Author |
Topic  |
Kruger
Advanced Member

Croatia
17282 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 31/05/2020 : 22:31:19
|
quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by nagor
Ne znam je li ovo novo. Ali baš me zanima opravdanje koje će nagor naći za ovakvo prebijanje tinejđerke.
https://twitter.com/biden_brigade/status/1267157673595863040
Jesi ti normalan?
Jesam li ja normalan? Pa kako te nije sram to pitati? Danima opravdavaš ubojstvo osobe, ali ja nisam normalan jer te pitam kakvo ćeš opravdanje naći za sličnu situaciju? Kod ovakvog slučaja podvlačiš liniju? Ne kod ubojstva, nego osoba koja je ubijena mora biti specifične dobne ili spolne skupine? Pa jesi li ti normalan?
A gdje se može pronaći iliti iščitati kako nagor opravdava ubojstvo. Vidim neki se razbacuju nekim frazama, mislim da bi te fraze odlično odgovarale onima koji ih ispaljuju. Obično je razlog za ispaljivanje glupih istrošenih fraza nedostatak argumenata. A što se tiče filmića, ne vidi se što se dogodilo prije, ako se nešto dogodilo što bi izazvalo policajčevu ljutnju, to dakle ne znamo, pa ne treba ni zaključivati o nečemu što ne znamo.
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19875 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 31/05/2020 : 22:35:39
|
U svim njegovim postovima.
Nego, kada kažeš da je možda nešto izazvalo ljutnju policajca, ti isto tako reagiraš kada si ljut? |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27235 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 31/05/2020 : 22:35:51
|
A koji đava se svađate o temi o kojoj ne znate puno osim ovih informacija/dezinformacija iz raznih medija?
|
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17282 Posts
Posted - 31/05/2020 : 22:41:05
|
Nego, kada kažeš da je možda nešto izazvalo ljutnju policajca, ti isto tako reagiraš kada si ljut?
Kad gledam ove filmiće što su postavljeni dobijem dojam da je to nekakav lokalni običaj svatko svakog prebija. Jesi li pogledao onaj filmić gdje prosvjednici prebijaju onog lika što je branio neku trgovinu ili što. Nema informacija je li preživio, prebrutalno, pa kako da se policija ponaša s takvim likovima. A kako se može vidjeti ima i dosta mladeži koja je krkanski raspoložena. Na žalost tako je kako je. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19875 Posts
Posted - 31/05/2020 : 22:49:01
|
quote: Originally posted by Kruger
Nego, kada kažeš da je možda nešto izazvalo ljutnju policajca, ti isto tako reagiraš kada si ljut?
Kad gledam ove filmiće što su postavljeni dobijem dojam da je to nekakav lokalni običaj svatko svakog prebija. Jesi li pogledao onaj filmić gdje prosvjednici prebijaju onog lika što je branio neku trgovinu ili što. Nema informacija je li preživio, prebrutalno, pa kako da se policija ponaša s takvim likovima. A kako se može vidjeti ima i dosta mladeži koja je krkanski raspoložena. Na žalost tako je kako je.
Jesam, vidio sam taj video. Jednako gnjusno i ne pada mi na pamet to braniti. Niti se pitati što je bilo prije početka videa. Ne postoji moguće opravdanje za tako nešto, kao ni za ono iz videa koji sam ja postavio. |
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17282 Posts
Posted - 31/05/2020 : 22:56:18
|
