forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Politička (ne)korektnost
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 81

panzer
Advanced Member

12664 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 07/06/2020 : 20:24:29  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
https://www.youtube.com/watch?v=Ea1E9-eoNkc

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3028 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 07/06/2020 : 20:35:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message
Mislim da bi amerima dobro došao jedan fini građanski rat. Kad nemaš rata na svom tlu predugo stvari odu u kurac.

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 08/06/2020 : 00:15:18  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47498 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/06/2020 : 07:28:44  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2188624 "robovlasnik i filantrop"

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5033 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 08/06/2020 : 09:14:02  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message
quote:
Originally posted by solar

Da, takvi ljudi su smiješni.

Sa druge strane, ideološka agenda onih drugih koji se ovim prvim konstantno rugaju vicevima i memeovima je prilično očita i ništa simpatičnija.

Oni treći, koji mudro sa strane šute su "ne bi se štel mešat" konformističke ovčice.

Eto, pa budi pametan i odaberi stranu.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10827 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 08/06/2020 : 10:36:23  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message
Nisu ni kinezi bas ovcice i andjelcici.
Kako ih samo hvale na logicno.com boli glava. Totalno pristrano.
A sva ova situacija je i nastala zbog njihovih prehrambeno-kulturoloskih-higijenskih navika.
Cak su i oni crnce koji zive u Kini vrijedjali kao uzrocnike pandemije,da ne govorimo o represiji na Tibetu,na sjeverozapadu u ist.Turkestanu, zatvaranje rijeka prema Vijetnamu branom itd.
Ne treba njima vjerovati,podmukli su,kao i svaka sila sa neokolonijalnim(globalno markentinskim po novom vokabularu) tendencijama, sa par aparata i polufabrikantskim maskama htjeli kupiti ljubav talijana.
Pada mi na ideju tematika za strip gdje sad jedan americki pilot kao dobrovoljac pomaze Japanu i juznoj Koreji u borbi protiv kineske imperije.😁

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"

Edited by - emirem on 08/06/2020 10:37:22
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47498 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/06/2020 : 11:46:21  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
Naravno da nisu. U Xinjiangu drže u kampovima bar 2 milijuna Ujgura. Sramota da je to podržala većina muslimanskih država.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 08/06/2020 : 11:59:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

Naravno da nisu. U Xinjiangu drže u kampovima bar 2 milijuna Ujgura. Sramota da je to podržala većina muslimanskih država.

Od kojih ih je dobar dio utekao iz zemlje i pridruzio se Isilovcima u Siriji i Iraku, gdje narafski sire samo ljubav i mir.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10827 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 08/06/2020 : 12:20:39  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message
quote:

Ja inace ne komentiram odvise,skoro nikako oko osjetljive teme,ali to sto pises je zalosno.
Ako ista mrzim u ovim temama je ta raskalasena i arogantna Ksa i vanjska politika Turske,kad dodjem u goste ili oni meni ja direktno pitam ili ispravim da nema kod mene turske kafe,nego bosanske. Nemam ja nista s Turskom,to je to, navratite opet,dodjite opet,na kafu i baklavu.
Svi hoce neku jacu zemlju sa zemljopisne karte za prijatelja. Netko Njemacku,netko Tursku ili Rusiju,a sami kad ostanu sa svojim problemima nema te pomoci. Ja velim da svi ex i eto sadasnji narodi na tim prostorima od Triglava do Vardara su luzeri nazalost. Gledamo sa ceznjom preko granice kako ce nam freund,arkadas,tovaris pomoci je-je, sa Lidlom,bez proizvodnje domace,ülker cokoladicama i rezervnim dijelovima za tamic.

