Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
sumohrvat
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
4034 Posts
Member since 22/11/2004 |
|
verab
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Croatia
2870 Posts
Member since 22/01/2015 |
|
verab
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Croatia
2870 Posts
|
Shaner
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Croatia
7427 Posts
Member since 24/09/2012 |
|
sumohrvat
Advanced Member
4034 Posts
Posted - 17/05/2020 : 20:35:19
|
Ispalo je baš gusto na kraju... Sad tek vidim koliko je bilo glupo i nepotrebno stavljati jučer slike. Drago mi je da ti se svidio. Nadam se da su i ostali uživali ili se barem nisu dosađivali 😊 A koliko je bilo napeto na vrhu govori i ljestvica : 1. Kable 223 2.Shaner 223 3.normabel2mg 223 E da, Edo G.sam ja i ono je moj crtež na temu stripa iz likovnog u 7.razredu 😊 |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
sumohrvat
Advanced Member
4034 Posts
Posted - 17/05/2020 : 20:37:18
|
quote: Originally posted by Shaner
Dobar kviz, ali stvarno dosta lagan. Bar u usporedbi s ostalima koje ovdje igramo. 32/42, s tim da sam 25 pitanja baš znao i još jedno 4 bio prilično siguran. ![](icon_smile.gif)
Naravno, ali to mi je i bila želja... Da bude igriv i mojoj braći po neznanju 😊 Kada pobjednici imaju oko 75% riješenosti mislim da je to ok. Evo, posljednji večeras tuco.torturo je imao 19/40 i to je ja mislim super. Da i oni na začelju nešto znaju. E sad, prevelike su razlike u kvaliteti tako da će uvijek jednima biti prelagan, a drugima pretežak.. |
Edited by - sumohrvat on 17/05/2020 20:44:59 |
|
verab
Senior Member
Croatia
2870 Posts
|
sumohrvat
Advanced Member
4034 Posts
Posted - 17/05/2020 : 20:41:23
|
quote: Originally posted by verab
to zadnje pitanje koštalo me prvog mjesta. ali nije loše ni treće mjesto... od šest:)))
Pa znaš da je u ovoj državi sve preko veze tako sam i ja sam sebe ugurao u kviz kao strip autora 😂😂😂 |
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7427 Posts
Posted - 17/05/2020 : 20:48:20
|
quote: Originally posted by sumohrvat
quote: Originally posted by Shaner
Dobar kviz, ali stvarno dosta lagan. Bar u usporedbi s ostalima koje ovdje igramo. 32/42, s tim da sam 25 pitanja baš znao i još jedno 4 bio prilično siguran. ![](icon_smile.gif)
Naravno, ali to mi je i bila želja... Da bude igriv i mojoj braći po neznanju 😊 Kada pobjednici imaju oko 75% riješenosti mislim da je to ok.
Naravno. Baš je dobro bilo. Super mi je bilo pitanje s Flopi i Playboyem, skroz sam zaboravio na to. Jedina zamjerka bi bila što je za odgovorit na par pitanja bilo potrebno znanje o sportu u jednakoj mjeri kao i o stripu, a tu sam tanak. ![](icon_smile_big.gif)
|
http://onlineimpressions.blogspot.com/ |
|
sumohrvat
Advanced Member
4034 Posts
Posted - 17/05/2020 : 20:52:07
|
Obzirom da je kviz bio najavljen kao sportski još si dobro i prošao 😂😂😂 Ma nije, osim legendarne epizode Horde Zla po kojoj su ime uzeli navijači Sarajeva ostala pitanja su bila isključivo stripovska. |
Edited by - sumohrvat on 17/05/2020 20:53:48 |
|
night
Senior Member
![](avatars/Taz.gif)
Serbia
1689 Posts
Member since 07/07/2006 |
Posted - 17/05/2020 : 20:55:13
|
A gde je bilo ono za koga Mr No navija? Najavi se pitanje na početku, i posle toga ništa...![](icon_smile_sad.gif) |
Edited by - night on 17/05/2020 20:55:40 |
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7427 Posts
Posted - 17/05/2020 : 20:57:55
|
Obzirom da je kviz bio najavljen kao sportski još si dobro i prošao 😂😂😂 Ma nije, osim legendarne epizode Horde Zla po kojoj su ime uzeli navijači Sarajeva ostala pitanja su bila isključivo stripovska.