quote: Originally posted by Kruger
Kad gledam ove filmiće što su postavljeni dobijem dojam da je to nekakav lokalni običaj svatko svakog prebija. Jesi li pogledao onaj filmić gdje prosvjednici prebijaju onog lika što je branio neku trgovinu ili što. Nema informacija je li preživio, prebrutalno, pa kako da se policija ponaša s takvim likovima. A kako se može vidjeti ima i dosta mladeži koja je krkanski raspoložena. Na žalost tako je kako je.
Jesam, vidio sam taj video. Jednako gnjusno i ne pada mi na pamet to braniti. Niti se pitati što je bilo prije početka videa. Ne postoji moguće opravdanje za tako nešto, kao ni za ono iz videa koji sam ja postavio.
Ne postoji opravdanje ali je očito ovaj način prosvjeda i smirivanja nasilnika postalo američki nacionalni običaj. Što se tiče naše policije ovo nije ni blizu ovom američkom. Naši policajci su male bebice, ali smo i mi kao navijači ili prosvjednici cvijeće za amere. |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8217 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 01/06/2020 : 11:54:40
|
nasilne prosvjede uglavnom nitko ne kontrolira i meni se to čini kontraproduktivno, jer na taj način ne mogu očekivati masovne prosvjede, marševe milijun ljudi, kao što su imali u povijesti kad nasilje krene, krv uzavre i kod dobronamjernih, onih koji na umu imaju razloge prosvjeda, a kamoli još i kad se takvima pridruže (a pridruže se) oni koji uživaju u nasilju, uništavanju, pljački... u americi ovaj bijes nije samo zbog konkretnog ubojstva, nakupilo se njima puno toga tri mjeseca stane život u obećanoj zemlji i otpusti se 30ak milijuna ljudi, socijalne sigurnosti nema, zdravstvo s najboljim bolnicama i doktorima je najgore na svijetu.... a istovremeno se najbogatiji i dalje bogate, a ako im i zapne, država uskoči predsjednik im je psihički bolestan i dolijeva ulje na vatru, čak uživa u tome, dobro mu došlo neće se ovo samo tako smiriti
|
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47516 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3028 Posts
Member since 16/12/2010 |
Posted - 01/06/2020 : 14:56:57
|
Prosvjedi su opravdani ali jedno su prosvjedi a drugo huliganizam. Ovo je čisti huliganizam. Nije čak ni anarhija. Ako uništavaš tuđu imovinu i prebiješ nekoga, koja je razlika onda između tebe i policajca koji je ubio crnca? Još kad vidim debelu, bijelu žensku kako ide udarat policajca vrlo lako mi je izabrat za koga ću navijat. A trump je reagirao kako treba.
|
https://xilrion.deviantart.com/ |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17282 Posts
Posted - 01/06/2020 : 15:00:53
|
quote: Originally posted by ken2
predsjednik im je psihički bolestan i dolijeva ulje na vatru, čak uživa u tome, dobro mu došlo neće se ovo samo tako smiriti
Trunp se izvrsno snalazi u toj zemlji krkana, nije ni čudo što su demokrati i ti ratohuškači godinama vladali. E sad valjda dolazi kraj, ali teško će biti smiriti taj krkanluk nastao od demokrata. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19875 Posts
Posted - 01/06/2020 : 15:10:38
|
zdravstvo s najboljim bolnicama i doktorima je najgore na svijetu.... a istovremeno se najbogatiji i dalje bogate, a ako im i zapne, država uskoči
Znači svašta. |
|
 |
|
vukozec
Advanced Member

