forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Novi kviz: 23.05 u 21:05
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 342

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6040 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 03/04/2020 : 20:26:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andjusticeforall

Pa odzumaj, bolje je sa slikama, ali svaka čast na trećem mjestu.

Dok ja to skontam prođe kviz :)

OK, nije mi uopće palo na pamet odzumati, ako sutra bude kviza tako ću i uraditi.

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8584 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 03/04/2020 : 20:27:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Opet zakasnio. Uključio se na 13. pitanju. 95 bodova.
I opet...qrchina

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.

Edited by - paro on 03/04/2020 20:28:24
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9403 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 03/04/2020 : 20:29:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Hvala, hvala! Posebno hvala onome tko je večeras nekamo zatvorio Bushida pa da i mi smrtnici možemo ostvariti dobar rezultat

Dobar kviz, pohvale manhunteru!

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 03/04/2020 : 20:31:43  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

Pas mater... Na pola kviza sam vodio da bi na kraju i Debil bio ispred mene 😂😂😂😂😂
Puno raznovrsniji i puno bolji kviz nego jučerašnji. Svaka čast sastavljaču i svaka čast pobjedniku...

Mislin da je to stvar ukusa.
Meni su oba kviza bila dobra, s tin da je meni jučer odgovaralo manje Bonellija.
Meni paše da su različiti kvizovi.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4314 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 03/04/2020 : 20:32:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Zajebo sam Asterixa i Ken Parkera malo me potreslo

Ali Ok, i sedmo mjesto nije loše. Super izbalansirana pitanja!

Čestitke Deers i ostali

Bok, kako si.
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

4968 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 03/04/2020 : 20:33:38  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
Glasam da se vrati termin u 21h, 20h mi je prerano.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 03/04/2020 : 20:34:53  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Česttike Deers.

Ubi me brzopletost (Paolo Alfonso je vlasnik birca đe Mr No pije
), pasala bi koja seknuda više, ali što je tu je, 132 boda, 20 fakin mjesto...

+1
I još na dva pitanja nisan uopće pročita da se traži serijal na kojem NISU radili autori.
Bolje bi bilo da nisan pita jeli brzina bitna

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 03/04/2020 : 20:40:19  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Jel se može vidit cila lista?

Da izrugujemo najgore.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 03/04/2020 : 20:41:45  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Česttike Deers.

Ubi me brzopletost (Paolo Alfonso je vlasnik birca đe Mr No pije
), pasala bi koja seknuda više, ali što je tu je, 132 boda, 20 fakin mjesto...

+1
I još na dva pitanja nisan uopće pročita da se traži serijal na kojem NISU radili autori.
Bolje bi bilo da nisan pita jeli brzina bitna

Bilo je još dvije, tri stative, al', sve u svemu, odličan kviz, ako ništa drugo pročitao sam manhunterove recenzije i našao među njima strip koji mi je promako - "Pride of Baghdad", odlična depra, sad ću ga uvaliti najdražoj djevojci, ona voli te sa životinjama...

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19702 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 03/04/2020 : 20:41:51  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Zašto je kviz opet krenuo?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25325 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 03/04/2020 : 20:44:38  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Zašto je kviz opet krenuo?

Tražili ljudi..

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7312 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 03/04/2020 : 20:46:03  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

Čestitke Deers.
Jaki pokazuje konstantu.

Jaki je zajeban igrač. Zaslužuje bit znan ka veliki znalac. ^^

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25325 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 03/04/2020 : 20:48:00  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da izrugujemo najgore.

Nemam pojma da li mogi da vidim sve. Pojavljuje mi se samo prvih 10.

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6040 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 03/04/2020 : 20:48:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
Ja sam bio uvjeren da sam na pitanje o Mikiju odgovorio Salaso, međutim očito sam u brzini kliknuo drugi odgovor. To mi je jedino promašeno pitanje koje sam znao.

Nego, hoće li biti i sutra? Subota večer, moramo se nekako zabaviti.

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8584 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 03/04/2020 : 20:49:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Eto, sa prvih 12, imao bih valjda 130 bodova.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25325 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 03/04/2020 : 20:49:58  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Salaso je pogrešan odgovor. ;)

Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 03/04/2020 : 20:50:22  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Da izrugujemo najgore.

