Author |
Topic |
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 29/08/2020 : 21:52:16
|
Ja uopće ne vjerujem da 5G mreža ima ikakve veze s virusom, a nema smisla ni čipiranje kroz cjepivo čiju teoriju neki žele progurati. Jednostavno sam sagledao sve što se događalo od početka i uočio mnogo nelogičnosti koje smrde na veliko. Ne znam o čemu se točno radi i zbog čega cijeli ovaj cirkus, ali zdrava logika mi nalaže da odbacujem mnoge stvari koje se plasiraju u javnost kroz medije. Neki likovi na youtube kanalima barem uključuju logički način razmišljanja kada pričaju o stvarima oko virusa, ne moraš biti medicinski stručnjak kako bi situaciju promatrao na takav način. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
stripofil
Senior Member
Croatia
1687 Posts
Member since 15/10/2010 |
Posted - 30/08/2020 : 01:30:26
|
quote: Originally posted by kiky
pazi malo, stripofil, mi ovdje pišemo o koroni, ne o 5G mreži, ljudima gušterima i slično. to što vi koronaši nas antikoronaše smještate uz ravnozemljaše, uz teorije o opasnosti 5G mreže, to nije naš problem. to je vaš problem. zapravo, to je taj vaš "najjači" ARGUMENT kojim nas u startu želite diskreditirati u svakoj raspravi o koroni.
Ne svrstavam ja tebe nigdje, niti te ne poznajem, ali ljudi koji stoje iza tih linkova i youtube videa koji stavljate su često istaknuti zagovornici tih drugih suludih teorija od kemtreilsa, 5G mreža, cjepljenja do korone. Tako da je teško to odvojiti.
Primjer ti je ona makedonska doktorica čiji su video svi šerali pa je završila kod bujanca i tamo "oduševila" svojim izjavama o 5G mrežama.
Pa onda ta USA doktorica koju je Trump hvalio i koju se tu citiralo po pitanju revolucionarnog lijeka, a žena priča o demonima koji se ženama uvlače u tijelo dok spavaju i uzrokuju ciste i karcinome...
Pa ti ljudi sami sebe diskreditiraju.
Kažem ti sve u stilu Ickea, i oni sigurno tu i tamo pogode nešto točno, ali toliko toga suludog provale da ne znam kako im išta vjerovati i uzimati ih za ozbiljno.
quote: Originally posted by DODSFERD
Ja uopće ne vjerujem da 5G mreža ima ikakve veze s virusom, a nema smisla ni čipiranje kroz cjepivo čiju teoriju neki žele progurati. Jednostavno sam sagledao sve što se događalo od početka i uočio mnogo nelogičnosti koje smrde na veliko. Ne znam o čemu se točno radi i zbog čega cijeli ovaj cirkus, ali zdrava logika mi nalaže da odbacujem mnoge stvari koje se plasiraju u javnost kroz medije. Neki likovi na youtube kanalima barem uključuju logički način razmišljanja kada pričaju o stvarima oko virusa, ne moraš biti medicinski stručnjak kako bi situaciju promatrao na takav način.
Ja vjerujem da su neki ljudi toliko preplašeni da će radije povjerovati suludim teorijama i raznim teoretičarima zavjera nego prihvatiti istinu. A kao što znamo istina je uvijek negdje između. |
Edited by - stripofil on 30/08/2020 01:33:01 |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
stripofil
Senior Member
Croatia
1687 Posts
Member since 15/10/2010 |
|
panzer
Advanced Member
12643 Posts
Member since 18/05/2005 |
|
panzer
Advanced Member
12643 Posts
Member since 18/05/2005 |
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5335 Posts
Member since 10/02/2011 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 30/08/2020 : 13:40:40
|
Sto se Slovenije tice Srbija nije vise na crvenoj listi!
Sad samo ova crvena mrlja između... i kako preveslati stripove, kroz nju ili da se ide naokolo?
