forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Novi kviz: 23.05 u 21:05
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 342

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10232 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 23/05/2020 : 23:00:11  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by tinton

E sada još da Gazda odredi nagradni fond...

Pretpostavljam da "Ja sam se samo šalio" ne bi prošlo, a?:)

Ne znam kako je u Zagrebu, kod mene se kaže "posle je$@nja nema kajanja"..

Kaže se slično. Samo umisto ovoga $@ idu slova "b" i "a".

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 23/05/2020 23:00:45
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25301 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/05/2020 : 23:02:35  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
A ne znam ti ja purgerski, šta ćeš...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19694 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 23/05/2020 : 23:05:30  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne mere. :)
Ali cijeli forum će ti biti zahvalan ako stripove od 250 i više kuna dobijaju forumaši samo do 26. mjesta na tablici.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7268 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 23/05/2020 : 23:09:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Baš je bilo jedno fino iskustvo, dobra zajebancija i nekako je ova situacija s virusom baš ujedinila ekipu. Nikad jače zajedništvo.

Čestitke prvo Markosu na pobjedi!

Odmah iza njega tintonu, lavovski odrađen posao i valjda mi neće zamjeriti na onom pitanju, nisam odolio a da ga malo ne bocnem.

Pa onda antiši na vrhunskom trolanju.

I na kraju solaru, da ti nije mog kviza ne bi zaradio Fibricu. ;)
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 23/05/2020 : 23:17:56  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
I na kraju solaru, da ti nije mog kviza ne bi zaradio Fibricu. ;)

Ni slučajno, ja preuzimam nagradu samo ako je stvarno zaslužim kod glasovanja za recenziju mjeseca, ovo nema šanse, igrao sam zadnjih par kvizova radi zezancije.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 23/05/2020 : 23:19:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
čestitke svima na tablici
Najbolji kviz je, naravno, bio moj, ali čestitke i ostalim sastavljačima
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19694 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 23/05/2020 : 23:22:03  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Odmah iza njega tintonu, lavovski odrađen posao i valjda mi neće zamjeriti na onom pitanju, nisam odolio a da ga malo ne bocnem.

Ma normalno da nisam.
Sve je to dio moje povijesti na forumu.

Inače, hvala svima koji su se sjetili na pohvalama.
Naravno da nastavljam voditi tablicu i sljedeće sezone.

Mislim da excel ne bi bio ni potreban, ni pretjerano koristan s obzirom na sve okolnosti. U svakom slučaju. U sljedećih tjedan dana ćemo se oko svega dogovoriti, pa tako i oko toga hoćemo li nastaviti istim sistemom bodovanja i hoćemo li se skinuti s myquiza i preći na neku drugu platformu.

Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 23/05/2020 : 23:32:38  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Solare, legendo! Sad počni da računaš kao Anto od početka šta bi znao da si igrao, da vidimo koje ti mesto realno pripada! ;)

U najmanju ruku predzadnje! :D
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 23/05/2020 : 23:33:04  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Altairfan

quote:
Originally posted by solar

Baš sad gledam tablicu, ispada da su ova tri-četiri kviza koja sam odigrao baš bila dovoljna za zadnje mjesto!

Očekujem i ja čestitke!

Čestitke .

BTW , dajte neko Dragonero pitanje kad bude idući kviz .
Samo za solara .

Odlična ideja!
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2849 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 23/05/2020 : 23:38:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Jerry Krause

Ma normalno da nisam.
Sve je to dio moje povijesti na forumu.

Inače, hvala svima koji su se sjetili na pohvalama.
Naravno da nastavljam voditi tablicu i sljedeće sezone.

Mislim da excel ne bi bio ni potreban, ni pretjerano koristan s obzirom na sve okolnosti. U svakom slučaju. U sljedećih tjedan dana ćemo se oko svega dogovoriti, pa tako i oko toga hoćemo li nastaviti istim sistemom bodovanja i hoćemo li se skinuti s myquiza i preći na neku drugu platformu.