Ja velim jednom liku neki dan kako su turci donijeli samo jedan dio svoje gastronomske kulture, a sebi ostavili najbolje. Na bazi onog sto sam prosle godine dozivio u restoranu hotela u Beleku u Turskoj. On ce ma donijeli su oni svasta nesto. Velim,a 400 milja u komsiluk a ne tvojima u Bosni,to te ne pere!? Ne kuze ljudi da mnogi igraju samo na finacijsku isplativost,a igraju stalno na kartu sentimenta i neke "zajednicke" proslosti. Velim, kad je vec tema politicka korektnost,tako i ja sto iznesem je jedna vrsta korektnosti koju sam izrekao njima par likova koji zive pod svjetonazorom "pomoci ce nama veliki da mali ne propadnu" ili "nas i nekih tamo 100 milja" pih.
Elite odzavaju veze sa velikima,a mali ljudi naravno gledaju zapad,Europu,nitko ne ide na istok,bar sa naseg kontinenta.

I moj susjed stariji lik,ozenjen tajlandjankom, uvijek komentira za jednu Kap Verdijanku,ona schwarz ovo,schwarz ono, pa doselila se jos jedna crnkinja,upoznao se sa njom zazelio dobrodoslicu,susjedi dosla sestra iz Portugala dok se ne snadje,rodila,muz joj bijelac,ono dobar sam s njima,susjed opet crna ovo,ono, u sta se pretvara zgrada,gledam ga kipim,da mu velim ili ne, stari,mislim si,jesi li ti vidio svoju zenu? Znas s kojom si ozenjen?!
Koje licemjerje!
Ma ljudi su inace teski sami sebi,kako nece i drugima.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47498 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/06/2020 : 12:35:11  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
@ poli,ne puši tu kinesku propagandu. Nije valjda da su par milijuna ljudi zatočenih po kampovima isilovci?

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47498 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/06/2020 : 12:37:04  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
@ emirem,ma da ljudi sami sebi idu na q,a problem je šta ih ima i sve više. Biće to i gore.

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10827 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 08/06/2020 : 12:40:52  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

quote:

Od kojih ih je dobar dio utekao iz zemlje i pridruzio se Isilovcima u Siriji i Iraku, gdje narafski sire samo ljubav i mir.

Koliko je to dobar dio? Koliko je to u postotku? Vecina naroda?
Nijedan cjelokupni narod nikada nije stao u obranu neke strane ideologije,sekte vjerskog reformatora u ovom slucaju iz 17 stoljeca koji se petro dolarima financira. Nikad se za vrijeme rata il u poracu nije dogadjalo slicno, na Balkanu ima primjera pojedinacnih,a je li cijeli narod promijenio nije. Niti su svi moji zemljaci Hrvati postali turbo katolici,okrenuti milostivom Vatikanu,niti moji sunarodnjaci iz BiH postali svi mega muslimani okrenuti Kjabi i merhametli Rijadu,niti su sve komsije postali zagovornici Neo-Konstantinopolisa i progovorili ruski. Tako ni Ujguri koji su pod represijom,a ne zaboravljam ja ni Tibetance niti Dalaj Lamu,za njih sam znao i prije Ujgura.
Lako je manjinske skupine odmah stavljati u kos sa paramilicijama koje suradjuju sa nekim demokratskim drzavama u kradji nafte.
Za koliko ti tankas Poli ovih dana?
Ja sam prosli tjedan 0,86 ojra,ovaj tjedan je skocilo na 0,91 ojra dizel. Znaci trebaju se vise nakrasti da padne cijena.Sto vise bradonja kradu nafte,pod uvjetom da ostave dio tijela iznad brade tamo
mi cemo se vozikati jeftino po autobanima.

Edited by - emirem on 08/06/2020 12:44:43
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 08/06/2020 : 12:57:54  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message
quote:
Originally posted by vukozec

quote:

Sa druge strane, ideološka agenda onih drugih koji se ovim prvim konstantno rugaju vicevima i memeovima je prilično očita i ništa simpatičnija.

Oni treći, koji mudro sa strane šute su "ne bi se štel mešat" konformističke ovčice.

