Author |
Topic |
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10232 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 23/05/2020 : 23:00:11
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by tinton
E sada još da Gazda odredi nagradni fond...
Pretpostavljam da "Ja sam se samo šalio" ne bi prošlo, a?:)
Ne znam kako je u Zagrebu, kod mene se kaže "posle je$@nja nema kajanja"..
Kaže se slično. Samo umisto ovoga $@ idu slova "b" i "a". |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 23/05/2020 23:00:45 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25301 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19694 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 23/05/2020 : 23:05:30
|
Ne mere. :) Ali cijeli forum će ti biti zahvalan ako stripove od 250 i više kuna dobijaju forumaši samo do 26. mjesta na tablici. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7268 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 23/05/2020 : 23:09:28
|
Baš je bilo jedno fino iskustvo, dobra zajebancija i nekako je ova situacija s virusom baš ujedinila ekipu. Nikad jače zajedništvo.
Čestitke prvo Markosu na pobjedi!
Odmah iza njega tintonu, lavovski odrađen posao i valjda mi neće zamjeriti na onom pitanju, nisam odolio a da ga malo ne bocnem.
Pa onda antiši na vrhunskom trolanju.
I na kraju solaru, da ti nije mog kviza ne bi zaradio Fibricu. ;) |
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 23/05/2020 : 23:17:56
|
quote: I na kraju solaru, da ti nije mog kviza ne bi zaradio Fibricu. ;)
Ni slučajno, ja preuzimam nagradu samo ako je stvarno zaslužim kod glasovanja za recenziju mjeseca, ovo nema šanse, igrao sam zadnjih par kvizova radi zezancije. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19694 Posts
Posted - 23/05/2020 : 23:22:03
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Odmah iza njega tintonu, lavovski odrađen posao i valjda mi neće zamjeriti na onom pitanju, nisam odolio a da ga malo ne bocnem.
Ma normalno da nisam. Sve je to dio moje povijesti na forumu.
Inače, hvala svima koji su se sjetili na pohvalama. Naravno da nastavljam voditi tablicu i sljedeće sezone.
Mislim da excel ne bi bio ni potreban, ni pretjerano koristan s obzirom na sve okolnosti. U svakom slučaju. U sljedećih tjedan dana ćemo se oko svega dogovoriti, pa tako i oko toga hoćemo li nastaviti istim sistemom bodovanja i hoćemo li se skinuti s myquiza i preći na neku drugu platformu. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Posted - 23/05/2020 : 23:32:38
|
quote: Originally posted by manhunter
Solare, legendo! Sad počni da računaš kao Anto od početka šta bi znao da si igrao, da vidimo koje ti mesto realno pripada! ;)
U najmanju ruku predzadnje! :D |
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Posted - 23/05/2020 : 23:33:04
|
quote: Originally posted by Altairfan
quote: Originally posted by solar
Baš sad gledam tablicu, ispada da su ova tri-četiri kviza koja sam odigrao baš bila dovoljna za zadnje mjesto!
Očekujem i ja čestitke!
Čestitke .
BTW , dajte neko Dragonero pitanje kad bude idući kviz . Samo za solara .
Odlična ideja! |
|
|
Ernie Pike
Senior Member
Croatia
2849 Posts
Member since 06/03/2012 |
Posted - 23/05/2020 : 23:38:03
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Ma normalno da nisam. Sve je to dio moje povijesti na forumu.
Inače, hvala svima koji su se sjetili na pohvalama. Naravno da nastavljam voditi tablicu i sljedeće sezone.
Mislim da excel ne bi bio ni potreban, ni pretjerano koristan s obzirom na sve okolnosti. U svakom slučaju. U sljedećih tjedan dana ćemo se oko svega dogovoriti, pa tako i oko toga hoćemo li nastaviti istim sistemom bodovanja i hoćemo li se skinuti s myquiza i preći na neku drugu platformu.