Hvala na trudu. Odlično si odradio ne baš zahvalan posao.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 23/05/2020 : 23:39:16  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Ja nakon što sam saznao da nema više kvizova...
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 23/05/2020 : 23:50:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Vidjeh da nesvrstani kritizira moj kviz, nisam se nervirao jer on često kritizira (uglavnom bez razloga), ali danas sam vidio da je i markos moj kviz izdvojio kao jedan od tri najlošija
budući da sam se potrudio oko kviza, zanima me zašto je moj kviz tako loše doživljen? koja od mojih pitanja su toliko grozna da zaslužuju da ih se posebno izdvoji od ostalih 50 kvizaša?

evo sve sam ih dolje zalijepio pa svatko od vas tko ima volje molim da mi skrene pozornost na loša/grozna pitanja
odmah sam stavio i odgovore, a u zagrade sam opisao i objašnjenje odgovora

meni je cilj bio da se zabavimo, da ne bude preteških i opskurnih pitanja, da sve škole imaju podjednaku zastupljenost, da ne bude krivih pitanja/odgovora sa moje strane, ali očito sam negdje pogriješio

quote:
Originally posted by supermark

quote:

Osim, naravno, sastavljača čiji su kvizovi bili katastrofalno loši (dakle Markos, Supermark i Mali_mate).

šalu na stranu, ali zar je zaista kviz bio tako loš?

-Kako se zove prvi strip Andrije Maurovića?
-Vjerenica mača

-Kako se zove lik sa fotografije iz poznate mange Dragonball?
-Vegeta

-Plav, visok, lijep... Ne, nije riječ o supermarku. U pitanju je talijanski strip junak:
-Jonathan Steel (jedini odgovara opisu, svi drugi su niski i/ili crni)

-Borbe šmokljana sa fotografije su dosadne jer:
-sve pobjeđuje jednim udarcem (Ona punch man se zove manga i naslov sve govori)

-MAKARSKI FESTIVAL STRIPA se ove godine nije održao, ali se nadamo da hoće sljedeće. MAFEST se tradicionalno održava u kojemu mjesecu?
-Svibanj

-Desmond je Kirbyjeva desna ruka i batler. No prije nego je radio za Ripa bio je i:
-provalnik

-Sudeći po stripovima, ako vas u Italiji zovu Groucho, u SADu će vas zvati:
-Felix (Zbog autorskih prava, Groucha su u SADu preimenovali u Felix.)

-Koji je od ponuđenih glazbenih sastava dobio ime po epizodi Alana Forda?
-Prljavo kazalište

-Manje zbog kreativnih razilaženja, više iz financijski razloga, autori Marvelovih stripova su, predvođeni Toddom McFarlaneom, osnovali vlastitu izdavačku kuću. Kako se zove izdavačka kuća koju su nezadovoljnici osnovali?
-Image Comics

-Poznati meme je ovjekovječio Vegetovu iznenađenost u jednoj od napetih scena animea Deagonball.Zašto je Vegeta bio iznenađen?
-Jer je Gokuova borbena moć prešla 8000!

-Koja će sveska redovnog Texa biti dostupna ovaj mjesec na kiosima diljem Italije?
-broj 715

-Tko nije velik, sudeći po izdanjima Fibre?
-Rat (jer ostali ponuđeni odgovori u nazivi imaju veliki - veliki mrtvac, veliki zli lisac, veliki ratzinga)

-Stan Sakai je svog samurajskog zeca Usagija osmislio po uzoru na stvarnog samuraja iz 17. stoljeća, s kojim Usagi dijeli i vlastito ime. Kako se zove slavni samuraj po kome je Usagi dobio ime?
-Miyamoto (Musashi Usagijevo puno ime je Miyamoto Usaga)

-Čime se ponosi Edward u stripu Huberta i Augustina Izvolite, gospodine?
-velikim spolovilom

-Kakvi su sportovi Tomaža Lavriča?
-Ekstremni (strip se zove Ekstremni sportovi)

-Billy Batson bi se izgovorivši čarobnu riječ "SHAZAM!" pretvorio u Shazama. Mike Moran bi se izgovorivši čarobnu riječ "KIMOTA!", pretvorio u:
-Marvelmena

-Dylan Dog se dosta dobro i drži, s obzirom da je rođen u:
-17. stoljeću

-Jedan od ovih d-ekača nije Vječni (ili Svevremeni). Izbaci uljeza.
(dva točna odgovora)
-Doomsday, Dairy (u pitanju je strip Sandman)

