270x175, tvrdi povez, u boji, 90 strana promo cena u januaru 1400 din (cena u knjižarama 1750 din)
Ko je od ovog grafičkog romana očekivao prizore različitih krugova pakla, đavole, Satanu i slične stvari, taj je pogrešio. Kiše krvi ima, doduše. Pakao su različita mesta na ovom svetu, a jedini đavoli su ljudi...
Hard boiled americana na steroidima, "Nepokajani" nas voze kroz mračnu poetiku Slayer sveta. Grafički roman čini celinu sa video trilogijom Repentless - muzičkim spotovima Repentless, You against you i Pride in prejudice. Odgledati tim redom kao uvod u čitanje...
A jbg... Nuclear blast. Logo benda. Vidim gore imena ekipe... Tja, sto bilo da bilo, uzimam. Srecom vidio sam Slayer uzivo. Doduse samo jednom, ali i to jednom otpuhalo me kao da je prosao brzi vlak sa 666 vagona pet metara od mene. Ajd' da vidimo i ovaj strip. Biljezim se s stovanjem!
Album je bože sačuvaj, pretpostavljam da je i strip takav
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Nisam imao pojma da Slayer imaju i strip. Video sam nešto da su Megadeth radili, a za ovo nisam znao. Šteta što nije Reign in Blood ili barem Seasons in the Abyss Da li ima neki preview osim ove stranice gore? I da li ima još neki strip sa bendovskom tematikom izdat kod nas? Mislim na metal bendove.