Vjerujem da će se Rebetiko više svidjeti ljudima koji se mogu barem donekle poistovjetiti s likovima iz stripa. Ja sam totalna suprotnost takvom načinu življenja pa mi je strip već ugođajem bio odbojan. Crtež je lijep, ali nedovoljno da bi samo zbog njega ostavio strip u kolekciji.
Može se iz stripa nešto i naučiti o nedavnoj povijesti, ali mene taj kafanski stil života glavnih likova u startu odbija od priče. Nisam ciljana publika.
Ne razumijem što ste se navalili na Kongo, sasvim solidan strip, pa i više od toga.
I ostalo su dobri/vrlo dobri stripovi vrijedni čitanja, a u kolekciju sam stavio jedino Oh cure, iako sam se kolebao za Kongo. Atentat možda scenaristički najjači, ali vrlo mučan sadržajno, pa nisam imao volje za ponovnim čitanjem, dok je Rebetiko zanimljiv i sadržajno i izvedbeno (neobičan spoj sa glazbom u stripu) ali također mi nije za kolekciju.
Ne razumijem što ste se navalili na Kongo, sasvim solidan strip, pa i više od toga.
I ostalo su dobri/vrlo dobri stripovi vrijedni čitanja, a u kolekciju sam stavio jedino Oh cure, iako sam se kolebao za Kongo. Atentat možda scenaristički najjači, ali vrlo mučan sadržajno, pa nisam imao volje za ponovnim čitanjem, dok je Rebetiko zanimljiv i sadržajno i izvedbeno (neobičan spoj sa glazbom u stripu) ali također mi nije za kolekciju.
Originally posted by AleksandarN Pricalo se nesto za Blast integral ali ja bih voleo reprint u knjigama jer takav crtez ne zasluzuje da bude smanjen. Uzeo bih sve knjige iako mi strip nije nesto narocito zanimljiv ali mozda i jeste kao celina jer sam citao samo preview.
Stvarno dugo čekamo neku verziju Blasta. Barem kec da se pojavi odnekuda, ostalo se možda i može naći. Ja bih takođe uzeo komplet ako se pojavi.
Takođe, čekamo kao ozeblo sunce da se odnekuda pojave barem još Adolf 1, El Nino 1, Portugal i Neznalice.
Što se tiče stanja na skladištu, mene je ponajviše iznenadilo da je rasprodan Mezolitik. Kad pre?
Takođe, čekamo kao ozeblo sunce da se odnekuda pojave barem još Adolf 1, El Nino 1, Portugal i Neznalice.
Što se tiče stanja na skladištu, mene je ponajviše iznenadilo da je rasprodan Mezolitik. Kad pre?
I ja sam propustio sve to i voleo bih da se ponovo nadje u prodaji. Jedino me Adolf ne zanima. Za pocetak da Marko uradi reprint Sharaz-De.
Da, vrlo cudno da bude tako brzo rasprodan strip kao sto je Mezolitik ali verovatno je bilo otkupa u mnogo primeraka pa je otislo. Isto mi je bilo cudno za Sahist i Odjel za poroke ali sam ih nasao na svu srecu.
to nisam očekivao, ali ovi dječji stripovi se rasprodaju punom parom baš mi je drago za Hildu i Višnju
Kad ne slušaš mudre ljude :)
Originally posted by vukozec
Bravo!
Nema zahvalnijih kupaca od roditelja. Na što sve bacamo novac, kad imamo priliku kupiti nešto što smatramo korisnim (zdravim, edukativnim) to radimo sa guštom. A nema ni zahvalnije publike od klinaca. Dok mi jedve stignemo i jednom pročitati stripove i knjige koje kupujemo, oni svoje slikovnice i stripove listaju opet i opet. Moja mala je sigurna publika 1 kroz 1: premda još ne zna ni čitati bez slovkanja, stan nam je pun slikovnica koje su joj non stop u rukama otkako zna za sebe.
Okladio bih se da će ovo biti najprodavanija Fibrina edicija.