forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Novi kviz: 23.05 u 21:05
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 342

Tonto
Advanced Member

8300 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 23/05/2020 : 21:35:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Teško, ali dobar i zanimljiv kviz. Čestike svima na svemu, bilo je zabavno. Sad pauza. :)

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Altairfan
Junior Member

467 Posts

Member since 12/12/2019

Posted - 23/05/2020 : 21:35:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Altairfan a Private Message  Reply with Quote
Čestitke pobjedniku .

I stvarno nije bilo niti jedno pitanje koje uključuje glavne Bonellijeve junake . Svašta .
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10232 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 23/05/2020 : 21:35:53  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by Paka01

Čestitke Bushido!
Meni je kviz bija skroz zabavan, a normalno zasra sam sa par imbecilnih odgovora. Krenija užasno, u sredini sam se popravija i išlo mi super i na kraju opet zareda serijal krivih odgovora. Sve u svemu, zadovoljan sam kvizom Nije bio težak, al zato je zabavan.

Mani najteži posli Matinog i onog od Duha koji hoda.

zezaš?

meni je bio laganica - rekoh,najmanje u pet pitanja sam bio brzoplet,a da sam bio smireniji,pogodio bih ih.

Ne zezan.
Nije mi se svidija kviz.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9399 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 23/05/2020 : 21:35:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Čestike pandi, meni najteži kviz i nikad lošiji start. Čestitke Bushidu, ima smisla da prvi pobjednik bude i posljednji pobjednik! Čestitke Markosu na ukupnoj pobjedi, zasluženo, munjeviti rast koji je imao od uključivanja u kviz mogao je voditi samo tome!
Čestitke i svima sastavljačima apogotovo prvom, andjusticuforallu, koji je sve to započeo - ovo je bilo zabavno!

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21120 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 23/05/2020 : 21:36:05  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:
zezaš?

meni je bio laganica - rekoh,najmanje u pet pitanja sam bio brzoplet,a da sam bio smireniji,pogodio bih ih.

Koliko si na kraju imao bodova, 72?

imao sam pajseru isto kao i deseti,šaner, 114 - ali pošto me ovaj kviz ne voli,dao mi je 11.mesto!!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

verab
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 23/05/2020 : 21:36:12  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
preteško. šteta što za kraj nije složen zabavniji kviz.

čestitke svima za ova lijepa dva mjeseca.
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7268 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 23/05/2020 : 21:36:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:

E AL DA SE RAZUMEMO!!!

hoću da mi se refundira 5 poena!!

naime,znao sam da je tačan odgovor za Macana Sergej strip (kunem vam se),ali sam iz principa odgovorio Tvrđe!!

I ja isto.

Da ne bude zabune, ja ne tražim poene.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6034 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 23/05/2020 : 21:37:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

e,znao sam da je tačan odgovor za Macana Sergej strip (kunem vam se),ali sam iz principa odgovorio Tvrđe!!

Ja sam to isto bezveze fulao jer sam brzopleto kliknuo Tvrđe koje svako malo budu na kvizu :D A imam negdje u podsvijesti da se Sergeja duže čeka.

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10232 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 23/05/2020 : 21:38:02  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

Čestike pandi, meni najteži kviz i nikad lošiji start. Čestitke Bushidu, ima smisla da prvi pobjednik bude i posljednji pobjednik! Čestitke Markosu na ukupnoj pobjedi, zasluženo, munjeviti rast koji je imao od uključivanja u kviz mogao je voditi samo tome!
Čestitke i svima sastavljačima apogotovo prvom, andjusticuforallu, koji je sve to započeo - ovo je bilo zabavno!

Da, And justice je najzaslužniji za ovih 50 kvizova.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12921 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 23/05/2020 : 21:38:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

E AL DA SE RAZUMEMO!!!

naime,znao sam da je tačan odgovor za Macana Sergej strip (kunem vam se),ali sam iz principa odgovorio Tvrđe!!

Anto moli za bodove, šokantno.

Čestitke Pandi na kvizu, Marku i Deersu na ukupnoj pobjedi, te svima koji ste sastavljali i igrali kvizove ovih dva mjeseca.

Također, isprike svima koje sam ugnjavio svojim komentarima nakon odigranih kvizova.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins

Edited by - Mr. Bushido on 23/05/2020 21:39:07
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21120 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 23/05/2020 : 21:38:49  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner

quote:

E AL DA SE RAZUMEMO!!!

I ja isto.

Da ne bude zabune, ja ne tražim poene.

a jok - obojici po 4 poena,i sa naših 114 penjemo se na 118 i prestižemo Fijua koji ide van top tena

Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2849 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 23/05/2020 : 21:38:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:
Originally posted by Paka01

Čestitke Bushido!
Meni je kviz bija skroz zabavan, a normalno zasra sam sa par imbecilnih odgovora. Krenija užasno, u sredini sam se popravija i išlo mi super i na kraju opet zareda serijal krivih odgovora. Sve u svemu, zadovoljan sam kvizom Nije bio težak, al zato je zabavan.

Mani najteži posli Matinog i onog od Duha koji hoda.

zezaš?

Ne zezan.
Nije mi se svidija kviz.

