forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Novi kviz: 23.05 u 21:05
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 342

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19831 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/04/2020 : 12:37:15  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner

quote:
Originally posted by tinton

Shanere, morat ću nešto teže za tebe sastaviti.

Ma mislim da sam dobivao dodatne bodove jer sam bio među prvima koji su odgovarali na pitanja.

Ali generalno mislim da nije bio težak kviz. Najlakši od ovih stripovskih do sada. Meni su bila fora pitanja vezana za forum, iako se nisam baš proslavio u tom djelu. U svakom slučaju, čestitke tebi na odlično sastavljenom kvizu i Digging Billu na jučerašnjoj pobjedi!

Jesi definitivno, ali i dalje mislim da si imao jako dobar postotak točnih odgovora. Podijelio sam tvojih 220 s 8 i dobio sam 27.5, tako da se tu negdje krećeš.
A znao si neke teže odgovore tipa Suat Yalaz i Zograf, što je jučer mučilo ljude.
Hvala na pohvalama!

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7472 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 07/04/2020 : 12:38:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

quote:
Originally posted by Cromwell

Koje je ono bilo pitanje sa Texom? Znam da sam fulao a bilo mi je sumnjivo. Ali zabavan kviz u svakom slučaju :)

I ne znam zašto ali očekivao sam da će biti forumaških pitanja
Onaj ko sljedeći sastavlja neka stavi i ovo:
Hoće li Markos objaviti Rafazlama za antu?
A. Hoće
B. Neće
C. Možda hoće
D. Možda neće

Dva točna odgovora: C i B.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10529 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 07/04/2020 : 12:39:59  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ma mislim da sam dobivao dodatne bodove jer sam bio među prvima koji su odgovarali na pitanja.

Ali generalno mislim da nije bio težak kviz. Najlakši od ovih stripovskih do sada. Meni su bila fora pitanja vezana za forum, iako se nisam baš proslavio u tom djelu. U svakom slučaju, čestitke tebi na odlično sastavljenom kvizu i Digging Billu na jučerašnjoj pobjedi!

I meni su pitanja o forumu OK ako ćemo igrat samo mi sa foruma. Bolje to nego Pokemoni i Dragon ball.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7472 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 07/04/2020 : 12:40:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Jesi definitivno, ali i dalje mislim da si imao jako dobar postotak točnih odgovora. Podijelio sam tvojih 220 s 8 i dobio sam 27.5, tako da se tu negdje krećeš.
A znao si neke teže odgovore tipa Suat Yalaz i Zograf, što je jučer mučilo ljude.
Hvala na pohvalama!

Ovog Turčina nisam znao, nego slučajno pogodio. I dalje mi nije jasno odakle si to izvukao. A Išmaila imam na polici.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10529 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 07/04/2020 : 12:42:37  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Hvala na pohvalama!

Čisto da znaš, na ovo pitanje san te posla u nešto.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7472 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 07/04/2020 : 12:43:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

quote:

I meni su pitanja o forumu OK ako ćemo igrat samo mi sa foruma. Bolje to nego Pokemoni i Dragon ball.

Mislim da sam sve mange točno odgovorio, a zapravo ne znam puno o njima. Čini mi se da su bila lagana pitanja. Ja sam najslabiji bio što se tiče amera, očekivano.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19831 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/04/2020 : 12:43:59  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote

Strip je odličan, sve preporuke.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19831 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/04/2020 : 12:45:41  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Mislim da sam sve mange točno odgovorio, a zapravo ne znam puno o njima. Čini mi se da su bila lagana pitanja. Ja sam najslabiji bio što se tiče amera, očekivano.

To možete i inače očekivati od mojih pitanja o mangama jer stvarno nisam na ti s njima, a ne čini mi se ok da ih se izostavi iz kviza.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10529 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 07/04/2020 : 12:54:32  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

To možete i inače očekivati od mojih pitanja o mangama jer stvarno nisam na ti s njima, a ne čini mi se ok da ih se izostavi iz kviza.

