forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Coronavirus
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 256

panzer
Advanced Member

12643 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 28/08/2020 : 20:14:58  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
https://www.globalresearch.ca/coronavirus-why-everyone-wrong/5718049

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2540 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 28/08/2020 : 20:51:58  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2540 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 28/08/2020 : 20:59:27  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message
quote:
Originally posted by panzer

Ovaj članak bi trebao svako da pročita više puta.

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 28/08/2020 : 22:26:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message
quote:
Originally posted by corto33

quote:
Originally posted by panzer

Ovaj članak bi trebao svako da pročita više puta.

+1

Što se tiče testova, ja ljudima objašnjavam to od početka, ali ljudi su toliko izterorizirani brojkama "pozitivnih" da od straha ili nečega drugoga to jednostavno ne žele ili ne mogu čuti. A ni jedan od pametnjakovića Lauca, Radmana itd. ne žele to objasniti ljudima u mainstream medijima. Također od početka ko papiga ponavljam ljudima, asimptomatski nisu zarazni ali opet nailazim na zid u percepciji toga.
Sad mi je lakše jer sam odlučio da više se neću truditi objašnjavati a pogotovo jer sam prestao slušati vijesti i čitati portale sa corona člancima. Rađe pogledam što je Lidija Bačić obukla koji dan
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 29/08/2020 : 11:14:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
https://www.youtube.com/watch?v=iPaTlQnZQxk

Danas Berlin. Kennedy je več u Berlinu.... :)
Na žalost su video od italijanskog doktora već izbrisali, ako ste ga pogledali još pravi put. U njemu kaže zdravi smo, nemojte se testirati i cjepiti. https://www.youtube.com/watch?v=fp0v9NXYaBA

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 29/08/2020 11:24:58
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 29/08/2020 : 11:46:38  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Pa dobro, ima mali dio prehlađenih ljudi koji nisu baš najzdraviji u glavi.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 29/08/2020 : 11:51:01  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Kako ih je doktor uhvatio na prepad, a ovo novinarsko đubre još kaže da nije imao tu sreću da potpisuje osmrtnice.

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 29/08/2020 : 13:25:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
govor g. Kennedyja od juče
https://www.youtube.com/watch?v=wM7NLlWZD5I

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5335 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 29/08/2020 : 13:43:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message
https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/predstojnik-klinike-za-traumatologiju-o-slucaju-zene-koja-je-lezala-na-plocniku-odbijala-je-nasu-pomoc-a-njezino-stanje-nije-bilo-za-pruzanje-hitne-medicinske-skrbi---618141.html?utm_source=Linker.hr&utm_medium=widget&utm_campaign=interni%2bpromet
Bilo je ovog i prije corone, ali danas jednostavno trebaš imati otvoreni prijelom da ti se vide slomljene kosti kako bi te hitna primila.
Nove mlade generacije doktora i medicinara bez trunke ljudskosti.
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 29/08/2020 : 17:58:00  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message
Trebalo bi objasniti medicinarima i njihovim kolegama da je ovo sve jedna velika urota i da korona ne postoji, ajmo ekipa traži se dobrovoljac? Samo neka pogledaju par youtube filmića i sve će im biti jasno, u kakvoj samo zabludi žive.

Uostalom kladim se da su ovo iz članka izmišljeni likovi, a ako i nisu sigurno su pogriješili pri korištenju respiratora ili su nekakvu drugu grešku napravili i sad ih je sram priznati pa se vade na izmišljeni virus.

https://slobodnadalmacija.hr/split/ekskluzivno-s-korona-intenzivne-nasi-reporteri-u-skafanderima-na-odjelu-s-najtezim-bolesnicima-lupa-nam-srce-gledamo-pacijente-na-respiratoru-1041120

Dva pacijenta priključeni na respirator, duboko sedirani. Već danima tako. Prate im se vitalne funkcije. Neki od njih imaju kronične bolesti, ali da nije bilo korone, sada bi se s unucima možda brčkali na Žnjanu.

- Vidim puno tih diskusija, urota, govore da je korona izmišljena. Možda je nekim ljudima lakše kad misle tako. A sad činjenice. Imali smo dosta ljudi koje smatramo mladima na respiratoru. Primjerice, jedan mišićavi muškarac, koji nije imao kronične bolesti prije zaraze koronavirusom. I on dospije na respirator. I što god da sam probao, što god da sam napravio, na kraju ga izgubimo... Svi govore da su samo stariji i s kroničnim bolestima u riziku od komplikacija i smrti. Ne, nisu - odrješito će, ali i pomalo tužno anesteziolog Vuković.

Profesora Ivu Ivića, šefa splitske infektologije smo pitali i aktualne podatke.
- S današnjim danom (petak) 48 osoba je hospitalizirano, od čega njih troje na respiratoru. Brzo se punimo - rekao je profesor, navodeći da situacija nije dobra.

