Nećemo se složiti apsolutno niti u čemu... Postavljeno Vam je pitanje ovdje. Niti koristim društvene mreže niti uopće znam da postoji nekakav forum... Da se samo reklamirate na društvenim mrežama ili tom forumu onda ova pitanja ovdje ne bi imala smisla. Budući da se reklamirate i ovdje onda pitanja imaju itekako smisla. I nećemo se složiti da smo za svoje pare dobili i odgovarajući proizvod jer kada se prekine serijal poput recimo Skrivenog lica(koji se može čitati isključivo kao cjelina) usred radnje onda sigurno nismo dobili odgovarajući proizvod za utrošeni novac. Kada biste otišli kod frizera i on vas na pola frizure ispratio iz radnje biste li mislili da ste za plaćeno šišanje dobili i adekvatnu uslugu? Sumnjam... Ovo nikako nije spam nego legitimno pitanje izdavaču da nas svojim odgovorom uvjeri kako se opet neće pokupiti nakon 3 broja i prestati se javljati vjernim kupcima. Mene za sada niste uvjerili da ste išta ozbiljniji nego kada ste krenuli sa izdavanjem Bonellija.
Zagor je svuda i u svim izdanjima izplatljiv, samo njima nije.. neozbiljni da boli... Evo sad če oni nešto ozbiljno...mož mislit.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Jako lepo izgleda izdanje, ovo se nabavlja sigurno! A i Persepolis u drugom topiku tehnicki izgleda jos besprekornije. Medjutim ja sam vec nabavio CKovo nesavrseno izdanje.