Nemam pojma da li mogi da vidim sve. Pojavljuje mi se samo prvih 10.

Ne meže

Moramo sami izreći svoju sramotu

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6040 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 03/04/2020 : 20:55:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

Salaso je pogrešan odgovor. ;)

E onda sam pritisnuo točno što sam htio :) Dobro je!

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 03/04/2020 : 20:58:58  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Inače, jedino pitanje na koje niko nije tačno odgovorio je ono o Rahanu. :D

Da.
Nevjerovatno da bar neko nije slučajno pogodija.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 03/04/2020 : 21:01:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Dobra ideja. Odigrah upravo. Nisam nešto bio inspirisan, 195 poena

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4032 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 03/04/2020 : 21:14:33  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pas mater... Na pola kviza sam vodio da bi na kraju i Debil bio ispred mene 😂😂😂😂😂
Puno raznovrsniji i puno bolji kviz nego jučerašnji. Svaka čast sastavljaču i svaka čast pobjedniku...

Meni su oba kviza bila dobra, s tin da je meni jučer odgovaralo manje Bonellija.

Nije stvar ukusa ako je ovaj današnji kviz bio puno raznovrsniji. To je činjenica. Jučer gotovo da nije bilo Bonellia, DC-a, Marvela, Francuske škole... Sve puno opskurnih festivala, strip crtača... Ovaj kviz danas je bio puno raznovrsniji sa puno pitanja različitih težina i samim tim puno igriviji za svih dok je jučer većina pitanja bila teška ili opskurno teška. Da postoji neki prosjek bodova siguran sam da bi današnji kviz imao puno veću riješenost.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19702 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 03/04/2020 : 21:20:00  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Hah, ja nisam stekao takav dojam. Ono što je očito je da je danas bilo više Bonellija, a jučer više domaćeg stripa. Ali osim toga nisam primijetio neke razlike.
Jedino mi se ovaj večeras činio više naklonjen srednjoj životnoj dobi (dakle većini foruma), nego onaj jučer.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - tinton on 03/04/2020 21:20:31
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 03/04/2020 : 21:25:47  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nije stvar ukusa ako je ovaj današnji kviz bio puno raznovrsniji. To je činjenica. Jučer gotovo da nije bilo Bonellia, DC-a, Marvela, Francuske škole... Sve puno opskurnih festivala, strip crtača... Ovaj kviz danas je bio puno raznovrsniji sa puno pitanja različitih težina i samim tim puno igriviji za svih dok je jučer većina pitanja bila teška ili opskurno teška. Da postoji neki prosjek bodova siguran sam da bi današnji kviz imao puno veću riješenost.

Jebi ga svakome je nešto drugo opskurno.
Meni su opskurni podaci o indijancu odvjetniku iz Zagora, pitanje iz kapetana Mikija ili pleme koje je odgojilo Marka.
Mislin da je dobro da bude kvizova za svih i blesavo mi je pričat koji je bolji kad su oba bila dobra, a dalje od toga je samo stvar osobnog dojma.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 03/04/2020 : 21:26:27  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

A sad, pitanja su bila taka da i civili mogu igrati, bilo je više igrača nego danas, ovi moji uopće nisu igrali.

5 pitanja su bila fra/be

8 su bila US

1 UK

1 Španjolska

1 Kanda

5 Italija

5 festivalska

10 Hrvatska

1 Slovenija

2 Srbija

1 crtačke tehnike

S tim da neka mogu upasti pod više kategorija, ali evo po zemljama porijekla, al' kontam ne pratiš to, pa ti se čini opskurnim.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 03/04/2020 : 21:26:40  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Hah, ja nisam stekao takav dojam. Ono što je očito je da je danas bilo više Bonellija, a jučer više domaćeg stripa. Ali osim toga nisam primijetio neke razlike.
Jedino mi se ovaj večeras činio više naklonjen srednjoj životnoj dobi (dakle većini foruma), nego onaj jučer.

+1

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page
Page: of 342 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.72 seconds. Snitz Forums 2000