forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Novi kviz: 23.05 u 21:05
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 342

jaki
Advanced Member

Croatia
27660 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 10/04/2020 : 07:46:58  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Moze
Inace ima san 96 bodova u 25 pitanja.Da sam zadrza prosjek u tih 15 preskocenih ima bi jos 58 bodova.Ukupno 154 boda i 4.misto
Sebi mentalno pamtim bodove za ukupni skor.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 10/04/2020 : 08:39:43  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by sumohrvat

Sastavljam kvizove godinama... Sastavljam pub kvizove, sastavio sam i neke na nacionalnom nivou tako da imam nekog iskustva. I kao sastavljač i kao igrač... Ovo je po meni primjer vrhunski napravljenog kviza. Pitanja su zanimljivo složena, raznovrsna i vrlo igriva. Obzirom da je riječ o tematskom kvizu možda nedostaje poneko opskurnije ili teže pitanje na kojem bi se lomila koplja oko prvog mjesta, ali budući je riječ o kvizu na kojem(koliko sam shvatio) nisu sudjelovali strip fanatici nego zaljubljenici u strip onda je težina pitanja pogođena. Po mojem mišljenju ovo je kviz za nekoliko koplja bolje sastavljen od bilo kojeg kviza što smo igrali ovih dana. Moje iskrene čestitke i pozdrav šibenskoj pub kviz sceni.

Bravo majstore.
Izrazito korektno prema kolegama forumašima koji su se potrudili složit kvizove koje smo igrali.
Većini su ovi kvizovi bili odlični. Nije ti palo na pamet da je možda problem u tebi?

Zašto bi problem bio u ikome ako mislim da je ovaj kviz bolji od bilo kojeg kviza o stripovima kojeg sam igrao ovih dana????? Iskreno mi je kvalitetniji čak i od strip-kviza koji je sastavljem za posljednji Memorijal Mirka Miočića u Zadru, a tamo kvizove sastavljaju vrhunski kviz sastavljači i provjereni igrači. Ako je tebi bilo koji drugi kviz kvalitetniji od ovoga ja to ne vidim kao problem niti kao omalovažavanje Darka Bačića nego kao stvar tvojeg ukusa,a o ukusima se ne raspravlja. Da karikiram... Ne omalovažam, ismijavam ili vrijeđam trud, odricanje, talenat i nogometne kvalitete jednog Mije Caktaša ako kažem da je jedan Eden Hazard ili Lionel Messi za nekoliko koplja kvalitetniji igrač od njega???? Ono što si ti naveo kao nedostatak ovog kviza ja baš vidim kao njegovu najveću prednost. Baš tih nekoliko banalnih pitanja koje bi svaki kviz trebao imati. Jer kviz ne igraju samo vrhunski strip poznavaoci poput recimo Bushida,
Beve ili braće Deer nego kviz treba napraviti tako da ne rastjera i one sa skromnijim znanjem o stripu. Takva banalna pitanja postoje na Milijunašu, postoje na Potjeri, postoje i na Svjetskom kviz prvenstvu pa zasigurno nisi pomislio da je možda problem u tebi??????
Go to Top of Page

lostdog
Starting Member

Croatia
18 Posts

Member since 09/04/2020

Posted - 10/04/2020 : 09:24:23  Show Profile Show Extended Profile  Send lostdog a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sastavljam kvizove godinama... Sastavljam pub kvizove, sastavio sam i neke na nacionalnom nivou tako da imam nekog iskustva. I kao sastavljač i kao igrač... Ovo je po meni primjer vrhunski napravljenog kviza. Pitanja su zanimljivo složena, raznovrsna i vrlo igriva. Obzirom da je riječ o tematskom kvizu možda nedostaje poneko opskurnije ili teže pitanje na kojem bi se lomila koplja oko prvog mjesta, ali budući je riječ o kvizu na kojem(koliko sam shvatio) nisu sudjelovali strip fanatici nego zaljubljenici u strip onda je težina pitanja pogođena. Po mojem mišljenju ovo je kviz za nekoliko koplja bolje sastavljen od bilo kojeg kviza što smo igrali ovih dana. Moje iskrene čestitke i pozdrav šibenskoj pub kviz sceni.

