forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Novi kviz: 23.05 u 21:05
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 342

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7336 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 18/05/2020 : 22:15:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Fiju

A ono sa confirm, tek sad u arhivi vidim da mi uopce nije prihvatilo tri odgovora.

Meni bar 4 nije prihvatilo, i to ona koja sam sigurno znao s onim sportskim predznacima.
EDIT: sad vidim 7 odgovora mi nije prihvatilo, bio bi bar oko 20.-og mjesta. :(

Edited by - Jerry Krause on 18/05/2020 22:17:49
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19785 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 18/05/2020 : 22:19:50  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote

fler	        1	40 bodova
Deer 1/2	2	35 bodova
vice	        3	30 bodova
Markos	        4	30 bodova
Fiju	        5	26 bodova
Mr. Bushido	6	26 bodova
ivan_micic	7	26 bodova
Deer 2/2	8	23 boda
Beva	        9	23 boda
Manabo	        10	21 bod
panda	        11	21 bod
Ernie Pike	12	21 bod
IgorK	        13	21 bod
manhunter 	14	17 bodova
monco1965       15	17 bodova
Cromwell	16	17 bodova
Kable	        17	14 bodova
supermark	18	14 bodova
moore	        19	14 bodova
Shaner	        20	14 bodova
mpavin  	21	10 bodova
night	        22	10 bodova
tinton  	23	10 bodova
andjusticeforall24	10 bodova
moogachaka	25	10 bodova
Duh_koji_hoda	26	10 bodova
dombac  	27	4 boda
Beren	        28	4 boda
anto	        29	4 boda
Tonto   	30	4 boda
NESVRSTANI	31	4 boda
PAJDO   	32	4 boda
Dante1	        33	4 boda
predej	        34	4 boda
Paka01	        35	4 boda

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 18/05/2020 : 22:21:09  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
Brat me koštao barem 4 mjesta:)))

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 18/05/2020 : 22:24:42  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
e je me naživcirao ovaj kviz, a mogao je biti najbolji kviz do sada.
Koncept i slaganje pitanja je bilo fora, osvježenje, ali vrijeme za odgovor katastrofa, a između pitanja opet malo vremena, pa ovo je bilo kao na Fordovoj pokretnoj traci.

Uz to pola pitanja mi nije prihvatilo odgovor, kliknem odgovor istekne vrijeme i onda mi samo piše da nisam točno odgovorio, a ono što sam kliknuo je točan odgovor ??? Kod onog sa tri pitanja da ne govorim.

Što je bilo sa onom kvačicom koja se pojavila pored odgovora nakon prvih par pitanja? Nisam skužio?

Pa onda previsoka slika pa mi gurne odgovore ispod pa skrolaj traži odgovore, a vrijeme leti kao ludo.

Uz to je bilo do 10 pitanja koja gotovo da nemaju nikakve veze sa stripom.

Šteta, vidi se da sastavljač ima smisla napraviti zanimljiv kviz, ali pitanja trebaju biti više stripovska, a ne u stilu koji strip čita Pero navijač Hajduka kad ima slobodan dan. Uz to kod ovakvih pitanja treba više vremena, pa dok razmislim o pitanju vrijeme istekne.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12950 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 18/05/2020 : 22:26:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:
Originally posted by RadioClash

Mister Mxyzptlk je bio frustrirajuća varka.

Meni nije sasvim jasno zašto je Hugo Strange točan odgovor.

Inače, Star Comics je bio podetiketa Marvela.

Od cijelog kviza tebe ovo muči?
Božedragi

A gle, ove kvizove igram prvenstveno radi zabave.

U pravilu ne komentiram sadržaje kvizova, koliko god pitanja generalno bila čudna, opskurna ili nestripovska (a bilo ih je itekako u ovih pedesetak kvizova).

Tako da mi se komentari uglavnom svode na pitanja kod kojih konačan odgovor nije bio ispravan, barem koliko se meni čini.

Jebga, ja sam ovdje samo radi igre.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 18/05/2020 : 22:27:22  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

quote:
Originally posted by Fiju

A ono sa confirm, tek sad u arhivi vidim da mi uopce nije prihvatilo tri odgovora.

