branimirom. Vise puta uzivo porazgovarao sa genijem, a moj najbolji prika je odrzavao desetak godina kontakt s dobrovoljnom izbjeglicon Branimirom. Kako je spletom okolnosti to sve i snimljeno na vise desetina kazeta, ti razgovori i postoje kao dokaz. Sto naravno ti neces cuti 'fantome slobode'. I ne pada mi napamet da o tome s tobom raspravljam. No ne ljutim se ni ja na tebe. Zasto i bi? Ti ovu temu i ne dozivljavas, ali te srbe prsti da 'opalis koju batudu'. Meni je to nepristojno ali i krajnje zanimljivo. Sto da ti kazem? Veliki sam znalac. Prisan s Azrom. A uzas je stosta drugo, kad pogledas. Pogledaj i ti malo pa ces vidjeti.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 21/03/2020 : 12:40:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
ma dobro, moram se priviknuti da ste vi tako osjetljive dušice, pa svaka sitnica smeta
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15850 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 21/03/2020 : 12:44:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivi skoj

Dečki baš dobar topic da se čovjek podsjeti i ponovo presluša neke stvari.
Svako zlo za neko dobro, žena otkazala izlazak pa slušalice na uši i fiju.
Ivane meni je Mission (barem rani, poslije ih nisam pratio) bolji od Sisters of mercy, a Bauhaus mi posebno drag.
Znam nije striktno tema, ali je u duhu kad je Tonto ograničio samo na deset uradaka pa fali širine.

Sjajan topic. Bas po mom gustu.
Je, sve sta su clanovi iznjeli na svojim listama, mahom je odlicno.
Cuj, Hussey i Adams su snimili prvi album Sistersa. Imali su strasno dobrog ucitelja. Radovao sam se The Missionu u Zagrebu sad prvog travnja samo tako. Nikad ih nisam gledao, ali evo vidis karta mi je u dzepu, ali ispade samo aprililili od tog koncerta zbog ovog sranja. Sisterse sam gledao dva puta, premocni su. Drugacije je ti od sveg ostalog. Craiga Adamsa sam gledao uzivo dok je svirao bas sa The Cultom. Odlican glazbenik. A nista, valjda ce se koncert ipak odrzati, negdje, nekad...kartu ne vracam. Nek stoji. Cekam i nadam se.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

veky
Starting Member

4 Posts

Member since 17/01/2018

Posted - 21/03/2020 : 12:46:03  Show Profile Show Extended Profile  Send veky a Private Message  Reply with Quote
Moj mali doprinos, naravno da toga ima more ali neki uzi izbor...

1. Jimi Hendrix - Are You Experienced
2. Iron Maiden - Brave New World
3. Majke - Unplugged
4. Pantera - Vulgar Display of Power
5. Pink Floyd - The Dark Side of the Moon
6. Laufer - The Best Off
7. Joy Division - Unknown Pleasures
8. Led Zeppelin - IV
9. Motörhead ‎– Ace Of Spades
10. Goran Bare i Majke - Nuspojave
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15850 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 21/03/2020 : 12:50:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

ma dobro, moram se priviknuti da ste vi tako osjetljive dušice, pa svaka sitnica smeta

Samo na Azru. Samo na nju. Evo volim stripove skoro kao glazbu, i trudim se o njima i samo o njima pisati na site-u samo za to. Ali kad sam vidio ovaj topic nisam mogao odoljeti. Ovo mi je prebitno. Jucer gledam koliko memorablija od Azre imam, jbt. Imam cak i palicu od Leinera, a nije je nikad nikome htio dati. Sto da ti kazem? Za Azru sam spreman i trajni ban 'popusiti' ovdje bez trepnuti, a obozavam stripove. Toliko mi je bitna.
Ajd zivija mi filozofe nas!

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15850 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 21/03/2020 : 12:55:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Primjecujem da jako puno clanova navodi Iron Maiden na svojim listama. Zanimljivo, niko nije stavio Piece of mind, moj najdrazi album. To mi je najkompleksniji i najbolje odsviran album. Ustvari bas rockerski. Nije heavy metalski sa predugim soloima na gitarama. Drugi po redu, mi je Brave new world, povratnicki Dickinsonov i Smithov album. Svjez, poletan, odlican. Kako tada, tako i danas. I jedan od rijetkih Maidenovih gdje mi je svaka pjesma dobra.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 21/03/2020 : 12:56:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by veky

3. Majke - Unplugged
6. Laufer - The Best Off
8. Led Zeppelin - IV

Ah, bilo mi je čudno kako se Pantera nije prije pojavila...:)

Vidim da dosta ljudi peferira četvorku od Zeppelina, meni je to najiritatniji njihov album, vjerovatno zbog zasićenja. Danas zavrtim jedino The Battle of Evermore.