Hvala na odgovoru i komplimentima. I ja sam napisao dosta kvizova za šibensku kviz scenu pa i nešto za zadarsku te zagrebačku. Pazim na raznovrsnost i pazim na zanimljive detalje koje kombiniram s pitanjem sve u svrhu da ne zagnjavim igrače i da im zadržim pažnju. Shvatio sam da je u tome čar pub kviz pitanja (nazovimo ga tako). Ne pretjerivati s opskurama, možda jednostavnije pitanje “zamaskirati” u naoko začkoljicu s nagradom u vidu zadovoljnih igrača jer su ipak timski došli do odgovora, a ne samo gledali u plafon i zijevali od dosade. Ali...
Stvar je u tome što je myQuiz aplikacija jako brza i dinamična forma i ustvari jedino funkcionira u abcd formi (postoje i drugi alati za online kviz kao Kahoot! ili MS Forms), ali se pri tome gubi onaj česti Eureka moment, jer pitanje mora biti sažeto pa se pri tome gubi ljepota stila i napisanog. Stoga se ne treba zamarati da li je kviz na myquiz aplikaciji dobar ili loš, bitno je da se nešto pokrenulo, a po statistici mi se čini da su kvizovi jako dobro riješeni. Meni je malo naporan ovaj vremenski bonus jer stvara pressing, a ja pod pritiskom pucam nakon nekog vremena tako da od mene nikad neće biti vrhunskog strip kvizaša 🙂
U svakom slučaju svaki sastavljač potroši sate i sate za pisanje, prepravljanje i lickanje pitanja, a ne treba zaboraviti i na vrijeme unosa podataka u powerpoint ili u ovom slučaju myquiz aplikacije. Tremu i nervozu da prezentacija prođe u redu neću spominjati 😅 tako da to treba cijeniti u svakom slučaju.
Eto toliko od mene.
Ponovo vam se svima zahvaljujem na vašem trudu oko komentara i recenzija te ljubavi prema stripovima što je ustvari i najvažnija stvar, jer u Šibeniku nas “čudnih likova” koji i danas čitaju tamo neke stripove ima jako malo pa je lijepo tu i tamo baciti oko na ovaj forum i znati da nismo sami.
Go to Top of Page

lostdog
Starting Member

Croatia
18 Posts

Member since 09/04/2020

Posted - 10/04/2020 : 09:27:59  Show Profile Show Extended Profile  Send lostdog a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Bravo majstore.
Izrazito korektno prema kolegama forumašima koji su se potrudili složit kvizove koje smo igrali.
Većini su ovi kvizovi bili odlični. Nije ti palo na pamet da je možda problem u tebi?

Zašto bi problem bio u ikome ako mislim da je ovaj kviz bolji od bilo kojeg kviza o stripovima kojeg sam igrao ovih dana????? Iskreno mi je kvalitetniji čak i od strip-kviza koji je sastavljem za posljednji Memorijal Mirka Miočića u Zadru, a tamo kvizove sastavljaju vrhunski kviz sastavljači i provjereni igrači. Ako je tebi bilo koji drugi kviz kvalitetniji od ovoga ja to ne vidim kao problem niti kao omalovažavanje Darka Bačića nego kao stvar tvojeg ukusa,a o ukusima se ne raspravlja. Da karikiram... Ne omalovažam, ismijavam ili vrijeđam trud, odricanje, talenat i nogometne kvalitete jednog Mije Caktaša ako kažem da je jedan Eden Hazard ili Lionel Messi za nekoliko koplja kvalitetniji igrač od njega???? Ono što si ti naveo kao nedostatak ovog kviza ja baš vidim kao njegovu najveću prednost. Baš tih nekoliko banalnih pitanja koje bi svaki kviz trebao imati. Jer kviz ne igraju samo vrhunski strip poznavaoci poput recimo Bushida,
Beve ili braće Deer nego kviz treba napraviti tako da ne rastjera i one sa skromnijim znanjem o stripu. Takva banalna pitanja postoje na Milijunašu, postoje na Potjeri, postoje i na Svjetskom kviz prvenstvu pa zasigurno nisi pomislio da je možda problem u tebi??????

