Ovaj veliki Paja Patak sa prstom mi je bio najdrazi. Uvek sam ga stavljao ispod glave kada sam lezao na patosu i gledao TV. Kapa mu bila ravna, pa kada se zgnjeci bio super udoban. :)
Veliki Walt Disney recnik sa reklamnom narudzbenicom(70-e iz Politikinog zabavnika). Izdavaci: Vuk Karadzic Beograd od 70-ih do 90-ih, Zebra Beograd 90-ih
Veliki Walt Disney recnik sa reklamnom narudzbenicom(70-e iz Politikinog zabavnika). Izdavaci: Vuk Karadzic Beograd od 70-ih do 90-ih, Zebra Beograd 90-ih
Imao sam slovenačku verziju kao dijete. Volio sam ovu knjigu, ne znam gdje je sad... baš mi siječanja naviru.
Imao sam slovenačku verziju kao dijete. Volio sam ovu knjigu, ne znam gdje je sad... baš mi siječanja naviru.
uf, ista prica... meni je ovo bila biblija, pogotovo sto rtv beograd nikad nije pustao cele diznijeve crtane nego samo delice, pa sam stalno mastao o njima... na stranu sto ovo nije samo recnik engleskog nego prozor u drugi svet
eeeenivej... mnogo kasnije sam naleteo na original i morao sam ga posedovati pogotovo sto mi se cini da su neke strane izbacene (alfabet i praznici), a cuvam starudije ce mi reci da li se varam
kad postavis na imgur, imas opciju edit, pa smanji duzinu slike na 1000 ili manje. nekad nece da odmah upamti pa slika ostane velika. u tom slucaju mozes rucno da dodas ?1 u svoj post iza linka slike da pokaze editovanu verziju. mada kome smeta velicina, poenta topica su slike.
Uff, sječam se onih instant napitka od Delamaris Izole, gore u reklami, pogotovo limunadu i belu kafu... Da li su to sve značkice od pez figurica gore? Znači svih je bilo 15, uvijek sam se pitao koliko junaka je izašlo na značkama..
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Sjajan, sjajan, povratak u lepsu proslost I detinjstvo na ovim stranama. Masu ovoga sam imao I ja, jedino sto mi je ostalo je ovaj Dizni recnik-engleska verzija.
Sjajan, sjajan, povratak u lepsu proslost I detinjstvo na ovim stranama. Masu ovoga sam imao I ja, jedino sto mi je ostalo je ovaj Dizni recnik-engleska verzija.
ja sam nekako sacuvao ove knjige (nije moja slika, moje su u fazi raspada)
crvena mi je bila omiljena... sad citam original klincu i primecujem suptilne razlike
ovo sam vec negde kacio... recimo, prica o tonki, indijancu i njegovom konju... u nasem prevodu je izbaceno kako je decak na kraju obukao plavi mundir, sto je detalj koji menja smisao price; umesto originalne price o prihvatanju poraza i mirenju sa zivotom u rezervatu, u prevodu je to storija o otporu osvajacu
uf, ista prica... meni je ovo bila biblija, pogotovo sto rtv beograd nikad nije pustao cele diznijeve crtane nego samo delice, pa sam stalno mastao o njima... na stranu sto ovo nije samo recnik engleskog nego prozor u drugi svet
eeeenivej... mnogo kasnije sam naleteo na original i morao sam ga posedovati pogotovo sto mi se cini da su neke strane izbacene (alfabet i praznici), a cuvam starudije ce mi reci da li se varam
Uff, sječam se onih instant napitka od Delamaris Izole, gore u reklami, pogotovo limunadu i belu kafu... Da li su to sve značkice od pez figurica gore? Znači svih je bilo 15, uvijek sam se pitao koliko junaka je izašlo na značkama..
One koje ja imam(na fotki), tj upravo te sa reklame su sve koje su izasle.
Evo neceg lepog sto sam danas dobio na poklon od coveka koji je odusevljen mojom Disney kolekcijom resio da me obraduje. Salvete za decije rodjendane i proslave. 1967. godina, Decje novine Gornji Milanovac.
Edited by - Cuvam starudije on 24/07/2020 23:55:41