Hvala na trudu. Odlično si odradio ne baš zahvalan posao. |
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Posted - 23/05/2020 : 23:50:02
|
Vidjeh da nesvrstani kritizira moj kviz, nisam se nervirao jer on često kritizira (uglavnom bez razloga), ali danas sam vidio da je i markos moj kviz izdvojio kao jedan od tri najlošija budući da sam se potrudio oko kviza, zanima me zašto je moj kviz tako loše doživljen? koja od mojih pitanja su toliko grozna da zaslužuju da ih se posebno izdvoji od ostalih 50 kvizaša?
evo sve sam ih dolje zalijepio pa svatko od vas tko ima volje molim da mi skrene pozornost na loša/grozna pitanja odmah sam stavio i odgovore, a u zagrade sam opisao i objašnjenje odgovora
meni je cilj bio da se zabavimo, da ne bude preteških i opskurnih pitanja, da sve škole imaju podjednaku zastupljenost, da ne bude krivih pitanja/odgovora sa moje strane, ali očito sam negdje pogriješio
quote: Originally posted by supermark
Osim, naravno, sastavljača čiji su kvizovi bili katastrofalno loši (dakle Markos, Supermark i Mali_mate).
šalu na stranu, ali zar je zaista kviz bio tako loš?
-Kako se zove prvi strip Andrije Maurovića? -Vjerenica mača
-Kako se zove lik sa fotografije iz poznate mange Dragonball? -Vegeta
-Plav, visok, lijep... Ne, nije riječ o supermarku. U pitanju je talijanski strip junak: -Jonathan Steel (jedini odgovara opisu, svi drugi su niski i/ili crni)
-Borbe šmokljana sa fotografije su dosadne jer: -sve pobjeđuje jednim udarcem (Ona punch man se zove manga i naslov sve govori)
-MAKARSKI FESTIVAL STRIPA se ove godine nije održao, ali se nadamo da hoće sljedeće. MAFEST se tradicionalno održava u kojemu mjesecu? -Svibanj
-Desmond je Kirbyjeva desna ruka i batler. No prije nego je radio za Ripa bio je i: -provalnik
-Sudeći po stripovima, ako vas u Italiji zovu Groucho, u SADu će vas zvati: -Felix (Zbog autorskih prava, Groucha su u SADu preimenovali u Felix.)
-Koji je od ponuđenih glazbenih sastava dobio ime po epizodi Alana Forda? -Prljavo kazalište
-Manje zbog kreativnih razilaženja, više iz financijski razloga, autori Marvelovih stripova su, predvođeni Toddom McFarlaneom, osnovali vlastitu izdavačku kuću. Kako se zove izdavačka kuća koju su nezadovoljnici osnovali? -Image Comics
-Poznati meme je ovjekovječio Vegetovu iznenađenost u jednoj od napetih scena animea Deagonball.Zašto je Vegeta bio iznenađen? -Jer je Gokuova borbena moć prešla 8000!
-Koja će sveska redovnog Texa biti dostupna ovaj mjesec na kiosima diljem Italije? -broj 715
-Tko nije velik, sudeći po izdanjima Fibre? -Rat (jer ostali ponuđeni odgovori u nazivi imaju veliki - veliki mrtvac, veliki zli lisac, veliki ratzinga)
-Stan Sakai je svog samurajskog zeca Usagija osmislio po uzoru na stvarnog samuraja iz 17. stoljeća, s kojim Usagi dijeli i vlastito ime. Kako se zove slavni samuraj po kome je Usagi dobio ime? -Miyamoto (Musashi Usagijevo puno ime je Miyamoto Usaga)
-Čime se ponosi Edward u stripu Huberta i Augustina Izvolite, gospodine? -velikim spolovilom
-Kakvi su sportovi Tomaža Lavriča? -Ekstremni (strip se zove Ekstremni sportovi)
-Billy Batson bi se izgovorivši čarobnu riječ "SHAZAM!" pretvorio u Shazama. Mike Moran bi se izgovorivši čarobnu riječ "KIMOTA!", pretvorio u: -Marvelmena
-Dylan Dog se dosta dobro i drži, s obzirom da je rođen u: -17. stoljeću
-Jedan od ovih d-ekača nije Vječni (ili Svevremeni). Izbaci uljeza. (dva točna odgovora) -Doomsday, Dairy (u pitanju je strip Sandman)