Meni bar 4 nije prihvatilo, i to ona koja sam sigurno znao s onim sportskim predznacima.
EDIT: sad vidim 7 odgovora mi nije prihvatilo, bio bi bar oko 20.-og mjesta. :(

Meni je samo 18 prihvatilo, a sve sam odigrao.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12950 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 18/05/2020 : 22:30:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mali_Mate

quote:

quote:

DC Rebirth - Night of the Monster Men

Aha, ok. To nisam čitao. Makar generalno volim Toma Kinga.

U svakom slučaju, zanimljivo pitanje.

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 18/05/2020 : 22:32:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stripofil

e je me naživcirao ovaj kviz, a mogao je biti najbolji kviz do sada.
Koncept i slaganje pitanja je bilo fora, osvježenje, ali vrijeme za odgovor katastrofa, a između pitanja opet malo vremena, pa ovo je bilo kao na Fordovoj pokretnoj traci.

Uz to pola pitanja mi nije prihvatilo odgovor, kliknem odgovor istekne vrijeme i onda mi samo piše da nisam točno odgovorio, a ono što sam kliknuo je točan odgovor ??? Kod onog sa tri pitanja da ne govorim.

Što je bilo sa onom kvačicom koja se pojavila pored odgovora nakon prvih par pitanja? Nisam skužio?

Pa onda previsoka slika pa mi gurne odgovore ispod pa skrolaj traži odgovore, a vrijeme leti kao ludo.

Uz to je bilo do 10 pitanja koja gotovo da nemaju nikakve veze sa stripom.

Šteta, vidi se da sastavljač ima smisla napraviti zanimljiv kviz, ali pitanja trebaju biti više stripovska, a ne u stilu koji strip čita Pero navijač Hajduka kad ima slobodan dan. Uz to kod ovakvih pitanja treba više vremena, pa dok razmislim o pitanju vrijeme istekne.

Je jebat ga, za vrime je očito bila kriva procjena s moje strane. Još sam zaboravio na to da slike sjebu display pa ti to oduzme sekunde. Tribalo je stavit bar na 25.

A i dalje ne kontam šta je upalilo confirm - ima opcija:

Time for reviewing correct answers for one question al to nije to. To samo namišta koliko dugo ti prikazuje točan odgovor.

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 18/05/2020 : 22:36:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

DC Rebirth - Night of the Monster Men

Aha, ok. To nisam čitao. Makar generalno volim Toma Kinga.

U svakom slučaju, zanimljivo pitanje.

Svi drugi njegovi stripovi su mu bolji od runa na Batmanu (izuzev očajnog Heroes in Crisis ). Istina, nisam tog njegovog Batmana kompletnog pročitao, al ovo šta jesam me i nije baš oduševilo. Daleko mi je ispod Omega Men, Visiona, Mister Miraclea i sličnih... Jedino mi je onaj Batman / Elmer Fudd one-shot prva liga. Krenuo je sad i sa Adamom Strangeom u serijalu Strange Adventures, ne znam jesi li to čitao? Izašao je za sada samo jedan broj, mislim da pauziraju zbog korone.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa

Edited by - Paka01 on 18/05/2020 22:37:06
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12950 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 18/05/2020 : 22:47:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Svi drugi njegovi stripovi su mu bolji od runa na Batmanu (izuzev očajnog Heroes in Crisis ). Istina, nisam tog njegovog Batmana kompletnog pročitao, al ovo šta jesam me i nije baš oduševilo. Daleko mi je ispod Omega Men, Visiona, Mister Miraclea i sličnih... Jedino mi je onaj Batman / Elmer Fudd one-shot prva liga. Krenuo je sad i sa Adamom Strangeom u serijalu Strange Adventures, ne znam jesi li to čitao? Izašao je za sada samo jedan broj, mislim da pauziraju zbog korone.

Da, da, mislim da je taj specijalac s Elmerom Fuddom jedan od razloga zašto je dobio Eisnerovu nagradu.

Inače, moram jednom pročitati njegovog kompletnog Batmana u komadu.