Pretpostavlja da će se narednih dana ovako intenzivna stopa punjenja kapaciteta nastaviti. Dodaje i da su prije samo sedam dana imali upola manje bolesnika.

Je li to veliko opterećenje za bolnicu?
- Golemo. Ti pacijenti zahtijevaju veliku brigu. Vi sada možete dovesti 200 respiratora i iskrcati ih u bolnicu, ali netko treba i raditi na njima. I s liječničke i sestrinske strane netko mora biti 24 sata uz te pacijente, to su maksimalni kadrovski zahtjevi.

Crni Gejtse što uradi, a da smo samo poslušali Ickea i Jonesa sad bi nam bilo kao u raju bez reptila i ostalih čudovišta.
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 29/08/2020 : 19:01:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
taj David je Icke još početkom 21. stoljeća pisao desetke stranica o pedofilskim prstenovima u kojima pojedinci poput Epsteina, Savilea, princa Andrewa i Clintona na udaljenim otocima provode dane s maloljetnicama. ozbiljni novinari su ga ismijavali i uvijek povezivali s kontroverznom tezom o ljudima gušterima. No on je i dalje bio jedini publicist koji je tom problemu posvećivao knjige uz stalno ponavljanje kako bi ga dotični valjda tužili s obzirom na prilično velike naklade njegovih izdanja. Nakon Netflixovog dokumentarca 'Jeffrey Epstein: Filthy Rich' i Trumpove izvršne odredbe upravo je Icke najveći pobjednik. slobodno pogledajte šokantan dokumentarac, ne zbog prirode slučajeva već zbog nevjerojatne količine istih o tome koliko je stotina djevojčica uključeno u ovu bolesnu mrežu.

epstein je također bio veliki gatesov frend, a kako netflix značajno surađuje s Billom vjerojatno ga se zbog toga potpuno izostavilo iz dokumentarca. epstein je bio i veliki frend donalda trumpa i clintona.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47365 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/08/2020 : 19:07:50  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
Kako ne kužiš kiky da su oni svi "frendovi"? Da ti imaš par milijardi dolara družija bi se i ti s tom ekipom. To je sasvim normalno.
Upozna bi sve te likove pune novaca,i njihove satelite,prilipke, ,kurve i perverzije. ili bi bar načua o njima.

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3894 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 29/08/2020 : 19:30:44  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

Kako ne kužiš kiky da su oni svi "frendovi"? Da ti imaš par milijardi dolara družija bi se i ti s tom ekipom. To je sasvim normalno.
Upozna bi sve te likove pune novaca,i njihove satelite,prilipke, ,kurve i perverzije. ili bi bar načua o njima.

Ljudi sa sličnim problemima i "problemima" se mođusobno druže jer su si najsličniji i najviše se razumiju. Općenito, siromašni sa siromašnima, nogometaši s nogometašima i sl. Normalno da su sve svjetske face međusobno povezane. Pa zar nije Epstein živio upravo na računu toga što je povezan s moćnicima!? Ne znaima njega Trump vec moćni poslovni čovjek koji će ga povezati s ostalim moćnicima, i tako u krug.

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo

Edited by - BeaGea on 29/08/2020 19:33:23
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 29/08/2020 : 19:32:59  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:
Originally posted by stripofil
Profesora Ivu Ivića, šefa splitske infektologije smo pitali i aktualne podatke.
- S današnjim danom (petak) 48 osoba je hospitalizirano, od čega njih troje na respiratoru. Brzo se punimo - rekao je profesor, navodeći da situacija nije dobra.

Pretpostavlja da će se narednih dana ovako intenzivna stopa punjenja kapaciteta nastaviti. Dodaje i da su prije samo sedam dana imali upola manje bolesnika.

Je li to veliko opterećenje za bolnicu?
- Golemo. Ti pacijenti zahtijevaju veliku brigu. Vi sada možete dovesti 200 respiratora i iskrcati ih u bolnicu, ali netko treba i raditi na njima. I s liječničke i sestrinske strane netko mora biti 24 sata uz te pacijente, to su maksimalni kadrovski zahtjevi.

Zanimljivo, u Hrvatskoj je samo 12 zaraženih kritično i odmah preopterećenje, u Španjolskoj čak 751 (po podacima sa https://www.worldometers.info/coronavirus/) i bolnice prazne, što je potvrdio i doktor s onog videa.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47365 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/08/2020 : 19:49:19  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by BeaGea

quote:

Ljudi sa sličnim problemima i "problemima" se mođusobno druže jer su si najsličniji i najviše se razumiju. Općenito, siromašni sa siromašnima, nogometaši s nogometašima i sl. Normalno da su sve svjetske face međusobno povezane. Pa zar nije Epstein živio upravo na računu toga što je povezan s moćnicima!? Ne znaima njega Trump vec moćni poslovni čovjek koji će ga povezati s ostalim moćnicima, i tako u krug.

pa o tome i pričan.

