Author |
Topic  |
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19831 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 07/04/2020 : 12:37:15
|
quote: Originally posted by Shaner
quote: Originally posted by tinton
Shanere, morat ću nešto teže za tebe sastaviti.

Ma mislim da sam dobivao dodatne bodove jer sam bio među prvima koji su odgovarali na pitanja. 
Ali generalno mislim da nije bio težak kviz. Najlakši od ovih stripovskih do sada. Meni su bila fora pitanja vezana za forum, iako se nisam baš proslavio u tom djelu. U svakom slučaju, čestitke tebi na odlično sastavljenom kvizu i Digging Billu na jučerašnjoj pobjedi!
Jesi definitivno, ali i dalje mislim da si imao jako dobar postotak točnih odgovora. Podijelio sam tvojih 220 s 8 i dobio sam 27.5, tako da se tu negdje krećeš. A znao si neke teže odgovore tipa Suat Yalaz i Zograf, što je jučer mučilo ljude. Hvala na pohvalama! |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Shaner
Advanced Member

Croatia
7472 Posts
Member since 24/09/2012 |
Posted - 07/04/2020 : 12:38:20
|
quote: Originally posted by Deers
quote: Originally posted by Cromwell
Koje je ono bilo pitanje sa Texom? Znam da sam fulao a bilo mi je sumnjivo. Ali zabavan kviz u svakom slučaju :)
I ne znam zašto ali očekivao sam da će biti forumaških pitanja  Onaj ko sljedeći sastavlja neka stavi i ovo: Hoće li Markos objaviti Rafazlama za antu? A. Hoće B. Neće C. Možda hoće D. Možda neće

Dva točna odgovora: C i B. 
|
http://onlineimpressions.blogspot.com/ |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10529 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 07/04/2020 : 12:39:59
|

Ma mislim da sam dobivao dodatne bodove jer sam bio među prvima koji su odgovarali na pitanja. 
Ali generalno mislim da nije bio težak kviz. Najlakši od ovih stripovskih do sada. Meni su bila fora pitanja vezana za forum, iako se nisam baš proslavio u tom djelu. U svakom slučaju, čestitke tebi na odlično sastavljenom kvizu i Digging Billu na jučerašnjoj pobjedi!
I meni su pitanja o forumu OK ako ćemo igrat samo mi sa foruma. Bolje to nego Pokemoni i Dragon ball . |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
Shaner
Advanced Member

Croatia
7472 Posts
Posted - 07/04/2020 : 12:40:37
|

Jesi definitivno, ali i dalje mislim da si imao jako dobar postotak točnih odgovora. Podijelio sam tvojih 220 s 8 i dobio sam 27.5, tako da se tu negdje krećeš. A znao si neke teže odgovore tipa Suat Yalaz i Zograf, što je jučer mučilo ljude. Hvala na pohvalama!
Ovog Turčina nisam znao, nego slučajno pogodio. I dalje mi nije jasno odakle si to izvukao. A Išmaila imam na polici. 
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10529 Posts
Posted - 07/04/2020 : 12:42:37
|

Jesi definitivno, ali i dalje mislim da si imao jako dobar postotak točnih odgovora. Podijelio sam tvojih 220 s 8 i dobio sam 27.5, tako da se tu negdje krećeš. A znao si neke teže odgovore tipa Suat Yalaz i Zograf, što je jučer mučilo ljude. Hvala na pohvalama!
Čisto da znaš, na ovo pitanje san te posla u nešto . |
 |
|
Shaner
Advanced Member

Croatia
7472 Posts
Posted - 07/04/2020 : 12:43:40
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI

I meni su pitanja o forumu OK ako ćemo igrat samo mi sa foruma. Bolje to nego Pokemoni i Dragon ball .
Mislim da sam sve mange točno odgovorio, a zapravo ne znam puno o njima. Čini mi se da su bila lagana pitanja. Ja sam najslabiji bio što se tiče amera, očekivano.
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19831 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19831 Posts
Posted - 07/04/2020 : 12:45:41
|

I meni su pitanja o forumu OK ako ćemo igrat samo mi sa foruma. Bolje to nego Pokemoni i Dragon ball .
Mislim da sam sve mange točno odgovorio, a zapravo ne znam puno o njima. Čini mi se da su bila lagana pitanja. Ja sam najslabiji bio što se tiče amera, očekivano.
To možete i inače očekivati od mojih pitanja o mangama jer stvarno nisam na ti s njima, a ne čini mi se ok da ih se izostavi iz kviza. |
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10529 Posts
Posted - 07/04/2020 : 12:54:32
|

To možete i inače očekivati od mojih pitanja o mangama jer stvarno nisam na ti s njima, a ne čini mi se ok da ih se izostavi iz kviza.
Ma je, slažen se. Ako ništa, nasmija san se kad san vidija da se jedan zove Vegeta . Moja jedina zamjerka na kviz je filmsko pitanje o Thoru. |
Edited by - NESVRSTANI on 07/04/2020 14:32:26 |
 |
|
sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts
Member since 22/11/2004 |
|
Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2891 Posts
Member since 06/03/2012 |
Posted - 07/04/2020 : 13:59:24
|
I ja sam igrao jučer. Prvi put sam igrao na ovoj platformi i izgleda mi OK. Rezultat je bio loš (mislim da sam bio 26.). Za mange sam znao da će biti jako loše, ali iznenadila me katastrofa sa SBE. Nisam se proslavio ni s pitanjima o forumu. |
 |
|
Deers
Advanced Member

