forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Coronavirus
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 256

panzer
Advanced Member

12642 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 11/09/2020 : 20:50:51  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
Another slip of tongue - "We didn't infect enough population":
https://www.bitchute.com/video/VVmF6tg1w3mP/

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 12/09/2020 : 00:47:10  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Kako je jedan ''slučajni'' virus dao ''slučajnu'' ideju za veliki reset.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 12/09/2020 : 01:09:10  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Uh, a baš ovog ''uglednog znanstvenika'' jedna ovca s foruma nekoliko puta citirala kao nekog mjerodavnog stručnjaka.
Pa ovaj gadni plaćenički govnar ne zna pošteno ni lagati a kamoli govoriti istinu, a da je stvarno dao dvije potpuno različite izjave se vrlo lako može provjeriti kada malo proguglaš.

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/gordan-lauc-u-sprajcovu-emisiju-dosao-bez-maske-pa-sokirao-prebolio-sam-covid-19-zasticen-sam-ne-mogu-se-zaraziti-i-ne-mogu-virus-prenijeti-na-vas-1040273

https://makarska-danas.com/dr-gordan-lauc-o-svom-iskustvu-s-koronom-ovo-je-najgori-virus-s-kojim-sam-se-sreo-u-zivotu-ali-nije-me-ubio/

Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 12/09/2020 : 13:33:51  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message
Ma što je dr.Lauc za takvog prekaljenog lafa - tzv. forumskog superjunaka "Super Corona boysa" kao što si ti ?

Tko može tebi što reći kad si ti tako hrabar da i u trgovine ulaziš bez maske.....heeej "bez maske" u trgovinu !

Pa i one bake što gunđaju u trgovini kad vide nekog bez maske kad ti ideš one se bez riječi sklanjaju - jer kod tebe nema trte-mrte.

Gdje ima kupiti tvojih postera da zalijepim klincima iznad kreveta ? Kakavi Supermeni, Batmani kad imamo forumskog superheroja Super Coronu.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 12/09/2020 : 14:16:12  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Uh, moram se sakriti pred ovako moćnim argumentima, kako tvojih tako i plaćenika Lauca kojem mozak toliko zablokira da se više ne sjeća što je rekao 2 tjedna ranije.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 12/09/2020 : 14:18:06  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
“Pandemija koronavirusa ostat će, nažalost, upamćena po sramotnim ulogama brojnih političara, medijskih kuća, međunarodnih organizacija, ali i dijela znanstvene zajednice koja je svojim očajnim procjenama i brojnim, sad već dokazano neistinitim tezama, narušila povjerenje javnosti u znanost.

https://www.paraf.hr/kolakusic-virusno-pandemijski-profiteri-placaju-brojne-clanke-i-oglase-kako-bi-sirili-strah-od-koronavirusa/

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 12/09/2020 : 14:20:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/debakl-s-testom-na-korona-virus-do-90-pozitivnih-uopce-nije-zarazno.html

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47364 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/09/2020 : 16:33:17  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
Ma da,svi su se udružili ,i komunisti i liberali i islamisti i desničari i svo medicinsko osoblje, znanstvenici. .. Samo da bi vas zajebali. Baš imate bujnu maštu.

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 12/09/2020 : 16:33:18  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Mnogi danas nose brnjice i boje se vlastite sjene, a prije 100 godina su rađeni prilično gadni eksperimenti na ljudima u vrijeme španjolske gripe. Bolest koja je tada harala i odnijela 50 milijuna života nije mogla zaraziti dobrovoljce niti na koji način. https://youtu.be/w39yy0_Y19c?t=939
Da ne ispadne da se radi o izmišljenoj priči postoji dokument gdje se to može vidjeti, ali naravno da mediji neće govoriti o nečem takvom. https://zenodo.org/record/1505669#.X1y-0uPVKM8
Da li ovaj eksperiment znači da se ljude već 100 godina svjesno laže o načinu širenja infektivnih bolesti zbog zarade farmaceutske industrije, ili se radi o tome da potpuno zdrav čovjek ne može oboljeti od njih niti najbližim mogućim kontaktom sa oboljelima.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 12/09/2020 : 16:49:45  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

Ma da,svi su se udružili ,i komunisti i liberali i islamisti i desničari i svo medicinsko osoblje, znanstvenici. .. Samo da bi vas zajebali. Baš imate bujnu maštu.