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 29/08/2020 : 19:53:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
a ja pričam o nečem sasvim drugom...
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3894 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 29/08/2020 : 19:59:51  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:

quote:

quote:

Ljudi sa sličnim problemima i "problemima" se mođusobno druže jer su si najsličniji i najviše se razumiju. Općenito, siromašni sa siromašnima, nogometaši s nogometašima i sl. Normalno da su sve svjetske face međusobno povezane. Pa zar nije Epstein živio upravo na računu toga što je povezan s moćnicima!? Ne zanima njega Trump već moćni poslovni čovjek koji će ga povezati s ostalim moćnicima, i tako u krug.

pa o tome i pričan.

Da, slažem se s tvojom konstatacijom koju citiram.

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3894 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 29/08/2020 : 20:01:01  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

Ti insinuiraš da su oni koji se druže s Epsteinom redom pedofili, a ja to ne mislim kao ni lwood.

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 29/08/2020 : 20:03:06  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message
quote:

taj David je Icke još početkom 21. stoljeća pisao desetke stranica o pedofilskim prstenovima u kojima pojedinci poput Epsteina, Savilea, princa Andrewa i Clintona na udaljenim otocima provode dane s maloljetnicama. ozbiljni novinari su ga ismijavali i uvijek povezivali s kontroverznom tezom o ljudima gušterima. No on je i dalje bio jedini publicist koji je tom problemu posvećivao knjige uz stalno ponavljanje kako bi ga dotični valjda tužili s obzirom na prilično velike naklade njegovih izdanja. Nakon Netflixovog dokumentarca 'Jeffrey Epstein: Filthy Rich' i Trumpove izvršne odredbe upravo je Icke najveći pobjednik. slobodno pogledajte šokantan dokumentarac, ne zbog prirode slučajeva već zbog nevjerojatne količine istih o tome koliko je stotina djevojčica uključeno u ovu bolesnu mrežu.

epstein je također bio veliki gatesov frend, a kako netflix značajno surađuje s Billom vjerojatno ga se zbog toga potpuno izostavilo iz dokumentarca. epstein je bio i veliki frend donalda trumpa i clintona.

Kiky koliko si njegovih knjiga pročitao?
Vidiš ja sam Ickea čitao ima tamo preko 15 godina, dok je još malo tko znao za njega.
Pročitao sam tri njegove knjige, dosta i previše.
Nakon polovice prve knjige vrlo brzo postane jasno tko je i što je Icke.

Za sebe smatram da sam izrazito sklon alternativi i alternativnoj medicini, ali ono što on piše može progutati samo netko tko ima IQ sobne temperature, pati od ozbiljne psihičke bolesti ili na silu želi pronaći smisao našeg postojanja i izdvojiti se iz gomile.

U svojim knjigama je obuhvatio sve moguće teze, legende, mitove, ukratko sve što on negdje čuje ili pročita on to zapakira u knjigu. Za mene je on nešto poput onih gatalica iz dlana ili vidjelica (ili kako li se već zovu) koje pričaju sa duhovima, i one isto tu i tamo pogode nešto, jer sve temelje na zajedničkim "poveznicama" koje svi mi imamo pa su im šanse za nešto pogoditi veće. Ali čini li ih to legitimnima?

Normalno da kada u svoje knjige zapakiraš sve i svašta da ćeš tu i tamo nešto i pogoditi, ali nitko ne spominje desetke teorija o kojima je pisao i koje su i dalje u sferi teškog SF-a. Ja ti sad iz glave mogu bubnuti deset teorija oko financisjkog tržišta i u najgorem slučaju ću pogoditi 2-3, čini li me to nekakvim vizionarom i genijalcem?

Od teza sa reptilima i Afričkim rudnicima, preko urbanih indijanskih legendi do paralelnih svemira... sve je on to obuhvatio, a u glavnom pojma nema o čemu priča. Isto tako i ti možeš sada pogledati 20 youtube filmića i zapakirati sve to u jednu "senzacionalnu" knjigu.

Znači on nije pisao samo o pedofilskim lancima, on je doslovno pisao o SVEMU, pa mora tu i tamo nešto i pogoditi. Kod nas kažu "i čorava kokoš pogodi zrno". A on je očito pogodio zlatni rudnik.

Uopće ne negiram da milijunaši iz obijesti rade svakakve gadarije, ali Icke mi za to ne treba, on je iz "zabavnog" i smiješnog, ponekad i zanimljivog prešao u tešku šizofreniju.

