Meni je ova edicija dobro došla jer imam samo ponešto od Extra serije, Dnevnika nisam kompletirao, a ionako je to nepotpuno, Libellus je preskup, a ostala kolekcionarska izdanja izlaze na kašičicu.
No, kao što je već primećeno, dobro bi došli i recimo Mister No i Marti od početka.
Ja cu ju ipak ostaviti u stripu, kao i poster u prvom broju
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Koji je smisao to ostaviti unutra??? Poster pogotovo. Jedino ako kupiš dva primjerka, to razumijem, pa eto jedan da se uopće ne otvara. Zato i jest ovaj potez jer će neki/mnogi tako učiniti, i to je u redu. Ali kupiš jedan i držiš to unutra... Svakako, svatko će odlučiti što god hoće sa svojim novcima, ali ako već raspravljamo o "čudnim potezima", to svakako nije Jakijev.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Mi ćemo kupiti 2 primjerka, jedan za rezanje i čitanje, drugi za kolekciju.
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Barem za sada nisam stigao do faze da uzimam dva ista, zato moram da izvadim iz ovog jednog. Izvadit ću ga pa kud puklo da puklo, nisam ja kriv što sam takav i volim da izvadim.
Pa taj ce uzeti samo radi kartoline. OK, Jaki, i to je cudno, ali ipak manje od toga da uzmes samo jedan i ostavis sve unutra Inace, LU je itekako racunao na nas manijake koji ce (mozda) bas radi toga uzimati 2 komada. Ja ipak necu, poster jesam, ovdje mi je dosta vadjenje iz jednog Ovo nam je svima prilika (bez obzira sto se DODS razmece) da izvadimo a da nismo morali staviti.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Ali taj drugi ću kupiti iz remitende pa neće biti 25 kn. Što se tiće utora,valjda će ih biti a ionako su velike bijele margine oko slike ali trudit ću se birat što manje oštećenog Osim ako se ne predomislim i počnem vadit iz jednog ili uopće ne vadit?ne znam više šta misliti..