Možda već ovog ljeta dobijemo i br.2 jer je nedavno izišao u IT
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Odlično, nema razloga da ih LL uskoro na izda, nakon ovih DD koloraca koji idu ovaj mjesec
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Zanimljivo je. Nekoliko priča koje se odvijaju u skoroj budućnosti. Neke su već viđene ali i tu se otišlo korak naprijed. Pronađen je način kako se ostaviti cigareta . Kao i nekoliko zadnjih Sclavijevih epizoda i ova ima malo teksta pa se brzo čita. Nekakvu pravu sliku o ovome ćemo imati kada se sve kompletira.
Kupljeno i pročitano za 20 minuta. Kratke pričice od par stranica koje su mogle biti i u kolor festu. Više od svega mi je ostao gorak osjećaj na cijenu izdanja u odnosu na tako malo dobiveno. Sve u svemu još jedna mužnja novca za kolekcionare Dylana.
Kupljeno i pročitano za 20 minuta. Kratke pričice od par stranica koje su mogle biti i u kolor festu. Više od svega mi je ostao gorak osjećaj na cijenu izdanja u odnosu na tako malo dobiveno. Sve u svemu još jedna mužnja novca za kolekcionare Dylana.
Lijepo nacrtano i obojano.Lijepo izdanje LL.I oni se prebacili na mat papirScali?Ma nema tu ništa osim par pričica s kojim bi se nekad davno popunjavale revije da se zaokruži broj stranica.O cijeni je suvišno pričati.
Nabavio danas izdanje od VCa, stvarno izgleda impresivno uradjeno pogotovo na ovom vecem od A4 formatu. Jako lepo izgleda i spolja i iznutra. Samo mi je zao sto nema neki predgovor ili pogovor. Takodje i sto nisu isli na 2u1 izdanje posto je u Italiji prosle godine valjda izasao drugi broj a uskoro nas ocekuje vec i treci. Ali nema veze, jako lepo izdanje i preporucujem ga svima koji su zainteresovani jer po ceni od 1120 din. kolika je tokom ovog meseca, to se stvarno isplati.
O samoj sadrzini stripa i sinergiji Sklavija i Kavenaga neki drugi dan, kad pronadjem slobodnog vremena i procitam strip.