forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Novi kviz: 23.05 u 21:05
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 342

vice
stripovi.com suradnik

7346 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 10/04/2020 : 21:41:39  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

A jebote, sad gledam bodovnu listu - neki, koji su imali više točnih odgovora, su bili slabije plasirani u odnosu na one koji su imali manje točnih odgovora, i to zato što su sporije odgovarali.

Kako se isključuje ta opcija bodovanja na brzinu?

Odabereš pod Custom bodovanje, i odrediš proizvoljan broj bodova. To automatski isključuje brzinu.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

Dante1
New Member

Croatia
106 Posts

Member since 06/10/2008

Posted - 10/04/2020 : 21:42:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Dante1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by Tonto

Ja pročita tko NIJE član posade i kliknija Rochasa odma.

Ja isto, majke mi

Ja kliknuo na Liberty Sama.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/04/2020 : 21:43:19  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Ja bukvalno na pet pitanja nisam znao odgovor, a na tri sam pogrešno kliknuo..
Moraću sa računara sledeći put, ako je ta brzina toliko odlučujuća.

Tako otprilike i ja, ali san od tih 6-7 koje nisan zna 3 slučajno pogodija.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 10/04/2020 : 21:43:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

quote:

A jebote, sad gledam bodovnu listu - neki, koji su imali više točnih odgovora, su bili slabije plasirani u odnosu na one koji su imali manje točnih odgovora, i to zato što su sporije odgovarali.

Odabereš pod Custom bodovanje, i odrediš proizvoljan broj bodova. To automatski isključuje brzinu.

Hvala puno, to ću primijeniti na idućem kvizu.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7346 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 10/04/2020 : 21:44:23  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Btw budem ipak ja sutra izbacija brzinu. Unosi dodatnu konfuziju, a koliko san skužija, čak i kad nema bodovanja na brzinu, sustav ipak automatski poreda one s jednakim brojem bodova po brzini, od bržeg, naravno.

Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7647 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 10/04/2020 : 21:44:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by verab

brzina me koštala boljeg plasmana. pogriješio samo dva pitanja i završio na 6. mjestu.
kako se boduje najbrži prst, pa onaj iza njega, pa onaj iza...?

Ako se ne varam, najbrža trojka dobije 8, 7 i 6 bodova, a svi ostali po 5.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/04/2020 : 21:45:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Pa brzina daje draž. Od nas ovdje svi bismo znali bar 90% pitanja. Ako nema bodova za brzinu, gubi se puno na draži, čini mi se.

Trouble will find me
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 10/04/2020 : 21:46:07  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja sam očito super spor, gledam jučerašnji kviz 25 od 40 točnih 16. mjesto, a 2. mjesto 28 od 40 točnih. Nisam pojma imao da to toliko utječe.

Sad će mi biti još stresnije igrati kad pokušam ubrzati.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/04/2020 : 21:46:23  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner

quote:
Originally posted by verab

brzina me koštala boljeg plasmana. pogriješio samo dva pitanja i završio na 6. mjestu.
kako se boduje najbrži prst, pa onaj iza njega, pa onaj iza...?

Ako se ne varam, najbrža trojka dobije 8, 7 i 6 bodova, a svi ostali po 5.

Da.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7647 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 10/04/2020 : 21:47:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:

Btw budem ipak ja sutra izbacija brzinu. Unosi dodatnu konfuziju, a koliko san skužija, čak i kad nema bodovanja na brzinu, sustav ipak automatski poreda one s jednakim brojem bodova po brzini, od bržeg, naravno.

I meni se čini.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26033 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/04/2020 : 21:47:58  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by manhunter

Ja bukvalno na pet pitanja nisam znao odgovor, a na tri sam pogrešno kliknuo..
Moraću sa računara sledeći put, ako je ta brzina toliko odlučujuća.

Tako otprilike i ja, ali san od tih 6-7 koje nisan zna 3 slučajno pogodija.

