Kaj je najbolje filmove koji mi se ne sviđaju, a koje stoga nisam ni pogledao, niti ne ocjenjujem na IMDb-u jer ih, jel'te nisam pogledao.
Na forumu je druga spika ali ni tu skoro nikada (Uncut... je rijetka iznimka) niti ne spominjem filmove koji mi se ne sviđaju. jer te koji mi se ne sviđaju nisam pogledao. A nisam ih pogledao jer mi se ne sviđaju.
Ali to ne zanči da filmu ne mogu dati ocjenu iako asm ga stao gledati nakon nekog vremena.
I tak...
Ringišpil u krug.
Uglavnom, odoh ja, dosadni ste :D
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Ništa, treba reći nastavnicima, učiteljima da više ne pregledaju kontrolne radove do kraja, ako su prva dva-tri pitanja netačna, odmah keca zalijepiš i ne gubiš vrijeme bezveze :D
Nebrojeno filmova sam prekinuo posle 15-20 minuta, ali njih ne ocenjujem. Ocena može ako se odgleda do kraja, pa onda pljuj ili hvali.
znači film koji ti je prvih 20 minuta teški shit nećeš ovijenit kao shit nego samo ćeš ga tako ocijenit ako ga pogledaš do kraja? Nisan zna da imaš tu mazohističku crtu.
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Ništa, treba reći nastavnicima, učiteljima da više ne pregledaju kontrolne radove do kraja, ako su prva dva-tri pitanja netačna, odmah keca zalijepiš i ne gubiš vrijeme bezveze :D
Krivo,oni su plaćeni da to rade,mene niko ne plaća da gledam filmove. Gledam ih jer su mi zanimljivi,zabavni itd. Ako nisu takvi, ne zanimaju me . Ne vidim čemu bacanje vrimena na nešto šta ti ne paše a tribalo bi ti bit zabava? Osim ako nisi filmski kritičar ili nešto takvo da zbog posla moraš to gledat.
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Nebrojeno filmova sam prekinuo posle 15-20 minuta, ali njih ne ocenjujem. Ocena može ako se odgleda do kraja, pa onda pljuj ili hvali.
znači film koji ti je prvih 20 minuta teški shit nećeš ovijenit kao shit nego samo ćeš ga tako ocijenit ako ga pogledaš do kraja?Nisan zna da imaš tu mazohističku crtu.
Dvanaest godina sam moderator ovde, mogao si to već da zaključiš.
mlađo vam, ljudi moji, nema vremena za bacanje ne može on istovremeno gledat filmove koji mu ne legnu odmah i paziti da se vi tu ne zakrvite u biti ste vi krivi pogledao bi on skoro svaki film do kraja da ima vjere u vaše pristojno ponašanje na forumu a tu je i politika kojom se bavi dok vama istu ne dozvoljava
if you tolerate this, then your children will be next
Ja sam sinoc "pogledao" 4 filma Odustao nekog Ozua...floating weeds, onda neki ratni in which we serve A pogledao sam remarka time to love and time to die
Ja sam sinoc "pogledao" 4 filma Odustao nekog Ozua...floating weeds, onda neki ratni in which we serve A pogledao sam remarka time to love and time to die
Moraš njegov post gledati kroz prizmu korone: Messi i Barca več neko vreme ne igraju pa ga to vrlo muči. Morao se izduvati na nekoga; slučajno si to danas bio ti.
Kad opet počnu opet igrati, sve če opet biti po starom. Osim ako Barca ne počne gubiti utakmicu po utakmicu, onda bježi od njega ...
Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Krivo,oni su plaćeni da to rade,mene niko ne plaća da gledam filmove. Gledam ih jer su mi zanimljivi,zabavni itd. Ako nisu takvi, ne zanimaju me . Ne vidim čemu bacanje vrimena na nešto šta ti ne paše a tribalo bi ti bit zabava? Osim ako nisi filmski kritičar ili nešto takvo da zbog posla moraš to gledat.
Di od toga odustao?! Odličan film!
To sam nabavljao dok sam se lozio da cu studirati film...nije vise to za mene...gledanje ranog kurosawe i nijemih japanaca