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 21/03/2020 : 13:02:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
dobro, ivo. nisam uračunao da ti je azra takav feler. mislim, ni sad mi nije jasna tvoja priča, ali okej - nisam ja tu da te srdim, pa ću se potruditi da ne lupam o azri.

ps - ipak moram barem spomenuti da nije dobar takav idolopoklonički odnos kakav pokazuješ. to pobožanstvenje je loše, ma kako ti gledao na to ovog trena. ako ćemo pričati, što ne znamo, znaš da ti ja ne mogu baš sve povlađivati. ali neću ni ulaziti u neke dubioze bez potrebe. evo, sad je valjda ljepše, ivo. mrvicu smo izgladili.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15850 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 21/03/2020 : 13:10:39  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

dobro, ivo. nisam uračunao da ti je azra takav feler. mislim, ni sad mi nije jasna tvoja priča, ali okej - nisam ja tu da te srdim, pa ću se potruditi da ne lupam o azri.

ps - ipak moram barem spomenuti da nije dobar takav idolopoklonički odnos kakav pokazuješ. to pobožanstvenje je loše, ma kako ti gledao na to ovog trena. ako ćemo pričati, što ne znamo, znaš da ti ja ne mogu baš sve povlađivati. ali neću ni ulaziti u neke dubioze bez potrebe. evo, sad je valjda ljepše, ivo. mrvicu smo izgladili.

Sve 5, Zaratustra!
Sta's, neko sljedi vode, vladu, sistem/sustav, religiju, politiku...bla-bla. Ja bi rekao da mi je Azra obiljezila zivot. Nije to idolopoklonicki, mislim, ali ako i jest, neka. Za mene su oni,(on) zakon u rocku, i dan danas najbolji uzivo, od svega sto sam popratio. A jesam, dragi, svasta i sve.
Uglavnom sve glatko. Volim ja tvoje litanije, najozbiljnije. Ali ako nisi bas u glazbi, pusti momke da pisu sto vole... topic je bas odlican. A i mos storit sliku osobe kakav je upravo po onom sto slusa. To bi ti trebalo biti i profesionalno zanimljivo.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 21/03/2020 : 13:23:55  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

quote:

Dečki baš dobar topic da se čovjek podsjeti i ponovo presluša neke stvari.
Svako zlo za neko dobro, žena otkazala izlazak pa slušalice na uši i fiju.
Ivane meni je Mission (barem rani, poslije ih nisam pratio) bolji od Sisters of mercy, a Bauhaus mi posebno drag.
Znam nije striktno tema, ali je u duhu kad je Tonto ograničio samo na deset uradaka pa fali širine.

Sjajan topic. Bas po mom gustu.
Je, sve sta su clanovi iznjeli na svojim listama, mahom je odlicno.
Cuj, Hussey i Adams su snimili prvi album Sistersa. Imali su strasno dobrog ucitelja. Radovao sam se The Missionu u Zagrebu sad prvog travnja samo tako. Nikad ih nisam gledao, ali evo vidis karta mi je u dzepu, ali ispade samo aprililili od tog koncerta zbog ovog sranja. Sisterse sam gledao dva puta, premocni su. Drugacije je ti od sveg ostalog. Craiga Adamsa sam gledao uzivo dok je svirao bas sa The Cultom. Odlican glazbenik. A nista, valjda ce se koncert ipak odrzati, negdje, nekad...kartu ne vracam. Nek stoji. Cekam i nadam se.

Ja ti inače nisam od koncerta, volim glazbu sam u miru slušati pa mi je baš smiješno da sam bio u Ljubljani na Missionu, a ti nikada.
Koliko idem na koncerte valjda na svima kojima sam bio, bio si i ti.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 21/03/2020 : 13:31:48  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Ustvari, prvi koncert mi je bio od Čorbe u Zg sa turneje ko preživi pričat će.
Tam su onu malu zgazili pa je umrla.
Nisu htjeli otvoriti vrata pa se rulja natiskala i krenulo neželjenim tokom.
Ne da su me pogazili, nego da me redar nije iščupao valjda bi i ja zginuo.
Onako zgaženom i propuštenog pola koncerta nije bio baš početak divnog prijateljstva.
Možda zbog toga ne preferiram velike koncerte, samo klasika i jazz i to u malim klubovima.

Go to Top of Page

jogurt
Average Member

Serbia
673 Posts

Member since 23/01/2020

Posted - 21/03/2020 : 13:36:10  Show Profile Show Extended Profile  Send jogurt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

quote:
Originally posted by veky

3. Majke - Unplugged
6. Laufer - The Best Off
8. Led Zeppelin - IV

Ah, bilo mi je čudno kako se Pantera nije prije pojavila...:)

Vidim da dosta ljudi peferira četvorku od Zeppelina, meni je to najiritatniji njihov album, vjerovatno zbog zasićenja. Danas zavrtim jedino The Battle of Evermore.

Mogao je neki umesto cetvorke od zeppelina, ali ja sam se odlucio jer me taj album i uveo u led zeppelin. Plus sto ima pesme kao When the leevee breaks, Battle of evermore, Going to California, sve vrhunske stvari. Uz taj najbolji od njih i rame uz rame sa cetvorkom po meni su i dvojka, Houses of the holy i Psyhical graffiti

Edited by - jogurt on 21/03/2020 13:41:30
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5076 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 21/03/2020 : 14:18:37  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:

@ vukozec

Zabarnjeno plakatirati ti je bolje od prvog albuma ili koncerta?
Instrumentalno vjerovatno jest, ali mi ona njihova zajebantska, pomalo pajtonovska crta nije na nivou kao na ova dva. Cijeli ton albuma mi je dosta mračniji, draži su mi s malo veselijim pristupom.