-Kako se zove djed Jima Davisa?
-Garfield (Jim Davis je autor Garfielda, a tog lika je nazvao prema djedu)

-Konj najbržeg kauboja zapada Lucky Lukea se zove:
-Jollie Jumper

-Nicholas Fury je šef kraljičine špijunske službe, dr. Strange je -kraljevski medicionar, a Otto von Doom grof. O kojemu se stripu radi?
-1602

-Kako se zove prva knjiga nekog hrvatskog autora u cijelosti posvećena stripu?
-Sto mu jelenskih rogova

-Koji strip su zajedničkim snagama osmislili Obradović i Kerac, nezadovoljni produkcijom stripa i izdavačkom politikom "Dnevnika" u suradnji s izdavačkom kućom "Dečje novine"?
-Kobra

-Jedan zvončić se dobije zadovoljavajući jednog muškarca. Koliko zvončića djevojka treba skupiti kako bi postala Djinn?
-30

-Sve je počelo tako što je Garryju Conwayu trebao negativac za jedan broj Amazing Spider-mana. Nitko poseban, samo neki bezvezni lik bez supermoći koga će Spajdi na kraju epizode moći poraziti i poslati u zatvor, za vijeke vjekova. Conway je osmislio anitjunaka, osvetnički nastrojenog koji je ubijao kriminalce bez milosti. O kojemu je strip junaku bilo riječ?
-Punisher

-Likovi iz Blacksada su životinje. Koja je životinja glavni lik?
-Mačkica

-Kako se zovu kineski stripovi?
-Manhue

-"Ako je točno da je bio Francuz, onda je svojoj zemlji učinio veliku čast, a ako nije točno, onda je vrijedan hvale bez obzira na porijeklo jer je zapanjivao kršćane, arape i maure i ratujući s njima na moru i kopnu sve ih sebi potčinio". Koga citat opisuje?
-Riđobradog

-Svi znaju da je "pero jače od mača", ali ako ste čitali Demiana niste mogli zanemariti nebulozu da je mač jači od:
-Helikoptera (u jednoj od epizoda Demian skače s mačem na helikopter u letu, probija stalko i ubija pilota)

-Koju mangu upečatljivog naziva je osmislio Yoshihiro Togashi?
-Hunter x Hunter

-Svi znaju da je supermark najljepši. No malo ih zna da je supermark pametniji od najpametnijeg marvelovog superjunaka. O kome je riječ?
-Reed Richards (Reed iz Fantastične četvorke slovi kao najpametniji marvelov superjunak)
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25301 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/05/2020 : 23:57:41  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Nije bio toliko loš. Bilo je barem tri-četiri lošijih. ;)

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7268 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 23/05/2020 : 23:58:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ne mere. :)
Ali cijeli forum će ti biti zahvalan ako stripove od 250 i više kuna dobijaju forumaši samo do 26. mjesta na tablici.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29375 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 24/05/2020 : 00:01:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Supermarče, bar pet šest sedam pitanja si bio ponovio, to je u principu bila najveća zamjerka.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7268 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 24/05/2020 : 00:02:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Inače, ovo su pobjednici svih kvizove prve sezone strip-kviz lige:

02.4. Mr. Bushido
03.4. Deer 1/2
06.4. Digging Bill
07.4. Digging Bill
08.4. Mr. Bushido
09.4. Deer 1/2
10.4. Markos
11.4. Mr. Bushido
12.4. Fiju
13.4. Markos i Deer 1/2
14.4. Beva
15.4. Deer 1/2
16.4. Markos
17.4. Mr. Bushido
18.4. vice
19.4. Fiju
20.4. Fiju i vice
21.4. vice
22.4. moore
23.4. Mr. Bushido
24.4. Deer 1/2
25.4. Markos
26.4. Deer 1/2
27.4. RadioClash
28.4. Beva i Kable
29.4. Digging Bill
30.4. Beva i Deer 1/2
01.5. Markos
02.5. Mr. Bushido i Markos
03.5. Markos
04.5. Fiju
05.5. Markos
06.5. Markos
07.5. panda
08.5. Markos
09.5. Shaner
10.5. vice
11.5. Markos
12.5. moore
13.5. Markos
14.5. panda
15.5. moore
16.5. Markos
17.5. Markos i IgorK
18.5. fler
19.5. Markos
20.5. panda
21.5. Fiju i Deer 1/2
22.5. Beva
23.5. Mr. Bushido

Čestitke još jednom svim sudionicima!

