forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Coronavirus
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 256

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 29/08/2020 : 21:52:16  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Ja uopće ne vjerujem da 5G mreža ima ikakve veze s virusom, a nema smisla ni čipiranje kroz cjepivo čiju teoriju neki žele progurati. Jednostavno sam sagledao sve što se događalo od početka i uočio mnogo nelogičnosti koje smrde na veliko. Ne znam o čemu se točno radi i zbog čega cijeli ovaj cirkus, ali zdrava logika mi nalaže da odbacujem mnoge stvari koje se plasiraju u javnost kroz medije.
Neki likovi na youtube kanalima barem uključuju logički način razmišljanja kada pričaju o stvarima oko virusa, ne moraš biti medicinski stručnjak kako bi situaciju promatrao na takav način.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 30/08/2020 : 01:30:26  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

pazi malo, stripofil, mi ovdje pišemo o koroni, ne o 5G mreži, ljudima gušterima i slično. to što vi koronaši nas antikoronaše smještate uz ravnozemljaše, uz teorije o opasnosti 5G mreže, to nije naš problem. to je vaš problem. zapravo, to je taj vaš "najjači" ARGUMENT kojim nas u startu želite diskreditirati u svakoj raspravi o koroni.

Ne svrstavam ja tebe nigdje, niti te ne poznajem, ali ljudi koji stoje iza tih linkova i youtube videa koji stavljate su često istaknuti zagovornici tih drugih suludih teorija od kemtreilsa, 5G mreža, cjepljenja do korone. Tako da je teško to odvojiti.

Primjer ti je ona makedonska doktorica čiji su video svi šerali pa je završila kod bujanca i tamo "oduševila" svojim izjavama o 5G mrežama.

Pa onda ta USA doktorica koju je Trump hvalio i koju se tu citiralo po pitanju revolucionarnog lijeka, a žena priča o demonima koji se ženama uvlače u tijelo dok spavaju i uzrokuju ciste i karcinome...

Pa ti ljudi sami sebe diskreditiraju.

Kažem ti sve u stilu Ickea, i oni sigurno tu i tamo pogode nešto točno, ali toliko toga suludog provale da ne znam kako im išta vjerovati i uzimati ih za ozbiljno.

quote:
Originally posted by DODSFERD

Ja uopće ne vjerujem da 5G mreža ima ikakve veze s virusom, a nema smisla ni čipiranje kroz cjepivo čiju teoriju neki žele progurati. Jednostavno sam sagledao sve što se događalo od početka i uočio mnogo nelogičnosti koje smrde na veliko. Ne znam o čemu se točno radi i zbog čega cijeli ovaj cirkus, ali zdrava logika mi nalaže da odbacujem mnoge stvari koje se plasiraju u javnost kroz medije.
Neki likovi na youtube kanalima barem uključuju logički način razmišljanja kada pričaju o stvarima oko virusa, ne moraš biti medicinski stručnjak kako bi situaciju promatrao na takav način.

Ja vjerujem da su neki ljudi toliko preplašeni da će radije povjerovati suludim teorijama i raznim teoretičarima zavjera nego prihvatiti istinu. A kao što znamo istina je uvijek negdje između.

Edited by - stripofil on 30/08/2020 01:33:01
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 30/08/2020 : 02:14:14  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Počelo je, počelo. Znao sam da će ovakva mjera kad-tad doći, ali me iznenadilo gdje je uvedena. Pa za ovu općinu nisam ni čuo do sada, ovo je sprdačina na kvadrat da su počeli maltretirati i ljude po selima. A vi ovce samo nosite maske čim izađete iz kuće, čak i kada se vozite na biciklu.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/foto-ovo-je-prvo-mjesto-gdje-su-maske-obvezne-i-na-otvorenom/2208743.aspx

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 30/08/2020 : 02:18:20  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Još se malo podsjetimo nekih prijašnjih izjava našeg stožera pa da cirkus bude potpun.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 30/08/2020 : 03:35:27  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Momak sve objasnio i više ništa nije potrebno dodati, ljudima je u krvi da uvijek budu u većini bez obzira o čemu se radilo.
I objašnjenje mog kolege s kojim trenutno radim je potpuno isto ''u trgovini stavim masku jer mi je neugodno da me drugi ljudi gledaju kako ne nosim dok oni nose''.

Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 30/08/2020 : 05:00:07  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message
aj ća spavat, umisto što gledaš ta čuda. nije ti to dobro za psihu.
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12643 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 30/08/2020 : 07:03:46  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
[/url]

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12643 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 30/08/2020 : 08:04:15  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
https://www.brighteon.com/58a92e0a-b9e0-4d1e-ad7d-1d0899a0ee76

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5335 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 30/08/2020 : 09:20:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message
Kako komentirati ovo:
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/europska-liga/uefa-izbacuje-zeljeznicar-iz-europe-reakcije-na-sinocnju-utakmicu-ne-prestaju-a-vec-stize-nova-pljuska-15015726?utm_source=jutarnji.hr&utm_medium=widget&utm_campaign=linkerhanza

....pa ovo:
https://fkzeljeznicar.ba/

Malverzacije i prevare i u nogometu...😂

Edited by - Oki on 30/08/2020 09:22:53
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 30/08/2020 : 10:49:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by panzer

[/url]

Odakle ova brojka od 161000?
Pa ukupno umrlih se broji 800.000+
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 30/08/2020 : 11:41:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
to su brojke samo za ameriku.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 30/08/2020 : 13:40:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Sto se Slovenije tice Srbija nije vise na crvenoj listi!

Sad samo ova crvena mrlja između... i kako preveslati stripove, kroz nju ili da se ide naokolo?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6926 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 30/08/2020 : 15:32:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message
quote:
Originally posted by DODSFERD

Još se malo podsjetimo nekih prijašnjih izjava našeg stožera pa da cirkus bude potpun.

Nije naučio lekciju pa mu izletjela istina.

A ovaj stripofil i takvi što bespogovorno nose maske i što će se cijepiti... ja stvarno ne znam, pitam se jesu li svjesni da je od odnosno sa (kako kad zabilježe) Covida-19 dosad u RH umrlo 200 000 ili 200 ljudi ili u svijetu milijun a ne milijardu ljudi. Nema vam spasa, što je najgore teško i nama s takvim.

loading...
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 30/08/2020 : 20:04:29  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message
Da se ne zaboravi lekcija oko maski......

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 31/08/2020 : 01:01:39  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Pa samo glupan može izjaviti da je dobro udisati CO2 i da tu nema nikakve štete.
Da su nam države velike kao Kina sigurno bi bilo i ovakvih slučajeva, ali ne znači da se neće i to negdje dogoditi. https://www.telegraf.rs/amp/vesti/svet/3185665-dva-decaka-iz-dva-razlicita-grada-umrla-na-casu-fizickog-trcali-sa-maskama-i-samo-se-srusili
Ali, baš je zanimljivo kako uvijek ista ovca promoli nos van kada treba podupirati nošenje brnjica. Na mjestu stožera takvima bih uveo nošenje ovakvih maski jer im u potpunosti odgovara.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 31/08/2020 : 01:15:50  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
A ovu ovcu nema smisla ni komentirati, izmanipulirana do maksimuma. Teško je povjerovati da netko tko je završio ikakav fakultet može biti ovako glup.

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3895 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 31/08/2020 : 12:06:18  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
Stvarno je tužno kad netko voli svoj posao i želi djeci uljepšati ove kaotične dane.