Zašto su konformističke ovčice? Puno tih "konformističkih ovčica" misli da su protesti pretjerani i ne slažu se sa načinom protestovanja, agendama, razlozima itd.
Dakle, nije poenta u tome da ćute jer ne žele ugroziti svoj "konformizam", već jednostavno ne žele učestvovati u nečemu za šta smatraju da nije opravdano ili da se ne radi kako treba.
Uvijek sam tu da protestujem ukoliko se to radi na normalan način, sa normalnim ljudima, koji imaju jasan plan, jasne zahtjeve i znaju GDJE i PROTIV KOGA protestuju.
Pridružiti se rušilačkom ološu, koji nema pojma gdje ide ni šta želi, sem iskazivanja uobičajenih floskula "hoćemo jednakost", "sruši ovo", "ubij onog" i slično, to mi ne pada na pamet. Pokaži mi brale gdje ti je ugrožena jednakost, dokaži mi te stvari, ukaži mi ko ti pravi taj problem, pa da vidimo šta možemo napraviti.
Prije dvije godine su ovdje u BL bili protesti oko smrti jednog momka, gdje je bilo razloga za protest, greške su načinjene, i znalo se i od strane kojih ljudi i na koju adresu se treba obratiti. Ne moram ni napisati u šta se to pretvorilo, ko je tu zauzeo kormilo i kako se protestovalo. I na kraju, naravno, narod vidio gdje to vodi, ili mu dosadilo, ili nije imao pojma zašto je tu nego da izbaci frustracije iz sebe, samo se sve rasulo i propalo.
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5033 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 08/06/2020 : 13:11:37  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message
quote:
Originally posted by swamp thing

quote:

quote:

Zašto su konformističke ovčice? Puno tih "konformističkih ovčica" misli da su protesti pretjerani i ne slažu se sa načinom protestovanja, agendama, razlozima itd.
Dakle, nije poenta u tome da ćute jer ne žele ugroziti svoj "konformizam", već jednostavno ne žele učestvovati u nečemu za šta smatraju da nije opravdano ili da se ne radi kako treba.
Uvijek sam tu da protestujem ukoliko se to radi na normalan način, sa normalnim ljudima, koji imaju jasan plan, jasne zahtjeve i znaju GDJE i PROTIV KOGA protestuju.
Pridružiti se rušilačkom ološu, koji nema pojma gdje ide ni šta želi, sem iskazivanja uobičajenih floskula "hoćemo jednakost", "sruši ovo", "ubij onog" i slično, to mi ne pada na pamet. Pokaži mi brale gdje ti je ugrožena jednakost, dokaži mi te stvari, ukaži mi ko ti pravi taj problem, pa da vidimo šta možemo napraviti.
Prije dvije godine su ovdje u BL bili protesti oko smrti jednog momka, gdje je bilo razloga za protest, greške su načinjene, i znalo se i od strane kojih ljudi i na koju adresu se treba obratiti. Ne moram ni napisati u šta se to pretvorilo, ko je tu zauzeo kormilo i kako se protestovalo. I na kraju, naravno, narod vidio gdje to vodi, ili mu dosadilo, ili nije imao pojma zašto je tu nego da izbaci frustracije iz sebe, samo se sve rasulo i propalo.

Iz ovog ranta je prilično očito da si ti odabrao stranu (pa makar to i ne htio sebi priznati). Dakle, nisi konformistička ovčica, ne brini.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 08/06/2020 : 13:12:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:

@ poli,ne puši tu kinesku propagandu. Nije valjda da su par milijuna ljudi zatočenih po kampovima isilovci?

Naravno da ne, ali da postoje i to ne mali broj, to stoji. Sad koliko ih je tamo je tesko procjeniti jer nam bas nekog insidera u redovima Isilovaca, mada ih je danas puno vise u redovima al Qaide u Idlibstanu. Pa i sami su se snimali za vrijeme napada ili kad bi dronovi presli njihove kolone, sigurno ih nije malo. Sjecam se da su bile i neke procjene ali ih i u najboljoj namjeri trenutno ne bih znao potraziti.

Naravno na drugoj strani ih ni Kina ne stedi i ne ponasa se kako bi se trebao jedan vecinski narod prema manjini, no nisu jedini na svijetu. Nazalost.
Ali podrska al Qaidi, Isilu i ostalim ekstremistima bas i ne pomaze Ujgurima.