-Kako se zove djed Jima Davisa? -Garfield (Jim Davis je autor Garfielda, a tog lika je nazvao prema djedu)
-Konj najbržeg kauboja zapada Lucky Lukea se zove: -Jollie Jumper
-Nicholas Fury je šef kraljičine špijunske službe, dr. Strange je -kraljevski medicionar, a Otto von Doom grof. O kojemu se stripu radi? -1602
-Kako se zove prva knjiga nekog hrvatskog autora u cijelosti posvećena stripu? -Sto mu jelenskih rogova
-Koji strip su zajedničkim snagama osmislili Obradović i Kerac, nezadovoljni produkcijom stripa i izdavačkom politikom "Dnevnika" u suradnji s izdavačkom kućom "Dečje novine"? -Kobra
-Jedan zvončić se dobije zadovoljavajući jednog muškarca. Koliko zvončića djevojka treba skupiti kako bi postala Djinn? -30
-Sve je počelo tako što je Garryju Conwayu trebao negativac za jedan broj Amazing Spider-mana. Nitko poseban, samo neki bezvezni lik bez supermoći koga će Spajdi na kraju epizode moći poraziti i poslati u zatvor, za vijeke vjekova. Conway je osmislio anitjunaka, osvetnički nastrojenog koji je ubijao kriminalce bez milosti. O kojemu je strip junaku bilo riječ? -Punisher
-Likovi iz Blacksada su životinje. Koja je životinja glavni lik? -Mačkica
-Kako se zovu kineski stripovi? -Manhue
-"Ako je točno da je bio Francuz, onda je svojoj zemlji učinio veliku čast, a ako nije točno, onda je vrijedan hvale bez obzira na porijeklo jer je zapanjivao kršćane, arape i maure i ratujući s njima na moru i kopnu sve ih sebi potčinio". Koga citat opisuje? -Riđobradog
-Svi znaju da je "pero jače od mača", ali ako ste čitali Demiana niste mogli zanemariti nebulozu da je mač jači od: -Helikoptera (u jednoj od epizoda Demian skače s mačem na helikopter u letu, probija stalko i ubija pilota)
-Koju mangu upečatljivog naziva je osmislio Yoshihiro Togashi? -Hunter x Hunter
-Svi znaju da je supermark najljepši. No malo ih zna da je supermark pametniji od najpametnijeg marvelovog superjunaka. O kome je riječ? -Reed Richards (Reed iz Fantastične četvorke slovi kao najpametniji marvelov superjunak) |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25301 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7268 Posts
Member since 24/09/2012 |
Posted - 23/05/2020 : 23:58:36
|
Ne mere. :) Ali cijeli forum će ti biti zahvalan ako stripove od 250 i više kuna dobijaju forumaši samo do 26. mjesta na tablici.
|
http://onlineimpressions.blogspot.com/ |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29375 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7268 Posts
Posted - 24/05/2020 : 00:02:06
|
Inače, ovo su pobjednici svih kvizove prve sezone strip-kviz lige:
02.4. Mr. Bushido 03.4. Deer 1/2 06.4. Digging Bill 07.4. Digging Bill 08.4. Mr. Bushido 09.4. Deer 1/2 10.4. Markos 11.4. Mr. Bushido 12.4. Fiju 13.4. Markos i Deer 1/2 14.4. Beva 15.4. Deer 1/2 16.4. Markos 17.4. Mr. Bushido 18.4. vice 19.4. Fiju 20.4. Fiju i vice 21.4. vice 22.4. moore 23.4. Mr. Bushido 24.4. Deer 1/2 25.4. Markos 26.4. Deer 1/2 27.4. RadioClash 28.4. Beva i Kable 29.4. Digging Bill 30.4. Beva i Deer 1/2 01.5. Markos 02.5. Mr. Bushido i Markos 03.5. Markos 04.5. Fiju 05.5. Markos 06.5. Markos 07.5. panda 08.5. Markos 09.5. Shaner 10.5. vice 11.5. Markos 12.5. moore 13.5. Markos 14.5. panda 15.5. moore 16.5. Markos 17.5. Markos i IgorK 18.5. fler 19.5. Markos 20.5. panda 21.5. Fiju i Deer 1/2 22.5. Beva 23.5. Mr. Bushido
Čestitke još jednom svim sudionicima!
P.S. tintone, molim te dodaj pobjednike u glavnom topicu.