Ma je, slažen se.
Ako ništa, nasmija san se kad san vidija da se jedan zove Vegeta.
Moja jedina zamjerka na kviz je filmsko pitanje o Thoru.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 07/04/2020 14:32:26
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 07/04/2020 : 13:45:48  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Dva sportska danas.... Krasno 😍😍😍😍
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2891 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 07/04/2020 : 13:59:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
I ja sam igrao jučer. Prvi put sam igrao na ovoj platformi i izgleda mi OK.
Rezultat je bio loš (mislim da sam bio 26.). Za mange sam znao da će biti jako loše, ali iznenadila me katastrofa sa SBE.
Nisam se proslavio ni s pitanjima o forumu.
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9483 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 07/04/2020 : 14:04:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Uh Shaneru, moj nije uravnotežen kao tintonov, kako sam gledao vecina su ameri.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27208 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 07/04/2020 : 14:42:25  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Pitanja o filmovima i knjigama ne bi trebalo stavljati u stripovski kviz.
Usto tako o forumima i festivalima.
Čisti stripovski kviz.ČSK!

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10529 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 07/04/2020 : 14:53:12  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Iako san tu šupalj meni festivali ne smetaju.
Forumaška pitanja bolje ne, ali ako ima ne smeta.
Knjige i filmovi nikako.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 07/04/2020 14:53:33
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7472 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 07/04/2020 : 15:16:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

Uh Shaneru, moj nije uravnotežen kao tintonov, kako sam gledao vecina su ameri.

Znači pobjeđujem.

Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5027 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 07/04/2020 : 15:22:43  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
Može li se nekako u naslov staviti termin idućeg kviza (dan i sat)?
To bi pretpostavljam moderator trebao napraviti, pa ako ima volje...
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19831 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/04/2020 : 15:29:24  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vukozec

Može li se nekako u naslov staviti termin idućeg kviza (dan i sat)?
To bi pretpostavljam moderator trebao napraviti, pa ako ima volje...

Svaki dan u 21, čini se.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19831 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/04/2020 : 15:33:31  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Na žalost, ne bih se mogao manje složiti.
Ne što je moj kviz, nego što općenito mislim da je dobro da se tema shvaća široko.
Tu ne govorim o pitanjima o forumu jer se radi o zezanciji.
Ali pitanja o autorima stripa, festivalima stripa i utjecaju stripa na druge medije jesu pitanja o stripu. Po meni.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10529 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 07/04/2020 : 15:49:11  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne što je moj kviz, nego što općenito mislim da je dobro da se tema shvaća široko.
Ali pitanja o autorima stripa, festivalima stripa i utjecaju stripa na druge medije jesu pitanja o stripu. Po meni.

Režiser filma nikako nije pitanje o stripu.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7332 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 07/04/2020 : 15:49:13  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Meni isto ne smetaju derivirana pitanja, dapače. Žaj mi je šta san propustija tintonov kviz, pogotovo da vidim ta forumaška pitanja. :D Za yalaza prvi put u životu čujem, a i o Zografu blage veze nemam, pa možda bolje da i nisam igra. :P

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25844 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 07/04/2020 : 15:51:49  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
I meni je to pitanje o reditelju bilo malo bezveze, ali dobro. Nije da bih nešto bolje prošao bez njega. :D

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19831 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/04/2020 : 15:57:35  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

Meni isto ne smetaju derivirana pitanja, dapače. Žaj mi je šta san propustija tintonov kviz, pogotovo da vidim ta forumaška pitanja. :D Za yalaza prvi put u životu čujem, a i o Zografu blage veze nemam, pa možda bolje da i nisam igra. :P

Hoćeš da ti pustim kviz ponovo?

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7332 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 07/04/2020 : 15:59:01  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by vice

Hoćeš da ti pustim kviz ponovo?

Ne triba, fala. :)

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19831 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/04/2020 : 16:04:45  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Režiser filma nikako nije pitanje o stripu.

Pa bilo je i u džastisovom kvizu pitanje tko glumi Dylana Doga.
To mi dođe na isto.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25844 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 07/04/2020 : 16:06:11  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Da, ali na to pitanje smo znali odgovor.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page
Page: of 342 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.76 seconds. Snitz Forums 2000