Mesa ti je spanjolska rijec za neku uzvisinu,plato iznad doline. Davno sam citao epizodu Kit Tellera "invazija kondora" tamo sam valjda prvi put procitao taj izraz mesa,a dnevnik je pisao valjda meza. Zadnji put sam na taj pojam naletio u "better call Saul" kao ime slucaja,ali inace tu mezu ja napravim od pastrme,sudzuka,sira i maslina.😁
Btw. Tex u tim rukavicama kao da je namjerio cupati korov u basti.😁
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Mislim da trebamo prestat panicarit... Koliko vidimo danas u Leclercu bas klasik Tex i original Zagor vec planuli.. Uzeo oba zadnja broja... valjda če dofilovat prodavacice...kazu ljudi da idu opet stripovi odlično... možda nas ta Corona prizemljila i opet vidimo radost u malim stvarima..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Sve su čitljive. Tribaš imati upaljen podsjetnik koliko je ovo staro. Ovi stari Texovi su kad su izašli bili vrhunac modernosti dok danas imaš masu Texovih novih epizoda koje su očajno ispod nivoa kakav bi danas strip trebao biti.
Ne znam kako vi gledate na taj španjolski u Texu, meni nikako se ne sviđa kad Tex kaže vamos ili hermano i slično, ne znam da li je tako u originalima ili jednostavno svi naši tako predvode?
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Sve su čitljive. Tribaš imati upaljen podsjetnik koliko je ovo staro. Ovi stari Texovi su kad su izašli bili vrhunac modernosti dok danas imaš masu Texovih novih epizoda koje su očajno ispod nivoa kakav bi danas strip trebao biti.
I to je točno. Ali znaš na što sam mislio kad sam napisao "čitljivo"... Da nije u rangu Mikija, Bleka, Zagora a la Vještica Yaska...
I to je točno. Ali znaš na što sam mislio kad sam napisao "čitljivo"... Da nije u rangu Mikija, Bleka, Zagora a la Vještica Yaska...
Ma znam ali zadnje vrime mi idu i takve stvari.Jebiga,nostalgija Tamo negdje oko 40 broja kreću bolje priče a to je u klasicima ohoho godina.VČ je taman doša do tog perioda sa svojim debeljucama i stao.
odličan ritam, i dalje kupujem... iako je pretrpano tekstom, super je za sada...
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •