Author |
Topic |
Shaner
Advanced Member
Croatia
7391 Posts
Member since 24/09/2012 |
Posted - 14/04/2020 : 13:00:46
|
quote: Originally posted by Poli
quote: Originally posted by Shaner
Ako ne voliš recentnije Malickove filmove, oprezno s A Hidden Life. Osim temom, nije puno drugačiji. Inače, meni je jedan od najboljih, ako ne i najbolji prošlogodišnji film. Evo upravo po ne znam koji put slušam soundtrack.
Hm, ako bude nekakva glupost tipa Knight of Cups ima im *ebem sve po spisku! Jer trailer sigurno ne nakazuje na slicna izdrkavanja.
I hvala na Ozon reminderu, malo sam ga zapostavio.
Knight of Cups (još) nisam gledao pa ne mogu usporediti, ali puno je bolji od Song to Song, ako ti to šta pomaže.
|
http://onlineimpressions.blogspot.com/ |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 14/04/2020 : 13:02:27
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by mladjo
The Hunt (2020) https://www.imdb.com/title/tt8244784/?ref_=fn_al_tt_1 Hahaha koja ultimativna trash zajebancija. Kaj je najbolje, dešava se u Hrvatskoj, a sve su fulali - od tablica do činova od vojske A glavna glumica - ne znaš da li se preglumljava da je luda ili je stvarno luda U svakom slučaju - pogledajte. s tim da zajebancija postaje sve veća kako se kreće prema kraju filma. Ocjena:6/10
Početak film je najjači. Taman pomisliš mlada teen ljepotica je glavna glumica koja će preživjeti na kraju, kad ono cak. Zatim na scenu stupa Oliver Queen iz Smallvillea. Ostatak filma pogledajte sami.
Da I fakat joj raznesu glavu sa stilom :D A i ona žena koja leži prepolovljena od bombe u rupi (u koju je prije toga upala, nabola se na šiljke, izvukla se van i stala na noge kao da se ništa nije desilo) i koja traži od lika da je ubije, a on nemre, u šoku je i onda ona uzme pištolj (a napominjem još jednom da je fali pola) kaže, koja si ti p***ica i upuca sebe u glavu
Film je klasik |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
|
Tonto
Advanced Member
8604 Posts
Member since 11/02/2012 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 14/04/2020 : 13:26:14
|
quote: Originally posted by Shaner
Knight of Cups (još) nisam gledao pa ne mogu usporediti, ali puno je bolji od Song to Song, ako ti to šta pomaže.
Zapravo ne, jer sam ga poslije Knight... batalio na neodređeno vrijeme. A nisam pogledao ni onog prije, To the Wonder, barem mislim da nisam.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
MSBlueberry
Senior Member
1692 Posts
Member since 18/02/2013 |
Posted - 14/04/2020 : 14:30:37
|
La famille Bélier (2014) Ovaj film san pogleda na ovin Cinestar kanalima ovih dana, i svidija mi se (iako baš ne volin Francuske filmove/jezična barijera). Film je odličan i komičan prikaz obične seoske Francuske obitelji gdje kćer ima priliku za školovanje u Parisu. Oba roditelja su gluhonjema a dica ne, i problemi koje imaju i u koje upadaju su za provest večer ugodno (gledajuči film iz kreveta). Odnos oca i matere i njihovo gestikuliranje je zabavno, pogotovo kad u to upadnu dica i isto počnu gestikulirat (upadajući u njihove svađe). Dakle pogledajte (možda bude na Cinestar kanalima opet, ne morate preko računala). |
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5328 Posts
Member since 10/02/2011 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 15/04/2020 : 01:17:12
|
Underwater (2020) https://www.imdb.com/title/tt5774060/?ref_=nv_sr_srsg_0
Čovječe, ovo je odlično, bolje čak i od Ambisa!
Hehe zjbvm se :D ok, nije loš filmić, čak je i iznad očekivanja, nego jel' se i vama čini da u zadnje vrijeme samo žene glume glavne uloge u akcijskim filmovima? :D Ocjena:6/10
The Grudge (2020) https://www.imdb.com/title/tt3612126/?ref_=nv_sr_srsg_0
Inače ne gledam filmove koji na IMDb-u imaju ocjenu manju od 5 ali ovdje me privukao naslovni plakat, a i 4,2 nije daleko od 5, pa rekoh ajde... Uglavnom baza filma je jedan stariji japanski film sa sličnom tematikom. Film je...onak. Gledao sam, pa sam malo otišao na net, pa sam opet gledao, pa malo na Wikipediu...Ha ono... Ocjena:5/10
|
|
|
|
d.r.p
Senior Member
1598 Posts
Member since 09/08/2007 |
Posted - 15/04/2020 : 07:49:22
|
Da, nije toliko loš Underwater, ima mana naravno ali je dinamičan i brzo vozi, btw mladjo i Platforma (El Hoyo) mi je dosta dobra, digao bi ocjenu na sedmicu |
|
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 15/04/2020 : 12:03:03
|
quote: Originally posted by d.r.p
Da, nije toliko loš Underwater, ima mana naravno ali je dinamičan i brzo vozi, btw mladjo i Platforma (El Hoyo) mi je dosta dobra, digao bi ocjenu na sedmicu
Da, brz je i dobro je da ne traje predugo, tako da je taman tih sat i pol akcije. Dobro ,zbog te brzine pati karakterizacija likova ali jbga... A Platforma bi i dobila ocjenu više da ima malo bolji kraj
|
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
panzer
Advanced Member
12640 Posts
Member since 18/05/2005 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
|
mezzano
Senior Member
Serbia
1241 Posts
Member since 26/06/2007 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 17/04/2020 : 23:45:35
|
Birds of prey...(2020) https://www.imdb.com/title/tt7713068/?ref_=fn_al_tt_1
Ok, ja sam lik koji unatoč svima vama (a neki bi rekli i zdravom razumu) OBOŽAVA i Suicide squad i Sucker punch (I kaj onda?! I kaj onda?!!) ali ovo mi je fakat ispod te razine. Ova luđakinja je fakat simpatična, a i ostatak ekipe mi je čist ok (najslabija karika je mala bucmasta Azijatkinja (ups, jel' ovo bilo politički korektno?!)) ali jednostavno mi to nije toliko zabavno i ludo kao gornji filmovi. Ok, fakat ima zabavnih scena, poput one kada se ženska sa samostrelom dere "I DON'T HAVE ANGER ISSUES!" ali moglo je to puno bolje. Ocjena:6/10 |
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25570 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 18/04/2020 : 00:40:41
|
Stavio si Sucker Punch, koji je genijalan film, i ova dva sranja u istu rečenicu. Pa ovo je za ban od godinu dana! |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11872 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 18/04/2020 : 00:43:09
|
Pogledao pre neki dan po prvi put Davitelja protiv davilteja Slobodana Sijana. Sjajan film.