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6926 Posts
Member since 15/10/2014 |
|
logo111
Senior Member
Croatia
2841 Posts
Member since 11/09/2016 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
BeaGea
Advanced Member
3895 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 31/08/2020 : 12:06:18
|
Stvarno je tužno kad netko voli svoj posao i želi djeci uljepšati ove kaotične dane. |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
|
BeaGea
Advanced Member
3895 Posts
Posted - 31/08/2020 : 14:18:44
|
quote: Originally posted by kiky
da, baš, uljepšati djeci kaotična vremena poklanjajući/stavljajući im brnjic... to jest, maske za lice.
Ali bitno je da ti uvredljivo ne insinuiraš uvrede na račun onih koji nose maske za lice...to je opet moja maštarija, jel tako? |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17242 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 31/08/2020 : 14:49:49
|
quote: Originally posted by Kerempir
quote: Originally posted by Kruger
Filozofija koju namećeš govori kako sam i ja domaći.
Jedini koji je nesto pokusavao nametnuti si ti. Nije problem kad netko ne zna ili pogrijesi ali kada ustraje u svom neznanju da li zbog inata, averzije, sto li.... premda je indikativno kako si odmah prepoznao sto je Kvarner, nista cudno s obzirom da je to nas najveci zaljev. Tako da se iskljucujem iz daljnje rasprave sa takvima, a uostalom nisam se ni obracao tebi.
Uglavnom, steta sto ce posljedice sirenja zaraze u Dalmaciji osjetiti i druge regije koje zive od turizma a u mjestu gdje radim, isto turisticki jako frekventno, prvi put od pocetka epidemije imamo nekoliko zarazenih, visoke temperature, malaksalost, otezano disanje i to jos po ovim vrucinama. Btw bili su na ljetovanju u Dalmaciji...
Ne znam na što je točno mislio euro ali vi ste Hrvatsko primorje, ne razumijem se u vaše lokalne podjele niti je to bitno. To je vjerujem kao što u Slavoniji postoji pod regija Posavina, ali se nitko ne žili, ipak je prije svega Slavonac. U mom gradu Rijeku većina trpa u Istru, vjerujem da je postotak koji vas smatraju Istrijanima preko 90 %. |
|
|
BeaGea
Advanced Member
3895 Posts
Posted - 31/08/2020 : 14:53:06
|
quote: Originally posted by Kruger U mom gradu Rijeku većina trpa u Istru, vjerujem da je postotak koji vas smatraju Istrijanima preko 90 %.
Stvarno je žalosno da ljudi ne poznaju geografiju svoje domovine |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17242 Posts
Posted - 31/08/2020 : 14:55:49
|
A što se tiče te korone ne znam zašto ste napali Dalmatince. U Mađarskoj se slabo pridržavaju mjera pa nemaju neke brojke što se tiče korone. Ukrajinci su nešto po brojkama kao mi u Hrvatsko a i stanje je slično. Kod njih se često prije ulaska u kafiće ili restorane mjeri temperatura, u tržni centar je bez mjerenja temperature teško ući. Do subote je bilo kako ući u Ukrajinu, ali je problem izaći jer Mađari em rešetaju em mjere sve živo, uglavnom se čeka preko 12 - 13 sati da bi izašao iz Ukrajine ( negdje i više ), no ako si sposoban uz pomoć minuta će to biti 4 sata. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17242 Posts
Posted - 31/08/2020 : 14:58:11
|
quote: Originally posted by BeaGea
quote: Originally posted by Kruger U mom gradu Rijeku većina trpa u Istru, vjerujem da je postotak koji vas smatraju Istrijanima preko 90 %.
Stvarno je žalosno da ljudi ne poznaju geografiju svoje domovine
Mislim da mi je razlog zašto je to tako pomalo i jasan. Zbog tog njihovog bahaćenja, pa su svi bahati iz tog kraja Istrijani. |
|
|
BeaGea
Advanced Member
3895 Posts
Posted - 31/08/2020 : 15:00:13
|
quote: Originally posted by Kruger
quote: Originally posted by BeaGea
Stvarno je žalosno da ljudi ne poznaju geografiju svoje domovine
Mislim da mi je razlog zašto je to tako pomalo i jasan. Zbog tog njihovog bahaćenja, pa su svi bahati iz tog kraja Istrijani.
Svoje neznanje svaliti na drugoga...bravo majstore! |
Edited by - BeaGea on 31/08/2020 15:02:21 |
|
|
Topic |
|