Ministarstvo otkupilo Družbu iznimne gospode 1 i 2 (naklada 800), C&H 1 (1000), Maggy Garrisson (500) i Sama Pezza (500), po 148 komada od svakog. Pa vi vidite.
Ministarstvo otkupilo Družbu iznimne gospode 1 i 2 (naklada 800), C&H 1 (1000), Maggy Garrisson (500) i Sama Pezza (500), po 148 komada od svakog. Pa vi vidite.
Shaneru, tebe Marko triba plaćat za dodatan marketing, i forumski i knjižarski.
Uf, dobro je! Ili ih vec imam ili me ne zanimaju naslovi Jer ove knjiznice znaju usrati motku kad uzmu previse na premalom prostoru i odjednom nestane strip a da nisi ni znao tko ga je kupio.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Shaneru, tebe Marko triba plaćat za dodatan marketing, i forumski i knjižarski.
Još četiri Kolorke na popisu rasprodanih naslova - Rebetiko, Oh, cure, Atentat i Posvojenje.
Uvijek je lijepo vidjeti da se neki naslov rasprodao, pa makar i nakon više godina. Posebno mi je drago za Oh, cure. Preporuka onima koji ga nisu čitali, u pitanju je jako lijepa priča izvrsnog crteža.
Meni je Rebetiko bio naporan, Oh cure nisam čitao, a Atentat mi je najbolje sjeo od ovih. Posvojenje dobar strip, ali malo mlak završetak.
Rebetiko mi je bio naporan i dosadan ali sam ga ostavio u kolekciji (Komikovo izdanje). Posvojenje mi je bas fina prica ali se slazem za zavrsetak. Oh, Cure i Atentat jos nije doslo na red za citanje. Gotivim Lepageov crtez ali su mi price prosek. Videcemo kako izgleda ovo sa Sophie Michel.
Posvojenje znaci moram nabaviti sto pre. Rebetiko cu uzeti u Komikovom izdanju ionako je ista cena.
Da li mozda ima sanse za reprint Ofucanog Holivudskog Filma i/ili Blast integral ?
Posvojenje imas u Alan Fordu ako nisu razgrabili. Pricalo se nesto za Blast integral ali ja bih voleo reprint u knjigama jer takav crtez ne zasluzuje da bude smanjen. Uzeo bih sve knjige iako mi strip nije nesto narocito zanimljiv ali mozda i jeste kao celina jer sam citao samo preview. Ofucani imas na kupindu kod mog prijatelja. Javi se pa mozda mogu da ti sredim za manju cenu. Tip je iz BG-a.
edit: Posvojenje nemas u Alan Fordu jer su razgrabili. Verovatno je poslednji primerak kupio onaj bibliofil pa ce ga staviti na kupindo za 5999.