Kako javlja Večer, tužiteljstvo ih neće teretiti niti za kakvo kazneno djelo, jer nisu nikoga ozlijedili niti uništavali bolnički inventar, no bit će prijavljeni za nepravilno preuzimanje tijela pokojnika
U Sloveniji se u petak razmatra prijedlog novog Zakona o zaraznim bolestima. Ako bude usvojen, ministar zdravstva Gantar imat će ovlast narediti obavezno cijepljenje za sve. Tako da je tih 60 % stvarna prijetnja.
Kratki intervju sa američkim doktorom o drugom valu i kako će vakcina poubijati ljude. Preporučujem jer je vrlo logično i koncizno. Titlovi su hrvatski.
Najtužnije mi je kad vidim svećenike koji propovijedaju da je Židov prije 2000 godina 3 dan uskrsnuo od mrtvih i čude se što ljudi ne vjeruju a ne vjeruju u koronu...ne vjeruju da pored 1 999 999 virusa postoji još jedan
Danas je 67-moj godini pokopan otac od prijatelja....još jedna “žrtva corone”. Čovjek je nekoliko puta u ovoj godini odlučio potražiti pomoć na hitnoj zbog naglih slabina i opće lošeg stanja. Hitna ga naravno odjebavala pod izlikom, samo teški slučajevi i corona, sve do pred dva tjedna kada je konačno završio na pretragama u bolnici pošto su mu dijagnosticirali rak gušterače i predvidjeli mu još maksimalno godinu dana života...no rak je metastazirao na druge organe i čovjek umro jučer. Pitanje je koliko bi pomoglo da je u bolnici na pretragama završio pred nekih pola godine...možda bi poživio bar još jedan Božić sa unucima? Corona je katastrofa stoljeća i ljudima će naravno pruzročiti više štete indirektno nego direktno, a ono najgore je to što će sve više ljudi umirati od rakova, tumora i ostalih bolesti koje se u svojim ranim fazama tretiraju kao “lakši slučajevi” nedostojni pažnje lječnika!
Ova glupača od zamjenice ravnatelja HZJZ-a ne zna ni pričati kako spada već mekeće poput ovce, a faca kao kod nekoga tko treba nešto smuljati a ne zna kako najuvjerljivije to napraviti. https://youtu.be/fJPwT3Kv3Fg?t=31
Kao što sam već nekoliko puta ranije rekao i što zna svatko s 2 grama mozga, nesposobni stožer je ''sposoban'' samo kopirati ono što rade zapadne države ili preporučuje svjetska zločinačka organizacija.
„Razgovarali smo s nizom zemalja oko nošenja maski. Iskustva i smjernice su slične. Većina zemalja ide s varijantom što ćemo i mi preporučiti: djeca od kuće do škole i po povratku i tijekom kretanja unutar zgrade trebaju nositi maske, a na nastavi, vjerojatno ne. Kad bi Svjetska zdravstvena organizacija preporučila nošenje maski, onda bismo i mi to slijedili. Naravno da će maske biti i za učitelje, pogotovo kad se kreću po hodnicima“ – rekao je Fuchs.