Sad sam pogledao još jednom: na 6 sam u brzini pogrešno stisnuo, iako sam 100% znao odgovor. Na 6 nisam znao odgovor, i nisam ga ni slučajno pogodio.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4512 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 10/04/2020 : 21:49:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Pridružujem se klubu fulatelja Scroogea i Charlija.
Malo prelagana pitanja ipak. Večeras niš od adrenalinskog šusa :(

I da mi je znati koja je fora sa brzinom. Jebo me pas ako za Hexa nisam odgovorio u prvoj stotinki a u onom slajdšou me pokazalo ka0o petog ako se ne varam..
JEL TREBA MOŽDA UGASIT TORRENTE he he???

Btw Markos najbrže odgovorio na pitanje o sebi.

EDIT da ne pišem novi post- bez brzine je bezveze :( Molim brzinu.

Edited by - Cromwell on 10/04/2020 21:52:56
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/04/2020 : 21:49:43  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Fala, ovo je i mene zanimalo.
Ali ja ne bi reka da je ovde problem u dodatnim bodovima za brzinu. Prije bi reka da je problem preveliki broj točnih odgovora pa je brzina postala presudna.
Ali nema veze, svi smo imali iste uvjete.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27661 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 10/04/2020 : 21:50:11  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Pa brzina daje draž. Od nas ovdje svi bismo znali bar 90% pitanja. Ako nema bodova za brzinu, gubi se puno na draži, čini mi se.

LopužoImaš bolji kompjuter i brži internet

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26033 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/04/2020 : 21:50:50  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Meni to sa brzinom nema smisla. Bolje je onda custom bodovanje, ono što "svi znaju" po jedan bod, malo teža dva i teška tri, pa se ipak napravi razlika.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/04/2020 : 21:50:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cromwell

Bizarno, da

Trouble will find me
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/04/2020 : 21:51:33  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Je, ali uzima u obzir samo zadnji odgovor.
U svakon slučaju, spreman kviz za utorak i ni ja nisan pametan šta s ton brzinon napravit

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/04/2020 : 21:52:09  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nije ni čitao pitanje.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27661 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 10/04/2020 : 21:52:26  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pridružujem se klubu fulatelja Scroogea i Charlija.
Malo prelagana pitanja ipak. Večeras niš od adrenalinskog šusa :(

I da mi je znati koja je fora sa brzinom. Jebo me pas ako za Hexa nisam odgovorio u prvoj stotinki a u onom slajdšou me pokazalo ka0o petog ako se ne varam..
JEL TREBA MOŽDA UGASIT TORRENTE he he???

I ja sam primjetio dosad kad bi odma odgovorio praktički u istoj sekundi a ono ih izreda 10 prije mene a nemoguće je da svih deset bilo brže?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26033 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/04/2020 : 21:53:01  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

U svakon slučaju, spreman kviz za utorak i ni ja nisan pametan šta s ton brzinon napravit

Ja ću kod sebe izbaciti brzinu, ali ću dodeliti jedan bod lakšim pitanjima i dva težim.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27661 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 10/04/2020 : 21:53:06  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Isključi.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7346 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 10/04/2020 : 21:53:50  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Btw šta mislite o različitom bodovanju po pitanjima? Kad se postavlja Custom bodovanje može se odabrat da se za svako pitanje odredi drugačiji broj bodova. Možda da kreator kviza procijeni šta bi moglo bit zajebanije pa negdi uvali veći broj, na ovim lakšim manji? Da tako uvedemo malo drukčiju dinamiku?

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/04/2020 : 21:54:33  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Imamo sedam kvizova tjedno, sasvim je ok da neki budu s brzinom, a neki ne.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/04/2020 : 21:55:03  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Btw šta mislite o različitom bodovanju po pitanjima? Kad se postavlja Custom bodovanje može se odabrat da se za svako pitanje odredi drugačiji broj bodova. Možda da kreator kviza procijeni šta bi moglo bit zajebanije pa negdi uvali veći broj, na ovim lakšim manji? Da tako uvedemo malo drukčiju dinamiku?

Izbjegavao bih to u abcd kvizu.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27661 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 10/04/2020 : 21:55:09  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hvala puno, to ću primijeniti na idućem kvizu.

Ajde stvarno provjeri je li ima ko više točnih od mene?
Da se barem time radujem ako sam već spor

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page
Page: of 342 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.53 seconds. Snitz Forums 2000