Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
Golconda
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/golconda.jpg)
Serbia
567 Posts
Member since 23/08/2019 |
Posted - 27/06/2020 : 14:11:53
|
🎩 GOLKONDA NAJAVLJUJE NOVU EDICIJU: ⬛️ CRNO OGLEDALO!
![](https://i.postimg.cc/50c0930s/co.png)
Dragi prijatelji, GOLKONDA vam sa velikim zadovoljstvom najavljuje prvu od svoje (za sada) planirane TRI edicije albuma: "CRNO OGLEDALO"!!!
Kao što joj samo ime kaže, u ovu ediciju ćemo smeštati neke mračne i donekle čudjnikave naslove, horor, SF i njima slične...:)
Čast da otvori novu ediciju pripala je izvanrednom albumu "PANDEMONIJUM", koji bi, ako sve ostane po planu, svetlost dana trebalo da ugleda već u julu!
Sa ovom jezivom pričom ćemo čitaocima na ovim prostorima po prvi put u paketu predstavili izvrstan dvojac: Kristof (Kartago, Svetilište...) Bek i Stefano (Karavan, Konan, DC, te obilje Marvelovštine...) Rafaele, koji ovako zajedno imaju sijaset odličnih albuma, a ovdašnji čitaoci do sada nisu imali prilike da njihova dela vide u ovoj formi, (ako vam ih ovaj album približi, mi smo kao zapete puške spremni za još dosta njihovih smelih uradaka...)
👉 Evo kratkog sadržaja, a u narednim danima, kao i uvek kad smo mi u pitanju, očekujte samo još...
📜 Leto 1951. Doris dovodi svoju, od tuberkuloze bolesnu, devojčicu Koru u sanatorijum "Vejverli Hils", isti onaj u kome se i sama izlečila od ove opake bolesti kada joj je bilo 11 godina. To je najpoznatija bolnica za lečenje tuberkuloze u SAD. Ali Doris nije svesna da je ovo poslednje mesto ne koje je trebala i smela da dovede svoju ćerku... Da li će pobeći nemilosrdnim kandžama opake "bele smrti", da li će ikada otići sa ovog prokletog mesta!? Dok izgubljene duše mrtvih vrište u očaju u svakom uglu poseda, i dok se smrtonosna omča ludila steže oko Doris i male Kore... Budite spremni na sve, na teškom putu kroz jedan od danas najjezivijih lokaliteta na svetu!
Videla sam ih, sve koji su ovde umrli... Ušla sam u tunel smrti i ostala tamo čitave noći. Čula sam i voz, pratila sam šine... Svi su bili tamo, na hiljade njih, u gomili, sa krikom užasa na usnama... Oni čekaju voz svake večeri.
![](https://i.postimg.cc/9FXffzmH/Pandemonijum-Promo.png)
🔖 PREMA ISTINITIM DOGAĐAJIMA!
Sanatorijum "Vejverli Hils" bio je jedna od najpoznatijih ustanova za lečenje tuberkuloze u SAD. Između 1920. i 1960. godine tamo je umrlo više od 63.000 ljudi. Ova ogromna zgrada sagrađena u obliku krila šišmiša danas se svrstava među 10 najstrašnijih mesta na svetu! Postoje mnoga svedočanstva o viđanju duhova koji još uvek ne miruju među oronulim zidinama...
👀 Dobro došli u "Vejverli Hils", dobro došli u predvorje pakla!
Naše (naravno) integralno izdanje obuhvata sva tri originalna albuma koji zaokružuju priču.
Tvrdih korica, A4 formata u punom koloru, a prostire se na nekih 170-ak stranica...
|
FACEBOOK | INSTAGRAM | WEB |
Edited by - Golconda on 27/06/2020 14:12:20
|
|
udarnik007
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/nick.jpg)
Croatia
1143 Posts
Member since 21/10/2013 |
|
cerichus
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](avatars/w301091980130.918.jpg)
Bosnia and Herzegovina
1640 Posts
Member since 01/02/2007 |
|
teller
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19093 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 27/06/2020 : 16:00:18
|
bez mene, ne volim smor. bit če publike za ovo, sretnoinače, crtež je odličan.![](hail.gif) |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
Edited by - teller on 27/06/2020 16:03:22 |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
ivanl
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/motorhead.jpg)
Croatia
15807 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
wesskowaz
Advanced Member
![](AvatarUpload/42054867-ivica-iliev.jpg)
Serbia
11639 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
dzoni
Advanced Member
Serbia
4344 Posts
Member since 11/09/2006 |
|
Poli
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 27/06/2020 : 18:12:50
|
quote: Originally posted by teller
bez mene, ne volim smor. bit če publike za ovo, sretnoinače, crtež je odličan.![](hail.gif)
Posto nema nikakvog linka u prvome postu, a ni ikakve table, gdje si ti to vidio crtez? Cak si trazio po internetu? ![](icon_smile_shock.gif)
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
Dukidule
Advanced Member
![](AvatarUpload/IMG_8700.JPG)
Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 27/06/2020 : 19:05:12
|
quote: Originally posted by Poli
quote: Originally posted by teller
bez mene, ne volim smor. bit če publike za ovo, sretnoinače, crtež je odličan.![](hail.gif)
Posto nema nikakvog linka u prvome postu, a ni ikakve table, gdje si ti to vidio crtez? Cak si trazio po internetu? ![](icon_smile_shock.gif)
I ja baš kontam isto? 🤔
PS. Ja sam ih pogledao. Djeluje super. 👍🏼
Spojler: https://postimg.cc/gallery/Yh11S2r |
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
|
going going
Advanced Member
![](AvatarUpload/x43qkm.jpg)
Serbia
11907 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|