Meni isto nije izgledao težak, osim mangi naravno.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19694 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 23/05/2020 : 21:39:06  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Pobjednik prve sezone (Travanj-Maj 2020.) STRIP-KVIZ lige je:

MARKOS

ČESTITKE POBJEDNIKU OD ADMINISTRACIJE STRIP-KVIZ LIGE!
Čestitke svim sudionicima lige, a pogotovo hvala andjusticeforallu što je pokrenuo cijelo ovo ludilo i dao nam smisla životu tokom karantene!
Tablica pandinog kviza, bodovanje pandinog kviza, bodovanje sastavljača i ukupni poredak slijede...

Srdačno Vaš,
tinton

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25301 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/05/2020 : 21:39:58  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nije mi se svidija kviz.

Meni takođe. Ide rame uz rame sa onim od Duha.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21120 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 23/05/2020 : 21:39:59  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

E AL DA SE RAZUMEMO!!!

Anto moli za bodove, šokantno.

Čestitke Pandi na kvizu, Marku i Deersu na ukupnoj pobjedi, te svima koji ste sastavljali i igrali kvizove ovih dva mjeseca.

Također, isprike svima koje sam ugnjavio svojim komentarima nakon odigranih kvizova.

da sam znao da će me ti poeni koštati prvih 10 (mada imam isto poena kao deseti),pogazio bih princip.

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6034 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 23/05/2020 : 21:40:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
Ja sam super zadovoljan, sudjelovao sam u svim kvizovima i s ovim zadnjim sam skupio četveroznamenkasti broj bodova. Logika mi kazuje da bih bio prvi ukupno da se Markos, Deer prvi i Bushido nisu natjecali pa ih najljepše molim da preskoče drugu sezonu! Zahvaljujem im se unaprijed :D

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21120 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 23/05/2020 : 21:41:00  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ernie Pike

Meni isto nije izgledao težak, osim mangi naravno.

ista priča - mange su me satrle pored omašenih zicera.

Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2849 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 23/05/2020 : 21:41:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
Čestitke Markosu na ukupnoj pobjedi.
Čestitke i Deeru na borbi do zadnjeg pitanja.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21120 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 23/05/2020 : 21:41:50  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

quote:

sad sam ozbiljan,ozbiljno.
pojeo mi je kviz poene,a u arhivi se vidi koliko imam poena - džeri je to sinoć i napisao.
u stvari,džeri bi trbao to da ti zvanično potvrdi,a ti onda pravi novu tabelu.

džeriiiiiii, javi se!!!!!!

ajde što me tin konstantno zavitlava,nego se sad i džeri urotio u moju bespoštedno bitku za Estebana!

Ja vjerujem da ti znaš što vole piti Smuk i Salaso ili što nije napisao Jodorowsky ili kakav postoji Inkal, ali ne mogu dokazati ništa kad mi na tablici stoji da nisi odgovorio. Jedino da se žališ myquizu.

čekaj,pa zar nisi ulazio u moju arhivu? umeš da sabiraš valjda do 164?

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6034 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 23/05/2020 : 21:42:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Ti i anto ste bogme baš ugnjavili :D

Go to Top of Page

fler
Senior Member

Croatia
2041 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 23/05/2020 : 21:42:14  Show Profile Show Extended Profile  Send fler a Private Message  Reply with Quote
Čestitke pobjedniku
i svekolikom pučanstvu na uspješnom završetku
antologijske prve sezone!

Zanimljiv kviz - neću reći da je loš, glup itd.
samo zato što koješta nisam znao,
ali da su pitanja bila dosta zajebana - jesu

Split your lungs with Blood and Thunder

Edited by - fler on 23/05/2020 21:42:48
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7268 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 23/05/2020 : 21:42:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Altairfan

I stvarno nije bilo niti jedno pitanje koje uključuje glavne Bonellijeve junake . Svašta .

quote:
Originally posted by tinton

OKVIRNIK ZA SASTAVLJAČE OPĆIH/LIGAŠKIH KVIZOVA
(*)
Okvir 1
Najopćenitija podjela područja/škola stripa koje sastavljači koriste kao inspiraciju može se svesti na sljedećih 8 područja/škola:
Bonelli i ostali talijanski kiosk stripovi
Bande dessinée
Američki superherojski strip
Američki ostali stripovi
Manga
Domaći strip
Alternativni strip
Mainstream (odnosno Argentinski, Talijanski, Njemački, i ostali autori koji ne upadaju u ni jednu od navedenih kategorija)

Opći/Ligaški kviz mora obuhvatiti NAJMANJE PET PODRUČJA/ŠKOLA.

Ovaj kviz je dakle, kao i gotovo svi dosadašnji, unutar okvira.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29375 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 23/05/2020 : 21:42:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ja sam na kraju popizdio na taj gekiga. Mislim da sam do sada u svakomm kvizu koji je uključivao pitanja o autobiografskim mangama kliknuo gekiga i jebemliga, svaki je put bilo krivo. I ovaj put, naravno, ne kliknem. Nevjerojatno.

Trouble will find me
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21120 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 23/05/2020 : 21:42:38  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Altairfan

Čestitke pobjedniku .

panda kraljino!!!

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 23/05/2020 : 21:44:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Meni je ovo bilo baš teško. Nešto znao, nešto logikom pogodio i skoro ništa na pogađanje. Mislim da sam od prvih 10 pogodio samo 1 pitanje.

U svakom slučaju čestitke svima, na ideji, organizovanju, na sastavljanju, na igranju, na rezultatima. Bilo je uglavnom zabavno.

Vidimo se brzo u drugoj sezoni :)

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page
Page: of 342 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.56 seconds. Snitz Forums 2000