P.S.
tintone, molim te dodaj pobjednike u glavnom topicu.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19694 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/05/2020 : 00:08:50  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Naravno, hvala na trudu.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10232 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 24/05/2020 : 00:10:41  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Supermarče, bar pet šest sedam pitanja si bio ponovio, to je u principu bila najveća zamjerka.

I to onih koja su postala predmet sprdnje na topicu tipa Vjerenica mača ili Sto mu jelenskih rogova.
Napravija je kviz za kakav smo na samome početku ustanovii da ne valja. Kviz u kojen 27. igrač u poretku ima 80% točnih odgovora jednostavno ne valja. U kombinaciji s brzinon katastrofa.
Isto tako, ako su se svi sastavljači držali okvira od 40-50 pitanjaa onda je triba i on.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7268 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 24/05/2020 : 00:12:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Ma ništa. Zapravo je bilo gušt proći opet kroz ovaj topic i prisjetiti se svega što se događalo zadnjih skoro dva mjeseca.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10232 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 24/05/2020 : 00:25:39  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner

Ma ništa. Zapravo je bilo gušt proći opet kroz ovaj topic i prisjetiti se svega što se događalo zadnjih skoro dva mjeseca.

Nakupilo se 263 stranice štiva, kome normalnome se to čita?
Al bilo je stvarno dobro.
Pogotovo prvih misec dana.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7268 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 24/05/2020 : 00:28:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by Shaner

Nakupilo se 263 stranice štiva, kome normalnome se to čita?
Al bilo je stvarno dobro.
Pogotovo prvih misec dana.

Zar tu ima netko normalan?

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/05/2020 : 00:30:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

I to onih koja su postala predmet sprdnje na topicu tipa Vjerenica mača ili Sto mu jelenskih rogova.
Napravija je kviz za kakav smo na samome početku ustanovii da ne valja. Kviz u kojen 27. igrač u poretku ima 80% točnih odgovora jednostavno ne valja. U kombinaciji s brzinon katastrofa.
Isto tako, ako su se svi sastavljači držali okvira od 40-50 pitanjaa onda je triba i on.

Sereš gluposti, kao i obično
Markos je bio prvi imao je 25/32 što je manje od 80%
I zar je zaista teško shvatiti da kad je brzina u pitanju, točnost nije jedini faktor koji odlučuje o plasmanu
Ponoviti cu opet jer vidim da slabo shvacas: kad je brzina u pitanju, točnost nijejedini faktor koji odlučuje o plasmanu
Ako ti brzina smeta, onda urgiraj da se ona zabrani, ovako poslije svima places kako je brzina ovo/brzina ono... gle brzina nije zabranjena i pomiri se s tim

Sto se tice broja pitanja, unaprijed sam najavio koliko ih imam i nije bilo problema
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/05/2020 : 00:32:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Moguće
Ja sam bio aktivan samo na desetak kvizova, a ne dio njih nisam ni odigrao do kraja (kad nisam nista znao pa bih odustao)
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10232 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 24/05/2020 : 00:34:10  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:

quote:

Sereš gluposti, kao i obično
Markos je bio prvi imao je 25/32 što je manje od 80%
I zar je zaista teško shvatiti da kad je brzina u pitanju, točnost nije jedini faktor koji odlučuje o plasmanu
Ponoviti cu opet jer vidim da slabo shvacas: kad je brzina u pitanju, točnost nijejedini faktor koji odlučuje o plasmanu
Ako ti brzina smeta, onda urgiraj da se ona zabrani, ovako poslije svima places kako je brzina ovo/brzina ono... gle brzina nije zabranjena i pomiri se s tim

Sto se tice broja pitanja, unaprijed sam najavio koliko ih imam i nije bilo problema

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 24/05/2020 : 00:38:52  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
Meni je tvoj kviz lepo seo, ako ti nešto znači.
Go to Top of Page
Page: of 342 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.64 seconds. Snitz Forums 2000