anto
Advanced Member
Serbia
21134 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 13/05/2020 : 23:38:52
|
Manfredi,ParlovPikato&Frizenda:Magični vetar,knjiga 8
Dečak bele kose pripoveda o klincu koji ima moć da prizove duhove,a jedan od njih će biti otac Neda Elisa,koji će izazvati burne reakcije kod našeg junaka te ga uputiti da poseti majku;a ovaj će pokušati da rasvetli jedan stari zločin.Nije mi se dopao kraj,u smislu ko je ljubavnik...Moglo je to malo maštovitije 4/5 Nemilosrdni je epizoda po mom ukusu - Hogan organizuje pljačku zlata,posao poverava Herbertu (desnoj ruci),ovaj se ne oseća dobro,šalje tipa od poverenja,ovaj ih izradi,te veliki gazda šalje pomoćnika(Herberta,jelte) da ispravi stvar.Sjajna akcijska priča 4.5/5 Čovek bez lica je priča sa velikim potencijalem, ali ,iz mog ugla,neiskorišćenim.Hogan angažuje glumca,majstora prerušavanja,da ga zameni u jednom dosadnom odmoru sa poslovnim prijateljem,koji je u stvari žešći ludak i ubica.Tu negde se pojavljuju i Magični i Po,i svi zajedno,sa Herbertom i jednim ekscentričnim sudijom,bivaju uvučeni u totalni pičvajz koji će zadesiti maleni Lup Fork 4/5
Crtači epizoda u 8.knjizi razvaljuju - Parlov,Frizenda,pa čak i Pikato. Možda bi mi ove priče bile bolje da sam ih hronološki čitao,ali sad,šta je tu je. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|