5041 Posts
Member since 17/08/2013 |
Posted - 01/06/2020 : 15:15:57
|
zdravstvo s najboljim bolnicama i doktorima je najgore na svijetu.... a istovremeno se najbogatiji i dalje bogate, a ako im i zapne, država uskoči
Znači svašta.
Koji dio te sablažnjava, prije ili nakon točkica? |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19875 Posts
|
vukozec
Advanced Member

5041 Posts
Member since 17/08/2013 |
Posted - 01/06/2020 : 15:30:02
|
Po onim studijama i procjenama koje sam ja vidio američko zdravstvo je stvarno na jadnim granama za tako jednu ekonomski moćnu državu. Tu je dakle ono što se gleda prosječna kvaliteta zdravstvene skrbi za kompletnu populaciju, a ne koliko je kvalitetna najkvalitetnija moguća zdravstvena skrb, dostupna naravno samo onima koji je mogu platiti.
A ne kužim što bi mogla biti dilema u drugom dijelu rečenice? Zemlja je okrugla, a bogati koji imaju moć da sponzoriraju i lobiraju političare, te upravljaju bankama i medijima se sve više bogate - te dvije stvari su samorazumljive. |
Edited by - vukozec on 01/06/2020 15:30:33 |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8217 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 01/06/2020 : 16:28:37
|
Oboje. Zato mu i jesam tako sažeo post.
nemoj ti meni ništa sažimat sažmi ti one 3-4 pive koje ti dugujem |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
panzer
Advanced Member

12671 Posts
Member since 18/05/2005 |
|
panzer
Advanced Member

12671 Posts
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47516 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 01/06/2020 : 19:11:29
|
quote: Originally posted by vukozec
Po onim studijama i procjenama koje sam ja vidio američko zdravstvo je stvarno na jadnim granama za tako jednu ekonomski moćnu državu. Tu je dakle ono što se gleda prosječna kvaliteta zdravstvene skrbi za kompletnu populaciju, a ne koliko je kvalitetna najkvalitetnija moguća zdravstvena skrb, dostupna naravno samo onima koji je mogu platiti.
A ne kužim što bi mogla biti dilema u drugom dijelu rečenice? Zemlja je okrugla, a bogati koji imaju moć da sponzoriraju i lobiraju političare, te upravljaju bankama i medijima se sve više bogate - te dvije stvari su samorazumljive.
Normalno da nemaju za zdravstvo kad bacaju novce na širenje demokracije po svitu.  |
narocito na one koji su uspješni. |
 |
|
panzer
Advanced Member

12671 Posts
|
panzer
Advanced Member

12671 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19875 Posts
Posted - 01/06/2020 : 20:12:21
|
A ne kužim što bi mogla biti dilema u drugom dijelu rečenice? Zemlja je okrugla, a bogati koji imaju moć da sponzoriraju i lobiraju političare, te upravljaju bankama i medijima se sve više bogate - te dvije stvari su samorazumljive.
Nisam ni rekao da je zdravstvo savršeno, ali ken je napisao da je najgore na svijetu? Na stranu sada to što možemo imati različite ideje o tome koje su sve odlike dobrog zdravstva (postoje neke generalne naravno, ali nisu sve takve), pretpostavljam da ono što kena najviše smeta jest to što je dobrom djelu ljudi tamo zdravstvo financijski nedostupno. Ono što ken očito ne razumije je da to nije u kontradikciji s činjenicom da imaju "najbolje bolnice i doktore". Dapače, američko zdravstvo jest "najgore na svijetu" jer imaju "najbolje bolnice i doktore". Odnosno, "najbolje bolnice i doktori" koštaju, vjerovali ili ne.
Što se tiče bogatih koji se dodatno bogate, to je klasična ljevičarska paranoja po kojoj je najgore što se nekome može dogoditi je da nekome drugome bude dobro. Nije toliko ni krivo, koliko je smiješna kritika toga. |
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19875 Posts
Posted - 01/06/2020 : 20:14:08
|
quote: Originally posted by lwood
Normalno da nemaju za zdravstvo kad bacaju novce na širenje demokracije po svitu. 
To nema veze jedno s drugim. Amerika izdvaja ogromne novce za zdravstvo, kada uspoređuješ s drugim državama. Problem nije što novaca u zdravstvu nema, nego na što se troši. |
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19875 Posts
Posted - 01/06/2020 : 20:14:58
|
Oboje. Zato mu i jesam tako sažeo post.
nemoj ti meni ništa sažimat sažmi ti one 3-4 pive koje ti dugujem
I dalje je sedam, koliko se ja sjećam.
 |
|
 |
|
panzer
Advanced Member

12671 Posts
|
Topic  |
|