Ja sam i autor strip kviza 50 na Memorijalu Mirka Miočića to je isto drugačiji format pa sam se morao prilagoditi prema uputstvima moderatora memorijala. nisam smio staviti ime i prezime
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/04/2020 : 09:29:52  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote

Tablica za jučer:
1. Deer 1/2 30 bodova
2. Digging Bill 25 bodova
3. Beva 20 bodova
4. Mr. Bushido 17 bodova
5. Dante1 16 bodova
6. Markos 15 bodova
7. ------
8. ------
9. Shaner 12 bodova
10. NESVRSTANI 11 bodova
11. RadioClash 10 bodova
12. fler 9 bodova
13. akrpa15 8 bodova
14. Fiju 7 bodova
15. Kable 6 bodova
16. stripofil 5 bodova
17. Tonto 4 boda
18. -----
19. -----
20. dessa 1 bod

Obnovljena je i cjelokupna tablica. Ako sam negdje pogriješio, slobodno se javite. Kao i ako je netko od precrtanih forumaš.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

lostdog
Starting Member

Croatia
18 Posts

Member since 09/04/2020

Posted - 10/04/2020 : 09:30:31  Show Profile Show Extended Profile  Send lostdog a Private Message  Reply with Quote

Vilkomen Darko.
Samo se ti igraj s nama. Plasman je nebitan.
Kviz ti je super. Ima par banalnih pitanja tipa Tonka i Dijamantna klopka, ali ostatak je stvarno odličan.
[/quote]

Hvala ti. Igrat ću kad god stignem. Sretno u ligi
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/04/2020 : 09:33:58  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Da, dobrodošlica i od mene.
Zbog pokretanja kviz-lige, na forum se učlanilo najmanje četvero novih ljudi.
Pa će netko opet reći da ja ne radim za dobro foruma i hrvatske strip-scene?

Go to Top of Page

lostdog
Starting Member

Croatia
18 Posts

Member since 09/04/2020

Posted - 10/04/2020 : 09:36:10  Show Profile Show Extended Profile  Send lostdog a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Da, dobrodošlica i od mene.
Zbog pokretanja kviz-lige, na forum se učlanilo najmanje četvero novih ljudi.
Pa će netko opet reći da ja ne radim za dobro foruma i hrvatske strip-scene?

Hvala sretno u ligi, sorry šta sam upao kao padobranac
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/04/2020 : 09:37:38  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ma kakvi padobranac. Što više ljudi, to bolje.
Inače, nisam stigao još pogledati kviz koji si postao, ali ću ovjeriti kasnije.

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7344 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 10/04/2020 : 10:02:57  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Pozdrav svim novopridošlim članovima.

Baš lipa stripofilsko-kvizaška atmosfera. :)

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 10/04/2020 : 10:07:09  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Bravo majstore.

Pa ista su pitanja, ili vrlo slična...

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 10/04/2020 : 10:16:21  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lostdog
Ja sam i autor strip kviza 50 na Memorijalu Mirka Miočića to je isto drugačiji format pa sam se morao prilagoditi prema uputstvima moderatora memorijala. nisam smio staviti ime i prezime

Ovaj kviz mi je bolji od kviza sa memorijala jer je klasični tematski kviz dok je onaj zadarski ipak bio više kviz općeg znanja koji je zapakiran u tematski kako bi ga mogli igrati i igrači koji nisu stripofili. Hoću reći da si kviz u Zadru sastavio na način da si dosta odgovora mogao znati i ako nisi pročitao strip nego si podatak saznao iz drugih izvora. Što se vidjelo i po rezultatu gdje je prvo mjesto osvojio Dean Kotiga koji nije nikakav stripofil, ali je fenomenalan kvizaš.
Drago mi je da sam prepoznao rad kvalitetnog i iskusnog kviz mastera.
Naravno da mi nije niti najmanja namjera bila omalovažavati ičije sastavljanje, kako je to (sistemom eliminacije) zaključio kolega Nesvrstani nego se jednostavno vidi razlika u kvaliteti sastavljača koji kviz radi po prvi puta i sastavljača koji ima višegodišnje iskustvo. Znam po sebi kolika je ogromna razlika u kvaliteti mojih prvih kvizova od prije sedam, osam godina i ovih danas.
Nego,koliko mi se čini da je bilo najavljeno gostovanje šibenčana na riječkom pub kvizu pa me zanima jel riječ o tebi?
I ako bih te mogao zamoliti za kraj da ostaviš ovdje na forumu i taj kviz sa Memorijala Mirka Miočića.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/04/2020 : 10:34:01  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Ako treba kviz večeras, moj je spreman. Ima 40 pitanja, počeo bi u 21 sat.

