Istina, bilo bi ZNATNO lepše da smo, kao shto je u startu bilo planirano, ovaj proslavili s papirnim a ne digitalnim izdanjem ali, HEJ! - ovo je za DŽ!
Također, sve je prepuno smiješnih scena s kojima se čovjek može poistovjetiti, evo ja sam na drugom čitanju. Samo se nadam da nećemo morati predugo čekati na tiskano izdanje.
Hvala na free online izdanju. Ovo je fenomenalno. Čitao sam prvi dio što je objavio Lavirint, ali mi je ovaj bolji. Prevod je fantastičan. Top. Nevjerojatan humor. Preporučujem ga naokolo svakome koga volim.
Biće da je ovaj poklon Karantinkalkare našao čitaoce koji su potom potražili i keca, jer su se nedavno pojavila čak dva (!!!) prikaza Armadilovog proročanstva:
Vrhunski strip! Za mene neajveće osvježenje na strip sceni u dosta vremena. Mali milion referenci na modernu pop kulturu (kako sam skoro generacija sa autorom ovo je za mene bila bomba sa masom poznatih likova/situacija). Studirao sam elektrotehniku tako da sam u skoro svakom gegu sa geekovskom/hipohondarskom/egzistencijalno-socilajnom temom mogao naći nekoga od bivših kolega sa faxa :) (mogao sam Nuli u dosta tih gegova "nakalemiti" glavu nekoga od njih).
Čeka se tiskano izdanje!
Kupio sam i Lavirintovo i CRŠ izdanje! Za ovakav strip dajem podršku svim izdavačima. Vidim da je i Agarthi otkupio prava, u biti najavio (dva albuma čini mi se).