Author |
Topic |
Markos
Webmaster
Croatia
29469 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 18/05/2020 : 10:50:22
|
quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by Deers
@tinton
Da li si jučer pribrajao bodove iz prejučerašnjeg kviza? Vidim da si editirao post ali ja sam još uvijek prvi iako me Markos debelo prestigao
Jučer sam prvu polovicu dana proveo u mamurluku, a drugu u rekuperavanju, pa nisam stigao zbrojiti prekjučerašnji i jučerašnji kviz. Sada se bacam na posao.
P.S. Ne mogu vjerovati koliku si prednost uspio prokockati.
Koliko je prednosti imao? Dvjesto bodova, tako nešto? |
Trouble will find me |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19784 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 18/05/2020 : 10:59:07
|
Imao je ispred tebe i više, ali prije nego što si prešao Bushida. Mislim da je imao 100 prednosti nakon što si izbio na drugo mjesto. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 18/05/2020 : 11:22:57
|
quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by Deers
@tinton
Da li si jučer pribrajao bodove iz prejučerašnjeg kviza? Vidim da si editirao post ali ja sam još uvijek prvi iako me Markos debelo prestigao
Moram stvoriti zalihu da mogu u četvrtak igrati nogomet bez mobitela u ruci:)
napravi kviz za cetvrtak pa onda ne moras biti na mobitelu |
Be yourself; everyone else is already taken. |
|
|
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 18/05/2020 : 11:27:37
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by panda
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Triba ovo lagano privest kraju. Karantena je gotova a ovo je bilo zamišljeno da traje dok smo zatvoreni. Odigrali smo 44 kviza, ima najavljenih još 5, i triba nać žrtvu za još jedan kviz da zaokružimo na 50 i fajront.
Hej, imam ja pola kviza spremno - nemoj da sam sastavljao za dzabe :D
Pa super. Taman fali još jedan kviz za zaključit priču. Nek taj pedeseti bude tvoj. Uostalon, ne triba prestat igrat kvizove. Samo ovaj karantenski dio triba zaključit.
možda raditi kvizove za jedan dan sedmično - redovni, a može i jednom sedmično - tematske i opskurne
|
Be yourself; everyone else is already taken. |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9457 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 18/05/2020 : 11:40:27
|
P.S. Ne mogu vjerovati koliku si prednost uspio prokockati.
Pobjeđivao sam kad se manje bodova dobivalo za prvo mjesto
Šalim se, Markos baš rastura a ja u zadnje vrijeme nemam ni jedno prvo mjesto pa nije ni čudno da me prestigao. Moje prvo mjesto je više bilo zasluženo brojem odigranih kvizova (mislim da sam od svih za bodove , preskočio samo dva) nego top rezultatima. |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19784 Posts
Posted - 18/05/2020 : 13:06:20
|
Prijedlog:
s 50. kvizom zaključiti prvu sezonu kviza. Tablica se arhivira i po njoj Markos može odrediti koliko skupe stripove tko dobiva.
Nastavljamo s opuštenim kviziranjem bez lige (ne moramo igrati svaki dan više), a kroz mjesec-dva, ukoliko nam natjecanje bude nedostajalo, možemo započeti novu sezonu lige i igrati tipa jednom tjedno.
|
|
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11449 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
sumohrvat
Advanced Member
4034 Posts
Member since 22/11/2004 |
Posted - 18/05/2020 : 13:14:44
|
Prijedlog:
s 50. kvizom zaključiti prvu sezonu kviza. Tablica se arhivira i po njoj Markos može odrediti koliko skupe stripove tko dobiva.
Nastavljamo s opuštenim kviziranjem bez lige (ne moramo igrati svaki dan više), a kroz mjesec-dva, ukoliko nam natjecanje bude nedostajalo, možemo započeti novu sezonu lige i igrati tipa jednom tjedno.
Ja se samo nadam da meni Markos neće udjeliti umjesto stripova "Windows for dummies" 😂😂😂😂😂 |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7335 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
night
Senior Member
Serbia
1690 Posts
Member since 07/07/2006 |
Posted - 18/05/2020 : 13:34:41
|
quote:
Originally posted by anto e baš me živo interesuje šta si to naučio???????
Dosta toga se dalo novo saznati i unaprediti znanja, stvarno ne vidim zašto bih ti nabrajao. Bilo je vrlo dobrih i odličnih kvizova. Moje znanje je tu na nivou 40+ mesta koje mi je skoro redovno osigurano, slabo poznajem i mange i amere, ali mi je baš zabavno. I mislim da bi se trebao kviz nastaviti i dalje, dobra je zezancija i atmosfera.
Malo sam sam sa sobom zborio ovih dana, i odlučih da pokušam sa Komančom, a u vezi one naše priče od pre par sedmica.
