Author |
Topic |
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 17/08/2020 : 17:46:35
|
Ova politička plandemija mi je potpuno otkačena :) Septembra idu na hrvatsko obalu, penzioneri i družine sa malom djecom. Ni jedni ni drugi ne žuriraaju po nočnim klubovima i tako je i višak sezone prošao mimo što znači malo manje ljudi na plažama. Eh, a Sad bi oni ukrepali i davali karantene? Koje gluposti, tu se vidi, da su svi političari dogovoreni, kako treba postupati, a ljude puf pozatvarati... U razmislak svakome. A na raznim prireditvama-kao sakup na sinjskoj alki kod vas ili kod nas kod brezja ili ostali sakupi-nikakvih predstrožnjih mera za zaštitu i slično, pa sve je postalo prava komedija :) |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
Edited by - Risar_69 on 17/08/2020 17:50:09 |
|
|
panzer
Advanced Member
12643 Posts
Member since 18/05/2005 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
|
xilrion
Advanced Member
Croatia
3027 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 19/08/2020 : 19:59:19
|
Možda sadrže originalni miris friško odštampanih stripova pa je lakše disati uz njih. Mislim da bi čak i vronski nosio masku kada bi postojala s likom Džonija Pantera. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
|
stripofil
Senior Member
Croatia
1687 Posts
Member since 15/10/2010 |
Posted - 19/08/2020 : 22:49:44
|
Ova korona nam je pomogla da riješimo sve probleme koje smo imali u turizmu.
Prvi je bio kako uzeti pare turistima bez da uopće dođu kod nas, a drugi je kako produžiti turističku sezonu.
LINK
|
Edited by - stripofil on 19/08/2020 22:51:29 |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 20/08/2020 : 15:03:19
|
Od samog početka je poznato da se nacionalni stožeri ravnaju po onome što kaže SZO, vjerojatno imaju nekakve koristi od toga da igraju po njihovim pravilima. Što se tiče organiziranog okupljanja u Zagrebu, nekako sam dojma da neće doći dovoljan broj ljudi da bi imalo ikakvog efekta. Ljudi su ovce koje izvršavaju sve što im se kaže, da im kažeš da stave govno ispod nosa oni bi to napravili. Nakon dužeg vremena danas sam bio u Konzumu u najbližem gradiću zbog malo veće kupovine. Mislim da sam bio jedini unutra koji nije nosio masku niti na koji način i nitko mi ništa nije rekao. I da su htjeli odbiti me uslužiti mogli bi mi jedino naduvati jaja kroz cjevčicu jer sam imao samo za podići web narudžbu, a neisporuka već plaćene robe je kriminalna radnja. Još mi se blagajnica ispričavala jer sam morao dodatno čekati 2 artikla iz narudžbe koja nisu bila odmah ubačena, valjda je i ona svjesna kakve su to gluposti jer je cijelo vrijeme imala masku ispod brade. |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17839 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 20/08/2020 : 15:15:15
|
da kinezi prave žurke nakon što su čitav grad testirali i nakon što niko nije prijavio slučaj mjesecima a bazen je bio zatvoren 79 dana kod nas 14 plus 14 pa svi pizdili :D
|
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 20/08/2020 : 16:29:21
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Od samog početka je poznato da se nacionalni stožeri ravnaju po onome što kaže SZO, vjerojatno imaju nekakve koristi od toga da igraju po njihovim pravilima. Što se tiče organiziranog okupljanja u Zagrebu, nekako sam dojma da neće doći dovoljan broj ljudi da bi imalo ikakvog efekta. Ljudi su ovce koje izvršavaju sve što im se kaže, da im kažeš da stave govno ispod nosa oni bi to napravili. Nakon dužeg vremena danas sam bio u Konzumu u najbližem gradiću zbog malo veće kupovine. Mislim da sam bio jedini unutra koji nije nosio masku niti na koji način i nitko mi ništa nije rekao. I da su htjeli odbiti me uslužiti mogli bi mi jedino naduvati jaja kroz cjevčicu jer sam imao samo za podići web narudžbu, a neisporuka već plaćene robe je kriminalna radnja. Još mi se blagajnica ispričavala jer sam morao dodatno čekati 2 artikla iz narudžbe koja nisu bila odmah ubačena, valjda je i ona svjesna kakve su to gluposti jer je cijelo vrijeme imala masku ispod brade.
A jesi ti neki zajeban čova |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19776 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
stripofil
Senior Member
Croatia
1687 Posts
Member since 15/10/2010 |
|
1Euro
Advanced Member
12539 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 20/08/2020 : 18:47:31
|
Od samog početka je poznato da se nacionalni stožeri ravnaju po onome što kaže SZO, vjerojatno imaju nekakve koristi od toga da igraju po njihovim pravilima. Što se tiče organiziranog okupljanja u Zagrebu, nekako sam dojma da neće doći dovoljan broj ljudi da bi imalo ikakvog efekta. Ljudi su ovce koje izvršavaju sve što im se kaže, da im kažeš da stave govno ispod nosa oni bi to napravili. Nakon dužeg vremena danas sam bio u Konzumu u najbližem gradiću zbog malo veće kupovine. Mislim da sam bio jedini unutra koji nije nosio masku niti na koji način i nitko mi ništa nije rekao. I da su htjeli odbiti me uslužiti mogli bi mi jedino naduvati jaja kroz cjevčicu jer sam imao samo za podići web narudžbu, a neisporuka već plaćene robe je kriminalna radnja. Još mi se blagajnica ispričavala jer sam morao dodatno čekati 2 artikla iz narudžbe koja nisu bila odmah ubačena, valjda je i ona svjesna kakve su to gluposti jer je cijelo vrijeme imala masku ispod brade.