Svakako se veselim Strange Adventures. Nadam se da će to biti jedan duži serijal.

Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 18/05/2020 : 22:57:17  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Je jebat ga, za vrime je očito bila kriva procjena s moje strane. Još sam zaboravio na to da slike sjebu display pa ti to oduzme sekunde. Tribalo je stavit bar na 25.

A i dalje ne kontam šta je upalilo confirm - ima opcija:

Time for reviewing correct answers for one question al to nije to. To samo namišta koliko dugo ti prikazuje točan odgovor.

Ma dobro, prvi mačići se bacaju u vodu, sljedeći bi mogao biti pun pogodak.
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 18/05/2020 : 22:57:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Ja kad vidim ovih nekoliko pitanja siguran sam da bih imao najbolji rezultat od svih kvizova... Ovo je većina baš kvizaških pitanja.
Jel može repriza, baš da vidim kako bi prošao
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 18/05/2020 : 22:58:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

Ja kad vidim ovih nekoliko pitanja siguran sam da bih imao najbolji rezultat od svih kvizova... Ovo je većina baš kvizaških pitanja.

može, kaži kad da ti upalim

Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 18/05/2020 : 22:59:17  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

Btw ono o Rasputinovoj kurčini san zna jer san radija seminar o tome. Na medicini. Predmetu sudske medicine. Ne pitajte.

Što je još gore ja znam taj podatak i bez da sam morao pisati seminar. Ima slika na netu u nekoj tegli... Ne pitajte 😂😂😂😂
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 18/05/2020 : 23:03:17  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kad god hoćeš...
Može u 23:10
može, kaži kad da ti upalim

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 18/05/2020 : 23:03:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:

ide u 23:10

Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 18/05/2020 : 23:04:50  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Daj mi link...
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 18/05/2020 : 23:07:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Daj mi link...

https://myQuiz.org/i/342857

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8589 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 18/05/2020 : 23:14:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Paro, super ti je bio kviz, ali ti je pitanje o Osvetnicima pogrešno.

Naime, ni Kapetan Amerika nije bio član originalne postave tima. Tu sam izgubio bod.

Afkors ur

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12950 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 18/05/2020 : 23:15:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

quote:

quote:
Paro, super ti je bio kviz, ali ti je pitanje o Osvetnicima pogrešno.

Naime, ni Kapetan Amerika nije bio član originalne postave tima. Tu sam izgubio bod.

Afkors ur

Kao što rekoh, ako išta komentiram, onda su to netočna pitanja/odgovori.

Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 18/05/2020 : 23:33:58  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Hvala za reprizu... Meni je kviz bio odličan. Čak i pitanja koja nisam imso pojma su mi bila zanimljiva i sigurno ću ih zapamtit. Malo sam se izblamirao na pjesmi Tonka, ali dobro... Znam pjesmu i ne kontam tko ima uzvik Tonka 😂😂😂😂😂
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 18/05/2020 : 23:48:09  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Jedina zamjerka je što si par pitanja doslovno ponovio od mojeg kviza prije DVA DANA????
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 18/05/2020 : 23:50:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jedina zamjerka je što si par pitanja doslovno ponovio od mojeg kviza prije DVA DANA????

je to sam vidio, al nije mi se dalo mijenjat. Tj., mom sportskom suredatelju kviza se nije dalo mijenjat.

Edit: Hm, zapravo znam samo da su bile Horde zla. Šta je još bilo?

Edited by - Mali_Mate on 18/05/2020 23:51:54
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29469 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/05/2020 : 23:55:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Remember, remember the:

Trouble will find me
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 19/05/2020 : 00:13:22  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

je to sam vidio, al nije mi se dalo mijenjat. Tj., mom sportskom suredatelju kviza se nije dalo mijenjat.

Edit: Hm, zapravo znam samo da su bile Horde zla. Šta je još bilo?

Horde Zla i V for Vendeta. A bio je i kriket od Nippera, ali davno. U jednom od prvih kvizova.
Saša Čobanov? Igrao sam protiv njega par sportskih kvizova u Zagrebu.
Go to Top of Page
Page: of 342 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.59 seconds. Snitz Forums 2000