Jesi ubrao echoes od floyda na feferonu?

Zvuk mi je savšen na Plakatiranju, svjetski što se kaže, a hard-prog zvuk s tog albuma mi bolje leži nego sve ostale faze. Na tom su albumu nešto između Crimsona i Mothers of Invention :)
Live mi je malo prerazvodjenjen sa trajanjem i umetnutim razgovorima, ZP-ovih 30ak minuta je nebrobojno.

Erm, što je feferon?
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5076 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 21/03/2020 : 14:25:51  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:

coffe, winnetou, šaban, toma bebić nemam pojma

Preporučam onda da za početak probaš baš tu naslovnu stvar od Tome, Oya noya, to je nešto za tebe:

https://www.youtube.com/watch?v=D1oU3n2aCME
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 21/03/2020 : 14:46:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vukozec

Erm, što je feferon?

Život, to je feferon. Druga stvar na prvom albumu.

https://www.youtube.com/watch?v=xabHvAuEHlE

Echoes na 2:45

Edited by - Tonto on 21/03/2020 16:02:37
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15850 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 21/03/2020 : 14:55:55  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ustvari, prvi koncert mi je bio od Čorbe u Zg sa turneje ko preživi pričat će.
Tam su onu malu zgazili pa je umrla.
Nisu htjeli otvoriti vrata pa se rulja natiskala i krenulo neželjenim tokom.
Ne da su me pogazili, nego da me redar nije iščupao valjda bi i ja zginuo.
Onako zgaženom i propuštenog pola koncerta nije bio baš početak divnog prijateljstva.
Možda zbog toga ne preferiram velike koncerte, samo klasika i jazz i to u malim klubovima.

Wou. Bio si na legendarnom koncertu, nazalost poznatom po velikoj tragediji. Sjecam se jos te tragicne nesrece kad je nastradala curica u stampedu. To je odjekivalo jos godinama za bendom. Nazalost, moram te ispraviti, to ljudi cesto grijese; nije turneja 'Ko prezivi, pricace...' vec 'U ime naroda'. Corbu sam volio masu, prvih pet albuma zbilja. Ostale tako-tako. Gledao sam ih u zlatna vremena onomad, dvaput. Danas ne bi niposto,(znamo zasto), iako ih cesto poslusam. Iako se debelo ogrijesio, ne zaboravljam mu stare stvari i cesto ih pustam, uz negodovanje bliznjih. Jbg. ne zaboravljaju mu neke stvari.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15850 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 21/03/2020 : 15:02:54  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote

Mogao je neki umesto cetvorke od zeppelina, ali ja sam se odlucio jer me taj album i uveo u led zeppelin. Plus sto ima pesme kao When the leevee breaks, Battle of evermore, Going to California, sve vrhunske stvari. Uz taj najbolji od njih i rame uz rame sa cetvorkom po meni su i dvojka, Houses of the holy i Psyhical graffiti
[/quote]
Cetvorka je i meni najbolja. Nema loseg momenta.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 21/03/2020 : 15:12:06  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Ivane nije da sam fan čorbe, ali tako je ispalo da smo ko klinci otišli baš na taj.
A turneja, nemam pojma zakaj mi je u sjećanju da se tako zvala.
U mojim godinama je oveća zbrka u glavi.

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15850 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 21/03/2020 : 15:21:56  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ivane nije da sam fan čorbe, ali tako je ispalo da smo ko klinci otišli baš na taj.
A turneja, nemam pojma zakaj mi je u sjećanju da se tako zvala.
U mojim godinama je oveća zbrka u glavi.

Vjerujem. I u mojoj. Jel bila 82? Tad kad si bio u Domu sportova?

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 21/03/2020 : 16:04:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vjerovatno je najkvalitetnija, meni je dopizdila. Ako čujem Stairway još jednom upucat ću se.

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15850 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 21/03/2020 : 16:13:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Vjerovatno je najkvalitetnija, meni je dopizdila. Ako čujem Stairway još jednom upucat ću se.

To stoji. I meni je tu negdje kao Smoke on the water...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5076 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 21/03/2020 : 17:19:48  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jedna za džezere ;)

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 21/03/2020 : 17:43:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vukozec

Preporučam onda da za početak probaš baš tu naslovnu stvar od Tome, Oya noya, to je nešto za tebe:

https://www.youtube.com/watch?v=D1oU3n2aCME

na prvu mi zadovoljava neki minimalni zahtjev te sam stavio na play listu
to je, inače, play lista za djecu, pa ako oni potvrde, to je to, prijedlog će vjerojatno izaći na kompilaciji ljeto 2020;)
Go to Top of Page
Page: of 112 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000