Ju, 7 godina od zadnjeg posta i još taj zadnji bio na moj rođendan
elem, jedno pitanje. Jel u okviru Maverick-a izlazio serijal "Laso"? Ovde nije naveden, nema ni na darkwood-ovom forumu, a ja imam 5 brojeva. I ako jeste, koliko je ukupno izašlo?
Tačno je da je Maverick izdavao Laso i Dijabolika. U nedelju ću se sresti sa bivšim gazdom bivšeg Mavericka pa ću ovde "okačiti" podatke iz prve ruke o izašlim brojevima!
Alan Ford je imao 2 serije. Gore u popisu je prva.
Alan Ford II serija Alan Ford 01 - Drama u kineskoj četvrti (271) Alan Ford 02 - Balada o grupi TNT (1) Alan Ford 03 - El zelenko (271) Alan Ford 04 - Šupalj zub (2) Alan Ford 05 - Ne budi glup (273) Alan Ford 06 - Operacija Frankenštajn (3) Alan Ford 07 - Mister Božić (270) Alan Ford 08 - Sto lica Gumifleksa (110) Alan Ford 09 - Tri brata i eto rata (62) Alan Ford 10 - Brasilera rumba ja-ja (274) Alan Ford 11 - Uđeš lud izađeš zdrav (5)
Alan Ford Specijalni brojevi Alan Ford Specijal 01 - Džaba ti ovaj odmor (6) Alan Ford Specijal 02 - Moderna bajka (2) Alan Ford Specijal 03 - Trullalla-la-yeh (9)
Od Diabolika su izašla 2 broja Diabolik 0 - Meta Diabolik Diabolik 00 - Borba sa vremenom