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 31/08/2020 : 13:34:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
da, baš, uljepšati djeci kaotična vremena poklanjajući/stavljajući im brnjic... to jest, maske za lice.
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 31/08/2020 : 13:44:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
https://www.index.hr/vijesti/clanak/sto-je-qanon-teorija-zavjere-trumpovih-obozavatelja-o-sotonistima-koji-siluju-djecu/2207332.aspx

još samo jedan tekst kojemu je primarno da sve one koji ne puše priču o koroni, cjepivima i karantenama prikaže kao nerazumne, zavedene i potencijalno opasne budale samo zato što su im stavovi djelomično slični sa ovim raširenim desničarskim pokretom koji u svojim redovima ima podosta članova sklonih ekstremističkim načinima djelovanja...
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3895 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 31/08/2020 : 14:18:44  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

da, baš, uljepšati djeci kaotična vremena poklanjajući/stavljajući im brnjic... to jest, maske za lice.

Ali bitno je da ti uvredljivo ne insinuiraš uvrede na račun onih koji nose maske za lice...to je opet moja maštarija, jel tako?

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17242 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 31/08/2020 : 14:49:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by Kerempir

quote:
Originally posted by Kruger

Filozofija koju namećeš govori kako sam i ja domaći.

Jedini koji je nesto pokusavao nametnuti si ti. Nije problem kad netko ne zna ili pogrijesi ali kada ustraje u svom neznanju da li zbog inata, averzije, sto li.... premda je indikativno kako si odmah prepoznao sto je Kvarner, nista cudno s obzirom da je to nas najveci zaljev. Tako da se iskljucujem iz daljnje rasprave sa takvima, a uostalom nisam se ni obracao tebi.

Uglavnom, steta sto ce posljedice sirenja zaraze u Dalmaciji osjetiti i druge regije koje zive od turizma a u mjestu gdje radim, isto turisticki jako frekventno, prvi put od pocetka epidemije imamo nekoliko zarazenih, visoke temperature, malaksalost, otezano disanje i to jos po ovim vrucinama. Btw bili su na ljetovanju u Dalmaciji...

Ne znam na što je točno mislio euro ali vi ste Hrvatsko primorje, ne razumijem se u vaše lokalne podjele niti je to bitno. To je vjerujem kao što u Slavoniji postoji pod regija Posavina, ali se nitko ne žili, ipak je prije svega Slavonac. U mom gradu Rijeku većina trpa u Istru, vjerujem da je postotak koji vas smatraju Istrijanima preko 90 %.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3895 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 31/08/2020 : 14:53:06  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:
U mom gradu Rijeku većina trpa u Istru, vjerujem da je postotak koji vas smatraju Istrijanima preko 90 %.

Stvarno je žalosno da ljudi ne poznaju geografiju svoje domovine

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17242 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 31/08/2020 : 14:55:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
A što se tiče te korone ne znam zašto ste napali Dalmatince. U Mađarskoj se slabo pridržavaju mjera pa nemaju neke brojke što se tiče korone. Ukrajinci su nešto po brojkama kao mi u Hrvatsko a i stanje je slično. Kod njih se često prije ulaska u kafiće ili restorane mjeri temperatura, u tržni centar je bez mjerenja temperature teško ući. Do subote je bilo kako ući u Ukrajinu, ali je problem izaći jer Mađari em rešetaju em mjere sve živo, uglavnom se čeka preko 12 - 13 sati da bi izašao iz Ukrajine ( negdje i više ), no ako si sposoban uz pomoć minuta će to biti 4 sata.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17242 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 31/08/2020 : 14:58:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by BeaGea

quote:
U mom gradu Rijeku većina trpa u Istru, vjerujem da je postotak koji vas smatraju Istrijanima preko 90 %.

Mislim da mi je razlog zašto je to tako pomalo i jasan. Zbog tog njihovog bahaćenja, pa su svi bahati iz tog kraja Istrijani.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3895 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 31/08/2020 : 15:00:13  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by BeaGea

quote:

Mislim da mi je razlog zašto je to tako pomalo i jasan. Zbog tog njihovog bahaćenja, pa su svi bahati iz tog kraja Istrijani.

Svoje neznanje svaliti na drugoga...bravo majstore!

Jesu li vas prevarili

Edited by - BeaGea on 31/08/2020 15:02:21
Go to Top of Page
Page: of 256 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.69 seconds. Snitz Forums 2000