Nego, kontam, Markos sam sebi neće da poklanja strip (...), evo ja ću dati litar rakije. Samo još da vidim za dostavu.
|
Edited by - night on 18/05/2020 15:01:01 |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7319 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 18/05/2020 : 13:59:52
|
Napravit cu jos jedan kviz ali moze i van lige, s obzirom da je pandin 50.
Može 24. jer u subotu necu bit dostupan navecer. |
And like that... he's gone. |
|
|
verab
Senior Member
Croatia
2870 Posts
Member since 22/01/2015 |
Posted - 18/05/2020 : 14:07:36
|
Prijedlog:
+1 |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6184 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 18/05/2020 : 14:45:15
|
Iako sam sastavio skoro pola kviza, OK mi je da završimo sezonu s pedesetim kvizom.
Ja bih volio da onda odmah krenemo s drugom sezonom, ali možda 3 ili 4 kviza tjedno, no to je velika obveza tintonu pa ako on želi odmoriti, nemam ništa protiv. Ionako je lavovski posao odradio dosad.
Uglavnom, šteta bi bila da se skroz prekine i za svako sam rješenje samo da nastavimo. |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7427 Posts
Member since 24/09/2012 |
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Member since 18/03/2006 |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29469 Posts
Posted - 18/05/2020 : 15:36:58
|
quote: Originally posted by Beva
Iako sam sastavio skoro pola kviza, OK mi je da završimo sezonu s pedesetim kvizom.
Ja bih volio da onda odmah krenemo s drugom sezonom, ali možda 3 ili 4 kviza tjedno, no to je velika obveza tintonu pa ako on želi odmoriti, nemam ništa protiv. Ionako je lavovski posao odradio dosad.
Uglavnom, šteta bi bila da se skroz prekine i za svako sam rješenje samo da nastavimo.
rezultati bi se trebali automatizirati, to je katastrofa raditi ručno. |
Trouble will find me |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29469 Posts
Posted - 18/05/2020 : 15:39:01
|
quote: Originally posted by night
Nego, kontam, Markos sam sebi neće da poklanja strip (...), evo ja ću dati litar rakije. Samo još da vidim za dostavu.
Meni žena pere prozore nekim njemačkim kurcem-palcem, tako da nemam kud s rakijom. Ali zato pivo neću odbiti:) |
Trouble will find me |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29469 Posts
Posted - 18/05/2020 : 15:39:28
|
Prijedlog:
Kako god većina kaže. |
Trouble will find me |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19784 Posts
Posted - 18/05/2020 : 15:44:51
|
Uglavnom, šteta bi bila da se skroz prekine i za svako sam rješenje samo da nastavimo.
Nemam ništa protiv ni da odmah krenemo s drugom sezonom, ali učinilo mi se da su se ljudi generalno zasitili, pa da bi im opuštenija forma trenutno odgovarala. Ako ne, možemo odmah nastaviti, ali opet mislim da su 3,4 kviza tjedno puno za ovaj normalniji život.
Svakako će biti kako većina odluči. Ja sam vojnik ovog foruma i ništa mi nije teško. |
|
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6184 Posts
Posted - 18/05/2020 : 15:51:39
|
rezultati bi se trebali automatizirati, to je katastrofa raditi ručno.
Da bar imamo kakvog programera na forumu :D |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
Tonto
Advanced Member
8770 Posts
Member since 11/02/2012 |
|
Altairfan
Junior Member
469 Posts
Member since 12/12/2019 |
Posted - 18/05/2020 : 15:53:59
|
Prijedlog:
+1
Mogu i dalje ići kvizovi , ali onda neka bude svaki drugi dan ili vikendom . Ili kako većina odluči .
|
Edited by - Altairfan on 18/05/2020 15:54:55 |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6184 Posts
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27136 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 18/05/2020 : 17:16:15
|
Meni žena pere prozore nekim njemačkim kurcem-palcem
ko da te ne znamo |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19784 Posts
Posted - 18/05/2020 : 17:41:19
|
Ok, da ne ispadne da par ljudi odlučuje... Danas u 20:40, anketa u obliku kviza:
https://myQuiz.org/i/344973
Ima samo jedno pitanje i glasi:
Prva sezona kvizaške lige staje s 50. kvizom. Želite li da sljedeća sezona (s prorijeđenim rasporedom) krene odmah ili mislite da je potrebna stanka na određeno vrijeme (uz važnu napomenu da će se neligaški kvizovi nastaviti igrati)?
a) Nastaviti odmah! b) Stanka c) ...
Samo c je označen kao točan odgovor da ne bi ljudi pomislili da ja nešto favoriziram. Ako a) bude imao više glasova nego b), sutra ćemo napraviti novu anketu kojom ćemo odlučiti koliko kvizova tjedno bi bilo optimalno. |
|
|
|
Topic |
|