I bio je na RTS1 pre neki dan odlican noviji western Any bullet will do. |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 18/04/2020 : 00:46:20
|
Minimalno :D Al' kao što rekoh - Socker punch i Suicide Squad su puno bolji od ovog Birds of prey... tako da se slažemo polovično što i nije loše :D |
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 18/04/2020 : 00:48:05
|
quote: Originally posted by going going
Pogledao pre neki dan po prvi put Davitelja protiv davilteja Slobodana Sijana. Sjajan film.
I bio je na RTS1 pre neki dan odlican noviji western Any bullet will do.
Klasik :D
Taško Načić je car |
|
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Posted - 18/04/2020 : 16:05:21
|
A Private War (2018) https://www.imdb.com/title/tt2368254/
Pogledao ovo prije vremena i nije nesto pretjerano dobro. Ok, ako odbacimo besmislice i zapadnu propagandu koju danas skoro nitko vise ne pusi (pogotovo ako prati zbivanja u Siriji), onda kao biografija jos moze proci, iako lazira. Imamo ovdje Marie Colvin (glumi je Rosamund Pike), ratnu dopisnicu, pravu war junkie koja ne moze zivjeti bez rata, ima problema sa alkoholom, koja ide sa jednog do drugog ratista i krizne situacije, 2001. na Sri Lanki izgubila je jedno oko, a zivot u Homsu 2012. Tamo se i u filmu lazu kad kazu da u gradnu nema nikoga drugih nego civila, da nitko ne nosi oruzje, samo su djeca i zene tamo, a zlocinacka Assadova arma ih ubija bez milosti (nesto u slicnom glupom stilu). A ono, u grad je odvedu do zuba naoruzani "civili" sa pick-upovima i montiranim mitraljezima, puca se na sve strane, ali heeeej, samo su "civili u gradu".
Prava osoba: https://en.wikipedia.org/wiki/Marie_Colvin
Da mi je znati kako bi danas stupila u odbranu jadne i bespomocne al Qaide u Idlibstanu, ili bi se mozda osjecala pomalo blesavo.
|
|
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Posted - 18/04/2020 : 16:12:53
|
Marriage Story (2019) https://www.imdb.com/title/tt7653254/
Ah da, pre neki dan konacno zavrsih ovaj filmcic, kojeg sam krenu gledati prije par mjesec i odustao nakon toga. I dalje mi je... "otporan", samo ga kraj malo popravlja. I dalje mislim da je napravljen u nekom Woody Allen điru, samo sa puno manje komicnih elemenata. Sama prica, to jest tema filma, mi je pomalo mucna, odbijajuca, a i film je ko napravljen za neke strebere, kvaziintelektualce. Ono, kad ti oboje glavnih lika ide na kurac (ponekad jedan vise nego drugi) i zaboli te vec sta ce im se desiti samo nek film zavrsi. Eh da, kucka koju zena uzima za odvjetnicu samo pogorsa sve skupa (veza na Big Little Lies). Ajde, Alan Alda je neko vrijeme simpatican, a onda i on pocne da najeda.
Eto, odgledao (izdrzao) do kraja i necu mu se vise nikada vracati.
|
|
Edited by - Poli on 18/04/2020 16:41:52 |
|
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7391 Posts
Member since 24/09/2012 |
Posted - 18/04/2020 : 19:29:49
|
quote: Originally posted by Poli
Marriage Story (2019) https://www.imdb.com/title/tt7653254/
Ah da, pre neki dan konacno zavrsih ovaj filmcic, kojeg sam krenu gledati prije par mjesec i odustao nakon toga. I dalje mi je... "otporan", samo ga kraj malo popravlja. I dalje mislim da je napravljen u nekom Woody Allen điru, samo sa puno manje komicnih elemenata. Sama prica, to jest tema filma, mi je pomalo mucna, odbijajuca, a i film je ko napravljen za neke strebere, kvaziintelektualce. Ono, kad ti oboje glavnih lika ide na kurac (ponekad jedan vise nego drugi) i zaboli te vec sta ce im se desiti samo nek film zavrsi. Eh da, kucka koju zena uzima za odvjetnicu samo pogorsa sve skupa (veza na Big Little Lies). Ajde, Alan Alda je neko vrijeme simpatican, a onda i on pocne da najeda.
Eto, odgledao (izdrzao) do kraja i necu mu se vise nikada vracati.
Nemaš pojma.
|
http://onlineimpressions.blogspot.com/ |
|
|
Topic |
|