Predpostavljam ni jedno ni drugo...radi se o mcn antikvitetima jeli tako? Ako je VJ bio taj koji je ponudio 31 kunu i ako je to bilo najvise trenutno onda se desilo slijedece... On je kao najvecu sumu upisao 39 kuna ali posto si ti upisao 40 onda je odmah pokazalo 40 kuna jer je to najveca ponuda odmah iza one koju je nudio VJ. Da si recimo upisao 36 kn onda ti nebi bio vodeci vec bi i dalje pisalo VJ samo bi se ponuda povecala na 37 kn jer je bila jedna osoba (u ovom slucaju ti) koja je ponudila vise od njegovih 31 kune ali manje od njegovih maksimalnih 39 kuna. E sad ako to nije tako onda ne znam, jer ti sebe sam nebi smio moci bidati. Npr. ako je tvoja najveca ponuda bila 31 kn i ti si bio vodeci, pa si odlucio povecati na 40 kn, onda bi i dalje trebalo stojati 31 kn ukoliko se niko nije javio tko bi dao vise.
Npr. ako je tvoja najveca ponuda bila 31 kn i ti si bio vodeci, pa si odlucio povecati na 40 kn, onda bi i dalje trebalo stojati 31 kn ukoliko se niko nije javio tko bi dao vise.
baš to mi se dogodili jel kad sam napial 31 pisalo je da je trenutno moja ponuda najveća pa sam išel bidat na 40 a on to automatski upisal idem probat sa 45 pa bumo vidjeli