Kako misliš "ako treba"?
Ovi kvizovi su mi postali centralni dio dana.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

verab
Advanced Member

Croatia
3156 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 10/04/2020 : 10:43:11  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Ako treba kviz večeras, moj je spreman. Ima 40 pitanja, počeo bi u 21 sat.

znači, možemo očekivati bar 15 pitanja o zagoru
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 10/04/2020 : 10:44:56  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
@Bušido daj link da spamamo internete :)

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

lostdog
Starting Member

Croatia
18 Posts

Member since 09/04/2020

Posted - 10/04/2020 : 10:47:17  Show Profile Show Extended Profile  Send lostdog a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ovaj kviz mi je bolji od kviza sa memorijala jer je klasični tematski kviz dok je onaj zadarski ipak bio više kviz općeg znanja koji je zapakiran u tematski kako bi ga mogli igrati i igrači koji nisu stripofili. Hoću reći da si kviz u Zadru sastavio na način da si dosta odgovora mogao znati i ako nisi pročitao strip nego si podatak saznao iz drugih izvora. Što se vidjelo i po rezultatu gdje je prvo mjesto osvojio Dean Kotiga koji nije nikakav stripofil, ali je fenomenalan kvizaš.
Drago mi je da sam prepoznao rad kvalitetnog i iskusnog kviz mastera.
Naravno da mi nije niti najmanja namjera bila omalovažavati ičije sastavljanje, kako je to (sistemom eliminacije) zaključio kolega Nesvrstani nego se jednostavno vidi razlika u kvaliteti sastavljača koji kviz radi po prvi puta i sastavljača koji ima višegodišnje iskustvo. Znam po sebi kolika je ogromna razlika u kvaliteti mojih prvih kvizova od prije sedam, osam godina i ovih danas.
Nego,koliko mi se čini da je bilo najavljeno gostovanje šibenčana na riječkom pub kvizu pa me zanima jel riječ o tebi?
I ako bih te mogao zamoliti za kraj da ostaviš ovdje na forumu i taj kviz sa Memorijala Mirka Miočića.

Da, upravo to. taj tematski strip sam jedan dio upakirao kroz opću kulturu da bi ga mogli igrati i ljudi koji znaju malo ili čak i ništa o stripu, odosno da imaju riješenost bar 30%. Želja mi je da ljude privučem stripovima, da shvate kako je to jedna lijepa umjetnost kojoj treba dati šansu. Dobio sam pozitivne kritike od "nestripaša" valjda upravo zbog toga. Mada ima i par hardcore pitanja koje će te vi, ekipa s ovog foruma, prožvakati i progutati u sekund. Naravno da nema problema da vam ga tu objavim u nekakvoj formi, samo ne znam kako. Imam ga spremljenog u wordu.

Još da se nadovežem na taj pub kviz o stripu povodom Noći knjige. Dvije dame su ga igrale i upravo su ih ta "banalna" pitanja oduševila, pa su na kraju imali skromnih, ali opet vrijednih 6 bodova. Dakle, na svakom kvizu pazim da bude pitanja za svaki profil ljudi. Ima zagriženih kvizaša, a ima i ljudi koji se jednostavno žele zabaviti i kad odu doma, nije ih više briga kako su prošli na kvizu. tako ja shvaćam pisanje kvizova. nemojte me krivo shvatiti, treba razlučiti formate i okvire u kojima se pitanja pišu i za koga se pišu. Ovo s myQuiz aplikacijom je nešto stoto, pitanja moraju biti kratka i sažeta, a s vremenom će postati i kreativnija i maštovitija koliko će to sama aplikacija dopustiti. Prebrza je igra i nema smisla raspravljati da li su pitanja dobra ili loša.
Ne znam ništa u vezi gostovanja u Rijeci, imam kolegu kvizaša koji živi gore, sad nisam siguran da li se on poduzeo da nešto napravi po tom pitanju.
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9576 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 10/04/2020 : 10:47:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Ja ću složiti u sekundi jedan NN kviz, samo recite je li se to računa.

Izgleda da ti se post utopio u hrpu drugih.
Što se mene tiče, naravno da možeš sastaviti kviz o NN. Mislim da je ideja da se za ligu boduju ovi općenitiji kvizovi ne znači da ne možemo igrati i druge

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26028 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/04/2020 : 11:01:55  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da, upravo to. taj tematski strip sam jedan dio upakirao kroz opću kulturu da bi ga mogli igrati i ljudi koji znaju malo ili čak i ništa o stripu, odosno da imaju riješenost bar 30%. Želja mi je da ljude privučem stripovima, da shvate kako je to jedna lijepa umjetnost kojoj treba dati šansu.

