Auu bome prekrasna kolekcija. Ni previše ni premalo nego taman probrano od svega pomalo optimalno. I ambijent je kul. Kamene obloge baš i ne volim ali ovak izgleda baš ugodno Btw imam isti stol za komp i božićni stolnjak. A moguće i televizor (po nogicama)
EDIT: Quotam slike. Vrijedi biti i na ovoj stranici
Da, jako jako lijep prostor. Ali čisto da kenjkam, meni su tepisoni no go. Parketi i pločice, sa min tepiha. Ali da je prekrasno, je, taj dnevni, ne samo stripovi. ;)
Nego Tonto, di je INKAL? Ne vidim baš te detalje na slikama, ali čini mi se da fali? A ne vidim ni Oružje i Kastaku.
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
Nakon godina i godina skupljanja raznih stripova i kolekcije koja je brojala blizu hiljadu komada, ovo je preživjelo "sječu" i definitivno će ostati zauvijek u kolekciji...
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Ovo je za sada to šta sam uspeo da smestim u Nemačkoj. Većina stripova (uglavnom Bonelli sveske) su još uvek u BiH i čekaju na otvaranje granica,na dodatne police iznad TV-a (računam još bar tri reda u sredini iznad plus po jedan red iznad postojećih polica) i veći stan jbmu :)
Nakon godina i godina skupljanja raznih stripova i kolekcije koja je brojala blizu hiljadu komada, ovo je preživjelo "sječu" i definitivno će ostati zauvijek u kolekciji...
Bogami si ti to sasjeko, ne znam koliko si prije imao, ali... I svaka ti časte, nema baš smisla trpat na police nešto št nećeš nikada ili nikada više pročitat. Meni se više puta vrtilo po glavi kako da malo i ja skratim kolekciju (koja i nije ne znam kako velika jer sam u zadnje vrijeme postao jako izbirljiv), riješio sam se dosta amera za koje sam bio siguran da ih neću više ni taknut i/ili sam ih zamjenio našim izdanjima.
Nego, zadnja 2 Dragonera su ful valovita, položi ih, stavi utege na njeih negdje gdje je suho. Mislim da bi moglo pomoć, pusti ih mj-dva. Općenito sam skužio da je dosta LL stripova tako valovito, ali se kuži samo tako akd je strip sklopljen, kad se čita se niš ne kuži.
@PijaniPatak: Sviđa mi se kako si to fino posložio. U mom stilu, lijepi bijeli billy sa vratima.
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
Ovo je za sada to šta sam uspeo da smestim u Nemačkoj. Većina stripova (uglavnom Bonelli sveske) su još uvek u BiH i čekaju na otvaranje granica,na dodatne police iznad TV-a (računam još bar tri reda u sredini iznad plus po jedan red iznad postojećih polica) i veći stan jbmu :)
Super kolekcija. Jesu li ove zastakljene vitrine kupljene ovako ili pravljene po tvojoj zamisli? I koliko otprilike koštaju, jer i ja imam u planu da napravim/nabavim nešto slično.
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Super kolekcija. Jesu li ove zastakljene vitrine kupljene ovako ili pravljene po tvojoj zamisli? I koliko otprilike koštaju, jer i ja imam u planu da napravim/nabavim nešto slično.
To su police Billy iz Ikea-e. Ne secam se cene jer sam uzimao djuture sa drugim namestajem. Otprilike po 100 i kusur eura