Toliko su laži izrekli u zadnjih 6 mjeseci da nije čudno da ljudi sumnjaju, i takvih koji sumnjaju će biti sve više kako vrijeme odmiče. https://www.paraf.hr/masovna-sprdnja-s-medijskim-objavama-zastrasivanje-koronom-napokon-vise-ne-prolazi/

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 12/09/2020 : 17:00:59  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Mediji pišu takve gluposti koje nemaju veze sa zdravim razumom i onda se neki pitaju zašto sumnjamo. Što je ovaj Govnograf napisao to ni pas s maslom ne bi progutao. Na koji način će mrtva osoba nekog zaraziti, hoće li se možda nakašljati i izbaciti virus iz sebe? Zar se sada treba plašiti i mrtvih? O jebem te živote da te jebem...

U slučaju da se pozdravljate s članom obitelji ili se približavate tijelu osobe koja je preminula od Covida-19, “morate se zaštititi” maskom, također se navodi u preporukama.

https://faktograf.hr/2020/09/11/nizozemska-zabarana-maske/

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3889 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 12/09/2020 : 17:18:22  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:

Strašno je u što su sve ljudi skloni povjerovati.
S druge strane, što očekivati da zaključe likovi kojima je vrhunac sposobnosti lupati željeznim čekićem po šinama i vagonima

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo

Edited by - BeaGea on 12/09/2020 17:19:18
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 12/09/2020 : 19:10:40  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Pa bolje je i lupati čekićem po vagonima (što u stvari niti nije moj posao) nego se puštati migrantima (kao u tvom slučaju) da te udaraju svojim crnim čekićima.

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 12/09/2020 : 20:14:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:

ma jebeš njih. meni samo ni jasno zašto brišu istinu. pozdrav

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17839 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/09/2020 : 20:49:01  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
Da...muslimani odustali od hadza nakon 1400 godina zbog ublehe
Zvane korona

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 12/09/2020 : 21:18:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
ajde Željko, malo se nasmijmo :)

https://www.youtube.com/watch?v=E9je3ADj3MY

Edited by - Risar_69 on 12/09/2020 21:32:38
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47364 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/09/2020 : 21:49:48  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
Inače ako imaš 93 500 dolara vrijednosti u bilo kakvom obliku ( keš,jahta ,stan,kola) spadaš u 10 posto najbogatijih u svitu.

Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 13/09/2020 : 00:37:08  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

quote:

@ kiky, da san ja Billovom mistu ja ne bi podilija 99 % novaca za to. Bi li ti?

ne bi niti ja. uzaludno je. novac, fundacije i humanitarne organizacije ne spašavaju svijet. te stvari možda mijenjaju svijet ali ga ne spašavaju. potrebna je cjelokupna kolektivna promjena svijesti i karaktera, te načina ponašanja i vjerovanja. iznutra.

eto lijepa zamisao, ali kako bi je ti proveo? da pričekamo jedno 4-5 tisuća godina da ljudska bića još evoluiraju? Što ćemo do tada sa bolesnima? Siromašnima? Zažmiriti? U tome smo odlični.

Zašto fundacije i humanitarne organizacije moraju biti u konfliktu sa promjenom svijesti? Te "stvari" spašavaju živote i to im je posao, a uz to podižu nivo obrazovnog sustava koji bi trebao biti temelj razvijenog društva.

quote:
Originally posted by kiky

otkad sve više pišem protiv billa gatesa na ovom topiku, to mi se sve više na facebooku prikazuju njegovi oglasi i objave...

pa ti onda reci da nas ne promatraju, čitaju i špijuniraju preko interneta i da ne znaju sve o nama...

mark zuckenberg sve vidi

E sad si se dotaknuo pravog i opasnog problema, a ne pizdarija koje nam se plasiraju ovih dana, čipiranje i ostale gluposti. Pa što će to njima kad mi sami DOBROVOLJNO dajemo sve podatke naprednim algoritmima (mogli bi ih nazvati i A.I.). U kombinaciji sa mobitelima njima ništa više ne treba.

Znaju gdje smo bili i mogu pretpostaviti gdje idemo. Znaju što volimo jesti i piti. Znaju što slušamo i gledamo. Znaju kako provodimo vrijeme, gdje radimo, koliko zarađujemo, koji su nam interesi, hobiji, prijatelji, neprijatelji. Znaju SVE. I to znaju jer smo im mi sami to rekli. Nitko nas nije tjerao, a opet smo to napravili i radimo i dalje.