Upravo ovako sam i ja razmišljao praveći svoj kviz. Super su ovi high-profile kvizovi gde se igra ekipa od 5-6 izuzetnih poznavalaca (naklon do poda njima na znanju!), ali mislim da su ovi "šareni" kvizovi, sa nekoliko lakih pitanja zanimljiviji široj publici. Ali dobro, svako svoj kviz slaže po sopstvenim afinitetima, imamo svega u izobilju.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 10/04/2020 : 11:03:08  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

quote:
Originally posted by Jerry Krause

Ja ću složiti u sekundi jedan NN kviz, samo recite je li se to računa.

Izgleda da ti se post utopio u hrpu drugih.
Što se mene tiče, naravno da možeš sastaviti kviz o NN. Mislim da je ideja da se za ligu boduju ovi općenitiji kvizovi ne znači da ne možemo igrati i druge

Mislim da bi bilo sasvim ok da se boduju i ovakvi kvizovi. Zašto ne... Da povučem paralelu sa tenisom. Igra se na različitim podlogama i na kraju će opet isplivati najbolji. Ionako je ovo prije svega za zabavu..
Da se razumijemo... Ne čitam Nathana i nemam apsolutno nikakvu korist jer bi imao vjerovatno 0 bodova 😂😂😂😂
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27660 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 10/04/2020 : 11:04:16  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Mozemo igrat bilo koji kviz samo da jw ekipa ista:)

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26028 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/04/2020 : 11:05:01  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Kviz samo o jednoj školi stripova može, ali ne vidim smisao u kvizu o samo jednom junaku, ko god on bio.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

lostdog
Starting Member

Croatia
18 Posts

Member since 09/04/2020

Posted - 10/04/2020 : 11:17:32  Show Profile Show Extended Profile  Send lostdog a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Da, upravo to. taj tematski strip sam jedan dio upakirao kroz opću kulturu da bi ga mogli igrati i ljudi koji znaju malo ili čak i ništa o stripu, odosno da imaju riješenost bar 30%. Želja mi je da ljude privučem stripovima, da shvate kako je to jedna lijepa umjetnost kojoj treba dati šansu.

Upravo ovako sam i ja razmišljao praveći svoj kviz. Super su ovi high-profile kvizovi gde se igra ekipa od 5-6 izuzetnih poznavalaca (naklon do poda njima na znanju!), ali mislim da su ovi "šareni" kvizovi, sa nekoliko lakih pitanja zanimljiviji široj publici. Ali dobro, svako svoj kviz slaže po sopstvenim afinitetima, imamo svega u izobilju.

Prvo izdanje Sve ili metak mi je skroz dobro legao.Raznovrsna pitanja, vidilo se da si pazio na ritam, ubacivao lakša pitanja između da se na tren odahne od hrpe pitanja.
Čitam stripove od malih nogu, ali nisam pamtio tušere, crtače, scenariste niti znam puno o strip festivalima, tako da kaskam za svima vama, ali uživam u svakom kvizu bez obzira jer možda nešto i naučim
Toliko od mene da ne gušim ovaj topic.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/04/2020 : 11:22:00  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ja ni jedan od dosadašnjih kvizova nisan doživija ka high profile kviz.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/04/2020 : 11:27:28  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kviz samo o jednoj školi stripova može, ali ne vidim smisao u kvizu o samo jednom junaku, ko god on bio.

Meni je svaka kombinacija OK, ali san apsolutno protiv toga da se specijalizirani kvizovi boduju za ligu.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 10/04/2020 : 12:00:25  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ja ni jedan od dosadašnjih kvizova nisan doživija ka high profile kviz.

Nisi shvatio poantu... Nije bit u tome da ti i još vas desetak vrhunskih poznavatelja stripa ne doživljavate ove kvizove kao teške ili opskurne nego da su kvizovi i nama ostalima zanimljivi. Ovako mi je par kvizova više ličilo na tombolu gdje sam većinu odgovora pogađao više na sreću. A vjerujem da je tako bilo i većini igrača. Manhunter je imao dobar, zaniljiv i igriv kviz, ovaj Darkov kviz je primjer odličnog kviza.... I nema tu nikakve zle krvi ili omalovažavanja nego samo želja i savjet da se ovi kvizovi naprave igriviji svima. Uvijek se može u 40 pitanja ubaciti 5 ili 10 teških i opskurnijih pitanja(ali i takva mogu biti zanimljiva ako se kvalitetno postave) tako da se i vi kvalitetniji igrači možete potući oko plasmana. Ali bilo bi dobro da bude i 5 do 10 ovako banalnih pitanja, a ostala pitanja srednje teška do teška.
Go to Top of Page
Page: of 342 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.78 seconds. Snitz Forums 2000