Ma ne može ni dizanja morala biti fejk. Znate ono prenabrijano veselje, hiperekstatičnost, to mi je uvijek patvoreno. I svom tom suncu mora biti kap tame da bi stvar bila stvarna ;)
Evo, ovo je jedna od naljepših, ako ne i naljepša uplifting melodijica u pop pjesmi koju prati tekst u istom takvom duhu:
Primjećujete li kako se ipak određena melankolija provlači kroz pjesmu?
Ista stvar je i sa onom prvom Springsteenovom što sam stavio. Nismo još izašli na svjetlo. Tek se probijamo prema njemu.
Znam Kocu i Budu (vačpje i gitara), ove ostale samo iz viđenja...
Se znate?
Znali smo se, ali prije 25 godina. Zato i nisan siguran je li to on. Ja ga znan iz Why stakla, s tin da je on uvik bija povučen. Sa Dičkon a pogotovo Stoberon iz toga benda san se par puta opasno zarakija.
Znam Kocu i Budu (vačpje i gitara), ove ostale samo iz viđenja...
Se znate?
Znali smo se, ali prije 25 godina. Zato i nisan siguran je li to on. Ja ga znan iz Why stakla, s tin da je on uvik bija povučen. Sa Dičkon a pogotovo Stoberon iz toga benda san se par puta opasno zarakija.
Kaže lega da je Bubi, al ni on ne zna ime...
Luda ekipa, nakon njihovog koncerta, ide se kući na četiri noge, tj. kad se izađe iz kluba, za neki njihov obljetnički koncert, prije par godina, pa nisam nikad prije, a ni poslije, vidio toliko razbijenog stakla.
Strašan bend. Organizirali smo in par svirki u Splitu. Bubija se sićan jer je strašan bubnjar. Jedan od onih za koje možeš reć da je prirodni talent. baš me ovo sad diglo:
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.