Što se tiče Gatesa, nisam mu odvjetnik niti mi je to cilj, ali već su teoretičari pisali da je protjeran iz Indije pa je to javno opovrgnuto i označeno kao još jedna u nizu manipulacija i laži koje šire poremećeni pojedinci.

https://www.snopes.com/fact-check/gates-org-kicked-out-of-india/

https://www.reuters.com/article/uk-factcheck-gates-india/false-claim-bill-gates-faces-trial-in-india-for-testing-vaccines-on-children-idUSKBN22V27F

https://www.typeinvestigations.org/investigation/2020/05/12/the-long-strange-history-of-bill-gates-population-control-conspiracy-theories/

Isto tako su javno objavljeni "pilot logs" za Epsteinove avione, pa se iz njih vidi da Gates nije putovao 17 puta na taj otok bluda, znači još jedna laž.

Znači netko zlonamjeran je zatvitao: "Flight records confirm that #BillGates went to #Epsteins child sex trafficking island, 17 times. It's a fact, not a theory" i sad to svi ponavljaju kao papagaji, i nema veze što su logovi javno dostupni i što je iz njih vidljivo da to nije istina.

https://www.reuters.com/article/uk-factcheck-bill-gates-epstein-island/false-claim-bill-gates-traveled-to-epsteins-island-multiple-times-idUSKBN22R2C4

Epstein je podupirao rad mnogih fundacija i kretao se među tom "elitom" i u takvom društvu gdje je često susretao utjecajne i bogate ljude, ali to ne znači da je svatko s kim je napravio selfie njegov prijatelj i da je podržavao njegove gadarije. Fundacijama je bitno prikupiti lovu, a često lovu imaju svakakvi mutni likovi, tako da nije ovo ništa čudno ili rijetko.

Već sam ja o tome pisao, ali ti kao i drugi teoretičari i gutači neprovjerenih informacija želiš vjerovati u ono što ti želiš vjerovati, a ne što je provjereno i argumentirano. Tako da idemo dalje, ti guraj po svome, ja ću po svome, ali ću uvijek argumentirati za razliku od mnogih neprovjerenih i neistinitih budalaština koje se ovdje postaju.

Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 29/08/2020 : 20:05:39  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message
quote:

quote:

Ti insinuiraš da su oni koji se druže s Epsteinom redom pedofili, a ja to ne mislim kao ni lwood.

+1
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 29/08/2020 : 20:25:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
quote:

quote:

to ja uopće ne insinuiram. to je tvoj zaključak. ali ti pušiš službenu propagandu o koroni pa tako da nije čudno kako šuplje zaključuješ...
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 29/08/2020 : 20:27:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
quote:

Već sam ja o tome pisao, ali ti kao i drugi teoretičari i gutači neprovjerenih informacija želiš vjerovati u ono što ti želiš vjerovati, a ne što je provjereno i argumentirano. Tako da idemo dalje, ti guraj po svome, ja ću po svome, ali ću uvijek argumentirati za razliku od mnogih neprovjerenih i neistinitih budalaština koje se ovdje postaju.

LOL! kako ćeš argumentirati? citirajući rojters?

ništa nisi oborio ovo što druga, suprotna strana tebi ovdje piše.
niti jednu stvar. niti jedan napis ili video protiv korone.
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 29/08/2020 : 21:10:26  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message
quote:

quote:

LOL! kako ćeš argumentirati? citirajući rojters?

ništa nisi oborio ovo što druga, suprotna strana tebi ovdje piše.
niti jednu stvar. niti jedan napis ili video protiv korone.

Pa ako imaš službenu izjavu Ministra Indije ili službene avionske zapise valjda to ima nekakvu vrijednost. Lik zatvita nekakvu laž i onda se objave činjenice i nikome ništa, ta laž se i dalje prenosi dalje. Nikakve razlike između lažljivih medija i lažljivih teoretičara, isto sranje drugo pakiranje.

Te youtube video zapise koje stavljate uzrokuju više štete u nečijoj glavi nego koristi. Imaš tako na temu 5G-a svakakvih boleština, pa sad ako ti želiš vjerovati u to vjeruj. Ionako nemaš nikakav mehanizam preko kojeg bi mogao razaznati je li to što govore istina ili nije.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 29/08/2020 : 21:15:52  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Želiš reći da španjolski doktor sa videa laže kad govori da su bolnice prazne?
Izgleda da medijska propaganda o nekakvom opasnom virusu izaziva posebna oštećenja u mozgovima ovaca.

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 29/08/2020 : 21:23:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
pazi malo, stripofil, mi ovdje pišemo o koroni, ne o 5G mreži, ljudima gušterima i slično. to što vi koronaši nas antikoronaše smještate uz ravnozemljaše, uz teorije o opasnosti 5G mreže, to nije naš problem. to je vaš problem. zapravo, to je taj vaš "najjači" ARGUMENT kojim nas u startu želite diskreditirati u svakoj raspravi o koroni.
Go to Top of Page
Page: of 256 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.55 seconds. Snitz Forums 2000