Tintone, ajd meni zapiši ligaški kviz za sljedeći utorak.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Odličan kviz, baš tjera na razmišljanje. Al kad sam štrumfa fulo
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Uf! Meni jedan od težih kvizeva. Gotovo sva pitanja su mi bila ili jako lagana ili jako teška (većina). U svakom slučaju, svaka čast RadioClashu na trudu i čestitke pandi na pobjedi!
Na onaj kviz od nedelje sam zaboravio, na ovaj danas sam zakasnio. Usao sam tek na pitanje o Zagorovom pravom imenu, posle toga uz silna prekidanja nekako zavrsio kviz. Steta sto nisam mogao da igram skoncentrisanije ovih pola sata. Pitanja su bila jako dobra. Cestitam RadioClashu na ko zna kojem po redu odlicno sastavljenom kvizu i cestitke pandi na pobedi!
Cestitke pandi i hvala RadioClashu sto drzi ovaj strip kviz na zivotu :) Ako bude prilike, imas pice za ove silne kvizove sto nam spremas (iako me svaki put ubiju Zagor pitanja :D)
Moram početi stavljati alarme za kvizove. Skroz sam zaboravio.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud