Ministarstvo kulture je uzelo 151 komad, a vjerojatno su gradske i sveučilišne biblioteke otkupile još mimo toga. Strip se, naravno, još uvijek može naći u bolje opremljenim knjižarama.
Jbt, stavim 300 kn ponudu na tomekovu aukciju Ženskog stripa na Balkanu i računam "ma neće to otić iznad", ka naivni početnik. Šta je najgore, platija bi i više, al ja lipo zaboravija na kraj aukcije i otiša svirat, mob stavija sa strane.
spasao si se.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Ovo je otkup od strane Ministarstva kulture. Dosta slabo za sada, i niti jedan ovogodišnji naslov. Knjižnice su vjerojatno otkupile još toga, ali ne znam da li se igdje može naći točan popis.
Inače, otišle Plave pilule (bilo je i vrijeme) i Vječni rat (ovo me malo iznenadilo).
Ovo je otkup od strane Ministarstva kulture. Dosta slabo za sada, i niti jedan ovogodišnji naslov. Knjižnice su vjerojatno otkupile još toga, ali ne znam da li se igdje može naći točan popis.
Inače, otišle Plave pilule (bilo je i vrijeme) i Vječni rat (ovo me malo iznenadilo).
Jučer je objavljen popis odobrenih naslova zaključno s 7/2020.
Od Fibre su odobreni ( za svaki naslov po 148 kom )
Luke Pearson: Hilda i planinski kralj Brian K. Vaughan: Bagdadski čopor Chris Ware: Jimmy Corrigan: najbistrije dijete na svijetu Christian Lacroix: Zaboravljeni iz Anama Jason Lutes: Berlin Jean-David Morvan: Irena Michel Plessix: Vjetar u vrbama Penelope Bagieu: Neustrašive Pierre Christin: Orwell
Još zanimljivih prinova među rasprodanima. Mort Cinder(opet), Halo Jones, Staljinova smrt, Shangri La i Paco(ugodno iznenađenje).
Auuuuuu, sad se već radi povelika rupa koja se treba pokrpati.... Samo Staljinovu smrt imam. Mort Cinder se nadam onom ultimativnom izdanju koje se spominje...
Još zanimljivih prinova među rasprodanima. Mort Cinder(opet), Halo Jones, Staljinova smrt, Shangri La i Paco(ugodno iznenađenje).
Halo Jones mi ne treba, Paco je rasprodat jos pre neki dan i imao sam priliku taj dan da ga uzmem u AF-u ali nisam jer mi se crtez ne dopada. Hteo sam da se nateram da kupim ali nije vredelo... I mene cudi da je jedan takav naslov rasprodat. Ostalo imam.
Halo Jones mi ne treba, Paco je rasprodat jos pre neki dan i imao sam priliku taj dan da ga uzmem u AF-u ali nisam jer mi se crtez ne dopada. Hteo sam da se nateram da kupim ali nije vredelo... I mene cudi da je jedan takav naslov rasprodat. Ostalo imam.
Kad su rasprodani Kako pauci dolaze na svijet onda me više niti jedno rasprodano izdanje ne čudi 😂😂😂