Ma vi ste Balkanci, isto ko Srbi, Bosanci, Albanci,....nije ni čudo da ste završili na crvenom spisku kod svih u EU. Sami sebi ste sjebali posezonu...a baš vam je dobro krenulo ALI Balkan je to, ne može se drukčije. Da živim u Hrvatskoj pa ja bi poludio zbog vas kao naroda. Ono, otvorim neki posao (restoran, kafič, iznajmljivam neke sobe,....šta god) uložim brdo novca, dovedem turiste iz Slovenije,...a onda mi ovakvi ljudi sjebu biznis, jer ne mogu oni nositi maske (ma koliko glupe bile, ali nosi tu jebenu masku, kad su takva pravila!), sto puta su političari obečali da če zatvoriti klubove ali NEEEEEEEEEE, zbog par idiota sada nitko neče moči iči na more u Hrvatsku. Ne znam što smo uopšte otvarali granicu? Pustili bi zatvorenu, ionako smo znali da čete zajebati, pa Balkan je kod vas ma koliko se vi trudili zanikati to. I što južnije to tužnije, zajebali ste i Istru i Kvarner, koji su sasvim lijepo radili, pridržavali se mjera, ali neeeeeeeeeee, naravno treba usrati i to, kad več Dalmacija nema turista šta bi onda oni imali jelda!?? Jednostavno ne može vam se vjerovati, ne poštivate pravila (samo bog je iznad Hrvatske i slično), bahati ste, loš partner u pregovorima, dogovaranju,....jednom rječju - BALKANCI |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 20/08/2020 : 19:16:25
|
Nemam ti ja ništa s tim ljudima na moru, u mojoj županiji od početka ove plandemije još nitko nije umro od tog ''strašnog'' virusa, a trenutno je oko 20 zaraženih (a i oni su to donijeli s mora). Ako ti vjeruješ da su se ljudi na moru zarazili zato što u trgovinama nisu nosili maske onda si jako naivan. Ti slobodno nosi masku i dok spavaš, možda se ''probudiš'' na nekom boljem svijetu gdje nema nikakvih virusa. |
Edited by - DODSFERD on 20/08/2020 19:22:17 |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
1Euro
Advanced Member
12539 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 20/08/2020 : 19:54:25
|
Nemam ti ja ništa s tim ljudima na moru, u mojoj županiji od početka ove plandemije još nitko nije umro od tog ''strašnog'' virusa, a trenutno je oko 20 zaraženih (a i oni su to donijeli s mora). Ako ti vjeruješ da su se ljudi na moru zarazili zato što u trgovinama nisu nosili maske onda si jako naivan. Ti slobodno nosi masku i dok spavaš, možda se ''probudiš'' na nekom boljem svijetu gdje nema nikakvih virusa.
ma ne znam ni je nikoga tko je umro ili da se zarazio i ovaj virus mi je bezvezan i čitava panika oko toga, i nositi masku mi je bez veze i sve to ALI ako su takva pravila, to treba poštivati. Sve je bilo ok, ljudi su išli na more, mogao si iči u kafič, restoran, otvorile su se granice,....pronašao se nekakav suživot sa tim virusom (ma koliko glupe maske bile, držale su broj zaraženih ispod tog nekog broja) i SVE JE BILO OK.
Ali nije moglo potrajati i sad ste sve sjebali. Sad recimo ne mogu iči na more (a baš sam imao u planu), ne mogu iči u Hrvatsku preko granice (100 metara do kioska!) da kupim Chico u boji broj 6 ( a kod nas sam ga danas tražio dva sata, obišao sve kioske i nema ga nigdje!!!) opet če biti problem doči do Libellusovog Mister No Nove Pustolovine knjiga, vratit če se puno zaraženih turista iz Hrvatske u Sloveniju i onda če nas opet zatvoriti unutar Opštine (kako su napravili marca i aprila), pozatvarat če se kafiči i slično,...i opet sve neka ograničenja. Nemam pojma kako vam se toliko povečao broj zaraženih (možda jer neki nisu nosili jebene maske, prali ruke, držali razdalju,...) ali to se dogodilo i sada ste zajebali i sami sebe i ostale. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17242 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 20/08/2020 : 20:03:13
|
Euro, što blebećeš gluposti. Pa i sami stranci, dio, ne svi, se ne žele pridržavati pravila i to uglavnom mladi. U Dalmaciji nije ništa drugačije nego u Istri i u Primorju ( kakav pobogu Kvarner, nije to Italija, u Hrvatskoj je Primorje ). Pa eto ti stranci nisu Balkanci. |
|
|
BeaGea
Advanced Member
3893 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 20/08/2020 : 20:07:24
|
Dodsferd, pereš li ruke i koliko često? Posebno me zanima pereš li ruke poslije zahoda? Opasan lik kao ti da koristi ove pičkaste metode u svrhu higijene mi je malo nevjerojatno. |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 20/08/2020 : 20:34:12
|
quote: Originally posted by BeaGea
Dodsferd, pereš li ruke i koliko često? Posebno me zanima pereš li ruke poslije zahoda? Opasan lik kao ti da koristi ove pičkaste metode u svrhu higijene mi je malo nevjerojatno.
Nema ih smisla prati jer ih niti ne uprljam, jednostavno sačekam nekog takvog filozofa poput tebe koji će mi pridržati dok pišam. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
logo111
Senior Member
Croatia