Da. Istina je da je riječ o plaču (ne kriku) vile narikače, ali je u filmovima i književnim djelima kod nas udomaćeno Vjesnica smrti. Sva sreća, jer bi opet bilo smijeha da su stavili narikača A opet, što može nadmašiti Heralda od Cromma?
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Nebitno..kad se popravlja naslov uvijek se malo svrlja po pozadini.. sto je radio Dnevnik.. to je manje od nista.. zbog toga nista manje ne volim Ludens.. samo pogledate broj izdanja koja izbacuju na kioske.. za respekt i dubog naklon.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Nebitno..kad se popravlja naslov uvijek se malo svrlja po pozadini.. sto je radio Dnevnik.. to je manje od nista.. zbog toga nista manje ne volim Ludens.. samo pogledate broj izdanja koja izbacuju na kioske.. za respekt i dubog naklon.
Možda pre ali već 10-ak i više godina SBE šalje čiste naslovnice. Kada se malo bolje zagled avidi se dodavnja i docrtavanja, ali to je iizbor Lu, ja nisam ni obraćao pažnju.
Ja upravo zavrsih ova dve broja u VCovom izadnju i meni licno se prica svidela. Malo mitologije, malo nekog tajnog drustva, mnogo dobrog crteza. Po mom ukusu. ^^
Ja se baš nadam da će biti "Herald od Kroma" jer to je ona vrsta naslova koja se pamti, takvi debilizmi ulaze u anale, to je na tragu Dnevnikovih kreativaca.
Dnevnikovi su kreativci često i bili baš to, promijenili bi naslov nabolje, iako je bilo i mnogo katastrofalnih preinaka. Ja se ne sjećam da je LU ikad išta promijenio nabolje, iako, moguće je da smo imali koji put, no ne sjećam se sad.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Dnevnikovi su kreativci često i bili baš to, promijenili bi naslov nabolje, iako je bilo i mnogo katastrofalnih preinaka. Ja se ne sjećam da je LU ikad išta promijenio nabolje, iako, moguće je da smo imali koji put, no ne sjećam se sad.