Ljudi danas misle da su otvorili oči i progledali, skužili su jednu veliku zavjeru, ali u biti nisu oni nista skužili samo im je sistem plasirao informacije koje su njemu bile u interesu. Sistem ih je izmanipulirao tako da im je rekao da ih drugi manipuliraju. Ironično, zar ne.

Sistem zna sve o nama, SVE. I to nije paranoja ili ludilo, to je i dio mog posla. Napredni algoritmi koji oblikuju informacije kako bi vas navukli. Jednima plasira jedne informacije drugima druge, svijet se polarizira i svi misle da su u pravu i da sve znaju.

To je problem, a ne jebene maskice.

I tko priča o tome? Nitko.

Bace nam kost i mi je glođemo i sretno mašemo repom.

Edited by - stripofil on 13/09/2020 00:41:45
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 13/09/2020 : 06:09:44  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Naravno da znaju sve naše navike jer su se ljudi u zadnjih 20 godina potrudili da prihvate nametnutu igru i otkriju sve o sebi. U pitanju je sindrom skuhane žabe na globalnoj razini, privikavaju nas na svaku sitnu promjenu postepeno sve dok ne budemo dovoljno kuhani da više ne možemo izaći iz lonca u kojem se nalazimo. I na kraju smo sretni zbog toga jer smo uvjereni da živimo ugodnije i bolje nego ranije.
Priča se kako će najkasnije za 10 godina novac kakvog poznajemo izaći iz upotrebe, tj. da će postojati samo u virtualnom obliku. Ako se to stvarno dogodi sigurno neće biti zbog toga što su nam na silu nametnuli takvu promjenu, već će velika većina takvu situaciju prihvatiti dobrovoljno jer će se postepeno naviknuti da plaćaju karticama i mobilnim aplikacijama.
Znam po sebi koliko se čovjek lako privikne na razne promjene. Iako još od 2003. imam stalna primanja i mogao sam si priuštiti sve što poželim, tek 2007. sam kupio prvi mobitel. Dugo sam se opirao tome dok nisam popustio, tada mi je trebao samo povremeno a danas ne mogu ni dana bez njega.
Drugi primjer je muzika koju sam dugo slušao preko fizičkih medija kao što su kazete i CD-ovi. Kada su se pojavili mp3 playeri govorio sam da je to glupost i da nema šanse da ga koristim. S vremenom su se prioriteti i navike promijenile pa je epilog toga da se danas niti ne sjećam kada sam zadnji puta stavio CD za slušanje, a muziku konzumiram gotovo svakodnevno. U oba ova slučaja sam postao kuhana žaba, a da nisam ni shvatio kada se to točno dogodilo.
Međutim, postoje granice koje ipak ne bih htio prijeći, barem gledajući s današnjeg stajališta. Kada je u pitanju virtualni novac moram priznati da mi nije svejedno jer ne vjerujem novcu kojeg nemam u svojim rukama. Ja sam inače osoba koja se voli financijski osigurati za budućnost, i na tome radim već godinama.
Jeziva mi je pomisao da mi sistem može blokirati sve što sam dugo godina skupljao uz velika odricanja, samo zbog toga što bih recimo odbio cijepljenje protiv ovakvog bezveznog virusa (cijepljenje je samo primjer i može biti nešto drugo umjesto toga). I to nisu nikakve teorije zavjere jer su mogućnosti ucjena i manipuliranja u virtualnom svijetu velike ako netko na neki način iskaže neposlušnost sistemu. Pa koliko samo među običnim ljudima koje svakodnevno srećemo ima fanatika koji bi kažnjavali i osuđivali druge zato što ne nose masku ili se neće cijepiti, zamisli što ti tek sistem može napraviti ako sav tvoj novac postane samo virtualni broj.
Istina da se i danas ljudima može blokirati račun, ali to nikako nije isto. Sve dok postoji mogućnost da svoj novac podigneš i negdje spremiš, možeš mirnije gledati na budućnost ispred sebe. Ovo možda neće razumjeti ljudi koji žive od danas do sutra (tj. od jedne do druge plaće) jer nemaju puno toga za izgubiti, ali nama koji smo krvavo štedjeli za ugodniju budućnost sigurno nije svejedno.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47364 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/09/2020 : 09:09:30  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
Ali i samo prelaženje na CD-e je bila promjena. Prvi CD kupija san 1994. Nastavija san ih kupovat do 2009.
Te 1994. sam san izabra CD-e dok san dotad ima kazete. Doduše i kazete su potrajale i dalje jerbo si neke stvari moga samo presnimit. A i nije bilo smisla (a ni toliko love) d baš sve nabavin na CD-ima.
MP3 praktički nikad nisan koristija. Danas rjetko zavrtin CD-e (osim u autu) iz jednostavnog razloga šta slušan raznorazna radija na netu.
Na poslu smo isto na radiju...
Ovo s mobitelom,ja isto ga nisan tija nabavljat ,prvi san dobija na poklon 2001. Onu ciglu , moga si ubit čovika s njom.
Al sad kad imaju internet ,nema šanse da ga više ostaviš.
Tu si u pravu za kuvane žabe.