Edited by - Poli on 08/06/2020 13:35:06
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3135 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 08/06/2020 : 13:21:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message
quote:
Originally posted by Mord

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2187919

Sto je neobicno u ovom clanku? Ili nije, nego je ocekivano?

Anybody?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47498 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/06/2020 : 13:25:13  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

@ emirem,ma da ljudi sami sebi idu na q,a problem je šta ih ima i sve više. Biće to i gore.

Naravno da ne, ali da postoje i to ne mali broj, to stoji. Sad koliko ih je tamo je tesko procjeniti jer nam bas nekog insidera u redovima Isilovaca, mada ih je danas puno vise u redovima al Qaide u Idlibstanu. Pa i sami su se snimali za vrijeme napada ili kad bi dronovi presli njihove kolone, sigurno ih nije malo. Sjecam se da su bile i neke procjene ali ih i u najboljoj namjeri trenutno ne bih znao potraziti.

Naravno na drugoj strani ih ni Kina ne stedi i ne ponasa se kako bi se trebao jedan vecinski narod prema manjini, no nisu jedini na svijetu. Nazalost.

krivo si svatija,pišem da ljudi općenito ima sve više i da će zato bit sve gore. A šta se tiče Ujgura ,Kinezi ih drkaju samo tako. I uglavnom bez ikakvih razloga.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 08/06/2020 : 13:26:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

@emirem
Ne tankam jer ne vozim. Ali kod nas je sada vec neko vrijeme gorivo 1€, i benzin i nafta. Umjesto da vlada spusti cijene samo su podigli trosarinu.
https://www.energetika-portal.si/podrocja/energetika/cene-naftnih-derivatov/

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10827 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 08/06/2020 : 14:20:05  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message
quote:

quote:

quote:

krivo si svatija,pišem da ljudi općenito ima sve više i da će zato bit sve gore. A šta se tiče Ujgura ,Kinezi ih drkaju samo tako. I uglavnom bez ikakvih razloga.

Sam opis ovog pojma "baizuo" se veze kao politicki pokret koji uvozi u zapadno drustvo u kako pise "tolerantno nazadne islamske vrijednosti".
Ne navode se krscanske ili judaisticke vrijednosti,jer sa njima nemaju granicu niti su znacajna manjina ili na neki nacin kriticko nastrojeni prema rezimu.
Ovaj pojam je ubacen ionako namjerno u eter,a internet tamo kontrolira drzava,partija,a oni dirigiraju sta ce se pisati u vanjskom svijetu. Udicu su bacili kako bi imali pokrice da i dalje vrse represiju,a da ne budu krivi u ocima medjunarodne zajednice, mnogi zmire na to, nazalost i njihovi sunarodmjaci u Turskoj i ex SSSR reoublikama.
Mogli su navesti i budisticki,ali njih su vec rijesili nakon ulaska u Tibet,raselili narod i vise nisu uopce niti politicki jaki. Dalaj Lama je mozda i zadnji Lama,a i ne daje nesto izjave na globalnoj razini. Tibetanci su se predali sa politickom borbom. Indijci jod vode jos na onom dzepu na sjeveroistoku. Ujgurima je obecana pomoc od Turske,jer oni su inace turkmenskog podrijetla,odnosno centralno-azijsko porijklo im je zajednicko,pismo,jezik,pa jos i religija. Kinezi kao ateisti naravno koriste argument "iskrivljene semitske poglede na svijet i pratece vrijednosti", meni to tako zvuci.
Kad sam jedno vrijeme malo cesce citao logicno.com vidio sam tko vodi kolo,a sam modus stranice na upit pratioca sajta zasto se ne govori o "kineskim zlocinima", modus ide sa recenicom " paa,ako bas moramo navesti kineske zlocine.." Komentari su bili uslijedili ostro i kriticno na takvu izjavu, jer ako je to vrh logicnog zakljucivanja,ne hvala,radije hvalim dragu Europu i Ameriku.

