Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Problem je što će te naslovnice poremetiti izgled recenzije, a budući da je u pitanju moja recenzija evo moj prijedlog:
Ovaj odlomak: Izaslanik Pravednih - nepotreban lik koji bi trebao ovu priču malo izdići iz standardne kolotečine stripova i filmova vestern tematike. Pripada "Sudu pravednih", organizaciji zakamufliranih ljudi kojima je cilj kazniti krivce koji su pobjegli zakonu i ispraviti nepravde. Ovo mi je prvi put da sam se susreo s organizacijom zakamufliranih ljudi koji su pozitivci. Po tom pitanju ovo je definitivno originalan detalj, a to što nema neke logike i uvelike kvari ozbiljnost cijele priče je drugi par postola. Možda će se ovaj superherojski element nekome svidjeti, ali meni bi bila puno bolja priča bez tog lika i njegove organizacije.
i ispod odlomka sliku koja se odnosi na lika kojeg odlomak opisuje
staviti prije ovog odlomka: Šerif Nelson White - pravedan, sposoban i dobro organiziran šerif grada s očiglednim simpatijama prema lijepoj Miss Misteriji. Zbog toga odbacuje svaku možebitnu sumnju na povezanost njene indijanske zajednice s pljačkama.
i slike koje se odnosi na isti:
Kad već imaš dosta posla na ovoj recenziji, mogao si dodati i razmake kod imena: Barrison&MacFarlane - treba Barrison & MacFarlane i EleonorMeryoung (Miss Misterija) - treba Eleonor Meryoung (Miss Misterija)
EDIT: Možeš dodati još jednu zanimljivost.
- Donatellijevu naslovnicu ove epizode Dnevnik je upotrijebio kao naslovnicu Texove epizode ZS 314: Maskirani *zanimljivost by zlatko900