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19694 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10232 Posts
Posted - 24/05/2020 : 00:10:41
|
Supermarče, bar pet šest sedam pitanja si bio ponovio, to je u principu bila najveća zamjerka.
I to onih koja su postala predmet sprdnje na topicu tipa Vjerenica mača ili Sto mu jelenskih rogova. Napravija je kviz za kakav smo na samome početku ustanovii da ne valja. Kviz u kojen 27. igrač u poretku ima 80% točnih odgovora jednostavno ne valja. U kombinaciji s brzinon katastrofa. Isto tako, ako su se svi sastavljači držali okvira od 40-50 pitanjaa onda je triba i on. |
|
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7268 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10232 Posts
Posted - 24/05/2020 : 00:25:39
|
quote: Originally posted by Shaner
Ma ništa. Zapravo je bilo gušt proći opet kroz ovaj topic i prisjetiti se svega što se događalo zadnjih skoro dva mjeseca.
Nakupilo se 263 stranice štiva, kome normalnome se to čita? Al bilo je stvarno dobro. Pogotovo prvih misec dana. |
|
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7268 Posts
Posted - 24/05/2020 : 00:28:32
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by Shaner
Ma ništa. Zapravo je bilo gušt proći opet kroz ovaj topic i prisjetiti se svega što se događalo zadnjih skoro dva mjeseca.
Nakupilo se 263 stranice štiva, kome normalnome se to čita? Al bilo je stvarno dobro. Pogotovo prvih misec dana.
Zar tu ima netko normalan?
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Posted - 24/05/2020 : 00:30:16
|
Supermarče, bar pet šest sedam pitanja si bio ponovio, to je u principu bila najveća zamjerka.
I to onih koja su postala predmet sprdnje na topicu tipa Vjerenica mača ili Sto mu jelenskih rogova. Napravija je kviz za kakav smo na samome početku ustanovii da ne valja. Kviz u kojen 27. igrač u poretku ima 80% točnih odgovora jednostavno ne valja. U kombinaciji s brzinon katastrofa. Isto tako, ako su se svi sastavljači držali okvira od 40-50 pitanjaa onda je triba i on.
Sereš gluposti, kao i obično Markos je bio prvi imao je 25/32 što je manje od 80% I zar je zaista teško shvatiti da kad je brzina u pitanju, točnost nije jedini faktor koji odlučuje o plasmanu Ponoviti cu opet jer vidim da slabo shvacas: kad je brzina u pitanju, točnost nijejedini faktor koji odlučuje o plasmanu Ako ti brzina smeta, onda urgiraj da se ona zabrani, ovako poslije svima places kako je brzina ovo/brzina ono... gle brzina nije zabranjena i pomiri se s tim
Sto se tice broja pitanja, unaprijed sam najavio koliko ih imam i nije bilo problema |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Posted - 24/05/2020 : 00:32:00
|
Moguće Ja sam bio aktivan samo na desetak kvizova, a ne dio njih nisam ni odigrao do kraja (kad nisam nista znao pa bih odustao) |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10232 Posts
Posted - 24/05/2020 : 00:34:10
|
quote: Originally posted by supermark
I to onih koja su postala predmet sprdnje na topicu tipa Vjerenica mača ili Sto mu jelenskih rogova. Napravija je kviz za kakav smo na samome početku ustanovii da ne valja. Kviz u kojen 27. igrač u poretku ima 80% točnih odgovora jednostavno ne valja. U kombinaciji s brzinon katastrofa. Isto tako, ako su se svi sastavljači držali okvira od 40-50 pitanjaa onda je triba i on.
Sereš gluposti, kao i obično Markos je bio prvi imao je 25/32 što je manje od 80% I zar je zaista teško shvatiti da kad je brzina u pitanju, točnost nije jedini faktor koji odlučuje o plasmanu Ponoviti cu opet jer vidim da slabo shvacas: kad je brzina u pitanju, točnost nijejedini faktor koji odlučuje o plasmanu Ako ti brzina smeta, onda urgiraj da se ona zabrani, ovako poslije svima places kako je brzina ovo/brzina ono... gle brzina nije zabranjena i pomiri se s tim
Sto se tice broja pitanja, unaprijed sam najavio koliko ih imam i nije bilo problema
|
|
|
dessa
Advanced Member
Serbia
4354 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
Topic |
|