Croatia
9483 Posts
Member since 29/03/2004 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27208 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 07/04/2020 : 14:42:25
|
Pitanja o filmovima i knjigama ne bi trebalo stavljati u stripovski kviz. Usto tako o forumima i festivalima. Čisti stripovski kviz.ČSK! |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10529 Posts
Posted - 07/04/2020 : 14:53:12
|
quote: Originally posted by jaki
Pitanja o filmovima i knjigama ne bi trebalo stavljati u stripovski kviz. Usto tako o forumima i festivalima. Čisti stripovski kviz.ČSK!
Iako san tu šupalj meni festivali ne smetaju. Forumaška pitanja bolje ne, ali ako ima ne smeta. Knjige i filmovi nikako. |
Edited by - NESVRSTANI on 07/04/2020 14:53:33 |
 |
|
Shaner
Advanced Member

Croatia
7472 Posts
|
vukozec
Advanced Member

5028 Posts
Member since 17/08/2013 |
Posted - 07/04/2020 : 15:22:43
|
Može li se nekako u naslov staviti termin idućeg kviza (dan i sat)? To bi pretpostavljam moderator trebao napraviti, pa ako ima volje... |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19831 Posts
Posted - 07/04/2020 : 15:29:24
|
quote: Originally posted by vukozec
Može li se nekako u naslov staviti termin idućeg kviza (dan i sat)? To bi pretpostavljam moderator trebao napraviti, pa ako ima volje...
Svaki dan u 21, čini se.
|
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19831 Posts
Posted - 07/04/2020 : 15:33:31
|
Pitanja o filmovima i knjigama ne bi trebalo stavljati u stripovski kviz. Usto tako o forumima i festivalima. Čisti stripovski kviz.ČSK!
Na žalost, ne bih se mogao manje složiti. Ne što je moj kviz, nego što općenito mislim da je dobro da se tema shvaća široko. Tu ne govorim o pitanjima o forumu jer se radi o zezanciji. Ali pitanja o autorima stripa, festivalima stripa i utjecaju stripa na druge medije jesu pitanja o stripu. Po meni. |
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10529 Posts
Posted - 07/04/2020 : 15:49:11
|
Na žalost, ne bih se mogao manje složiti. Ne što je moj kviz, nego što općenito mislim da je dobro da se tema shvaća široko. Tu ne govorim o pitanjima o forumu jer se radi o zezanciji. Ali pitanja o autorima stripa, festivalima stripa i utjecaju stripa na druge medije jesu pitanja o stripu. Po meni.
Režiser filma nikako nije pitanje o stripu . |
 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7332 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 07/04/2020 : 15:49:13
|
Meni isto ne smetaju derivirana pitanja, dapače. Žaj mi je šta san propustija tintonov kviz, pogotovo da vidim ta forumaška pitanja. :D Za yalaza prvi put u životu čujem, a i o Zografu blage veze nemam, pa možda bolje da i nisam igra. :P |
And like that... he's gone. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25844 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 07/04/2020 : 15:51:49
|
I meni je to pitanje o reditelju bilo malo bezveze, ali dobro. Nije da bih nešto bolje prošao bez njega. :D |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19831 Posts
Posted - 07/04/2020 : 15:57:35
|
quote: Originally posted by vice
Meni isto ne smetaju derivirana pitanja, dapače. Žaj mi je šta san propustija tintonov kviz, pogotovo da vidim ta forumaška pitanja. :D Za yalaza prvi put u životu čujem, a i o Zografu blage veze nemam, pa možda bolje da i nisam igra. :P
Hoćeš da ti pustim kviz ponovo?
|
|
 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7332 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 07/04/2020 : 15:59:01
|
quote: Originally posted by vice
Meni isto ne smetaju derivirana pitanja, dapače. Žaj mi je šta san propustija tintonov kviz, pogotovo da vidim ta forumaška pitanja. :D Za yalaza prvi put u životu čujem, a i o Zografu blage veze nemam, pa možda bolje da i nisam igra. :P
Hoćeš da ti pustim kviz ponovo?
Ne triba, fala. :) |
And like that... he's gone. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19831 Posts
Posted - 07/04/2020 : 16:04:45
|
Na žalost, ne bih se mogao manje složiti. Ne što je moj kviz, nego što općenito mislim da je dobro da se tema shvaća široko. Tu ne govorim o pitanjima o forumu jer se radi o zezanciji. Ali pitanja o autorima stripa, festivalima stripa i utjecaju stripa na druge medije jesu pitanja o stripu. Po meni.
Režiser filma nikako nije pitanje o stripu .
Pa bilo je i u džastisovom kvizu pitanje tko glumi Dylana Doga. To mi dođe na isto. |
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25844 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
Topic  |
|