Osvrt na latino-amerikanca.
Imao cekic za razbijanje izloga i pljackanje,moguce sredstvo napada na sluzbeno lice.
Svatko realan zna koje su posljedice napada na sluzbeno lice,dobro ovaj se predavao,ali i u predaji ruka sklizne dole prema unutarnjem dzepu.Nisu ovo neki domoroci,policija je istrenirana na ovakve. Imate generacije odrasle u nasilju,ulicnog,obiteljskog,medijskog,znaju fore,cake,ufurani u GTA, trikove kako zeznuti javnu sluzbu,administraciju,kako ozlijediti ljudsko bice,gangsta hip-hop,frustracije sto nove Nikeice ne mogu kupiti od socijale, pa je lakse uzeti cekic i sa ekipom iz kvarta polupati inter-sport i obuci se,obnoviti garderobu. Tko je sinoc cuvao granice,tko je patrolirao ulicama od Glasgowa do Sofije,od Minska do Lisabona,tko je cuvao nasa dupenceta dok smo corili ili onanirali po mobitelu. Od drzave legalno formirane snage reda i mira. Oni su zato tu.
Cudi me sto traze da se policija povuce sa ulica Mineapolisa,zasto?
Da mogu se oblaciti u shoppingu,a da ih nitko ne gleda,sramezljivci.
Ok,njih cetiri plavaca su optuzeni,optuzeni sa razlogom i ne treba ih zaliti,prekoracili su upotrebom sile pri izvrsavanju duznosti,ali opet podrzavam upotrebu snaga reda protiv razbijanja zive sile,to jest,pljackaskih hordi svih boja koji unose nered,rasulo i destabilizaciju ustavno pravnog poretka drzave iskljucivo u parlamentarnim demokracijama.

Edited by - emirem on 08/06/2020 14:24:25
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47498 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/06/2020 : 14:43:59  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
Hm, pretpostavljam da ovaj odgovor ide Poli ju. Šta se tiče religija općenito, pogotovo ovih globalnih,to opet niko nije bira nego je uglavnom usvojia od okoline. Prije ko zna koliko generacija neki vjerojatno kmet je mora prič na određenu religiju, vjerojatno da ne izgubi glavu. Nabrijavanje na neke vrijednosti toga, pogotovo danas je smiješno.

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 08/06/2020 : 15:21:14  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by swamp thing

quote:

quote:

Iz ovog ranta je prilično očito da si ti odabrao stranu (pa makar to i ne htio sebi priznati). Dakle, nisi konformistička ovčica, ne brini.

Stranu sam odabrao, ali nijednu od ovih koje si nabrojao. I sve tri ove strane (a jednoj od njih i ti pripadaš, inače ne bi tako plastično odredio strane) su strane "ovaca", ne "ovčica".
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5033 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 08/06/2020 : 15:57:03  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message
U toj podjeli ja sam, ako se nećemo lagati, objektivno najbliži krotkoj ovčici.
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12664 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 08/06/2020 : 18:07:39  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
https://www.zerohedge.com/geopolitical/motorist-shoots-seattle-protester-after-driving-crowd-police-violate-tear-gas-ban

https://www.zerohedge.com/political/police-officer-who-threw-herself-her-horse-has-collapsed-lung-broken-collarbone-shattered

https://www.zerohedge.com/political/why-its-impossible-get-rid-bad-cops

https://www.zerohedge.com/economics/minneapolis-city-council-disband-citys-police-department

https://www.zerohedge.com/political/medias-racial-injustice-blind-spot-over-30-shot-another-deadly-chicago-weekend

Edited by - panzer on 08/06/2020 18:09:34
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47498 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/06/2020 : 06:20:11  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2188691

Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12664 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 09/06/2020 : 18:56:22  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
https://www.zerohedge.com/markets/lapd-investigating-cali-lawyer-who-called-cops-be-murdered

https://www.zerohedge.com/political/antifa-militia-wing-wants-complete-abolition-system-coached-undercover-veritas-journo

https://www.zerohedge.com/political/buchanan-lefts-coming-war-cops

https://www.zerohedge.com/political/trump-says-pushed-buffalo-protester-could-be-antifa-provocateur-who-fell-harder-was

https://www.zerohedge.com/political/democrats-virtue-signaling-goes-11

Go to Top of Page
Page: of 81 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.06 seconds. Snitz Forums 2000