To je najproblematičnije, slažem se. Ali tu su i Aca Lukas i Valencia. Ipak je bilo potrebno znati aliase pjevača i izgled grbova da bi se pronašao točan odgovor. ![](icon_smile.gif)
|
http://onlineimpressions.blogspot.com/ |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Muten roshi.jpg)
Croatia
12950 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 17/05/2020 : 20:59:24
|
Obzirom da je kviz bio najavljen kao sportski još si dobro i prošao 😂😂😂 Ma nije, osim legendarne epizode Horde Zla po kojoj su ime uzeli navijači Sarajeva ostala pitanja su bila isključivo stripovska.
Bilo je barem još jedno pitanje za koje se baš trebalo poznavati sport. Konkretno, teško da bi netko tko ne prati nogomet znao što se nalazi na grbu Valencije. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
anto
Advanced Member
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21326 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29469 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 17/05/2020 : 21:20:01
|
Dobar kviz, uzbudljiv. Znao sam zadnje pitanje, ali sam se sjetio tek nakon što sam kliknuo na texov slikovni kviz:) |
Trouble will find me |
|
Deers
Advanced Member
![](AvatarUpload/bud spencer glava.gif)
Croatia
9457 Posts
Member since 29/03/2004 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
![](avatars/spiderman19.gif)
Croatia
11449 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 17/05/2020 : 21:22:15
|
Uf, 6. misto, ka bog. Čestitke Markosu!
Dobar kviz, napet i zanimljiv. Rješavam ovo (opet) na rođendanu pa nisam baš bija koncentriran. Od buke sam falija redoslijed Mooreovog Lovecrafta. Zna sam to pitanje, al jebiga, krivo odgovorija. U svakom slučaju lip kviz skroz. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
jaki
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27135 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 17/05/2020 : 21:22:23
|
Zariba san na kraju![](icon_smile_big.gif) Od 8 zadnjih pitanja samo jedan točan![](icon_smile_shock.gif) |
Ja sam fetišist papira! |
Edited by - jaki on 17/05/2020 21:26:36 |
|
paro
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/2649029.jpg)
Croatia
8589 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 17/05/2020 : 21:22:54
|
Zadnje pitanje me koštalo čak 7 mjesta. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19783 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 17/05/2020 : 21:23:27
|
Jel' se može vratiti karentena? Baš mi ide nizbrdo otkad se živi normalnije. :( |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7427 Posts
|
Beva
Advanced Member
![](AvatarUpload/GrouchoMarx.jpg)
Bosnia and Herzegovina
6184 Posts
Member since 04/06/2007 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Muten roshi.jpg)
Croatia
12950 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 17/05/2020 : 21:25:41
|
quote: Originally posted by Beva
Čestitke Markosu!
Dobar kviz, bio sam treći do zadnjeg pitanja, tu me Bushido pretekao.
Pa nisam te pretekao, dijelimo drugo mjesto. :)
Isto kao što Marko dijeli prvo s IgoromK. :) |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
Edited by - Mr. Bushido on 17/05/2020 21:26:38 |
|
Beva
Advanced Member
![](AvatarUpload/GrouchoMarx.jpg)
Bosnia and Herzegovina
6184 Posts
Member since 04/06/2007 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/pre1.gif)
Western Samoa
7335 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 17/05/2020 : 21:27:34
|
Najbolji plasman dosad, 8 pitanja prije kraja sam za Markosom zaostajao 10 bodova. ![](icon_smile_shock.gif)
Na kraju mali pad, ali i ovako odlično. |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|