A za virtualne novce i blokiranja,teško da će to tako brzo,za 10 godina sumnjan,makar vjerovatno oće za naših života.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 13/09/2020 : 22:04:19  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Skoro 200 godina nakon ukidanja španjolska inkvizicija ponovo jaše, komentar čovjeka koji živi u Las Palmasu:

''Živim u Španiji i ovde je katastrofa.
Mislim da je najgora zemlja trenutno u Evropi što se tiče ove prehlade po pitanju mera.
Idem na plažu bez maske gde se još nalaze hiljade ljudi isto bez masaka i nikom ništa, ali su mi zato pisali kaznu na ulici zbog toga što nisam nosio brnjicu, a na ulici oko mene 3 puta manje ljudi nego na plaži.
Debilizam klasičan i sve kontradiktorno.
Policije po ulici koliko hoćeš i samo gledaju koga će uhvatiti bez maske.
A Španci ovde preplašeni.
Svi su kao miševi.
Pričao sa jednom drugaricom odavde i kaže jedva čekam vakcina da izađe.
Ja je gledam i šta da joj kažem?''

S druge strane potpuno različiti komentar žene koja živi u Švedskoj:

''Zivim u Svedskoj i nemam osjecaj da se bilo sta desava vezano za covid 19 jer zivimo sasvim normalno, dobili smo samo preporuke ali nikakvih strogih mjera nema.Maske se ne nose ili vrlo rijetko mozete sresti nekog sa maskom, uglavnom su to starije osobe. Ovo sto se radi u ostatku svijeta a pogotovo u zemljama ex Yu jer sam emotivno vezana za BiH i Srbiju, to je prestrasno!''

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 13/09/2020 : 22:31:43  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Ovaj doktor potvrđuje isto ono što je dokazao Rosenau eksperiment prije 100 godina; ovakvi virusi ne mogu ništa zdravom čovjeku bez obzira koliko bliskih kontakata imao s bolesnicima.
A također je vrlo dobro objasnio zašto ljudi obolijevaju od njih, tj. rješenje problema se traži na potpuno pogrešan način.

Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 13/09/2020 : 23:40:40  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message
quote:
Originally posted by DODSFERD

Ovaj doktor potvrđuje isto ono što je dokazao Rosenau eksperiment prije 100 godina; ovakvi virusi ne mogu ništa zdravom čovjeku bez obzira koliko bliskih kontakata imao s bolesnicima.

Definiraj ZDRAV ČOVJEK. Tko je to od nas? Koliko je osoba preko 40 da mogu izjaviti da su 100% zdravi?

Uostalom objasni ti Mariu kako mu virus nije trebao naškoditi jer to kaže neki XY doktor.

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/regija/omiljeni-novinar-mario-pinjuh-preminuo-u-mostarskoj-bolnici-od-covid-a-sokirani-smo-bio-je-zdrav-i-mlad-ali-korona-je-bila-prejaka-1044160
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 13/09/2020 : 23:44:24  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message
I ovo je ok?
Nije dosta što trgovci moraju nositi jebene maskice cijelu smjenu, nego ih još idioti od kupaca moraju dodatno maltretirati jer je teško pokazati malo empatije i staviti masku 5 minuta dok se obavi kupovina.

https://zadarski.slobodnadalmacija.hr/zadar/kalelarga/muskarac-na-smiljevcu-napao-trgovkinju-jer-mu-nije-dopustila-da-ude-bez-zastitne-maske-1044095
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 14/09/2020 : 01:37:27  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Ja tu odvratnu brnjicu ne bih stavio niti na minutu, ali se isto tako ne bih ni spuštao na tu razinu da idem napadati trgovkinju. Jednostavno bih otišao na drugo mjesto, barem trgovina ima koliko hoćeš, kao i trgovaca koji su toliko bistri da znaju kako je svaki kupac bitan.

Go to Top of Page
Page: of 256 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.97 seconds. Snitz Forums 2000