Ako nastavi ovako ubrzanije do kraja godine bi mogli imati kompletnu extra ediciju prije spajanja. Početkom listopada ovaj broj, zadnji tjedan listopada ili početak studenoga "Zvijeri s Black rivera", pred kraj studenoga "Bitka bez uzmaka" i krajem godine "Dva suučesnika". U siječnju spajanje i tko zna što nas čeka
Kakav je ovo naslov Strava koja mutira? U što to mutira strava?
Mutira u Ludensove naslove.
I onda ono neko postavio topik “Od kojeg izdavača imate najmanje stripova?” Eto od kojega! A idiot kakav sam, kupovao sam još do prošle godine sve što je izdavao. Šteta tih silnih para! Ne daj mi Bože ikada više lipe lipice da bacim na ovakvu i njemu sličnu komercijalnu smijuriju!
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina...
Sad sam već na ivici da prodam onih stotinjak extri što imam i skupim italijanske. Ovo je već bahaćenje i bezobrazluk
ne razumem sta te muči.. u čemu je problem u tom Zagoru extra?
Desetke nakaradnih Ludens extra naslova (biće makar 50%) i otprilike 100 % istih sto se tice prevoda unutra. Jos me boli kad se setim da je Mars ocajnika prvi put zaista stavljen pred nas tek sa VČ OP i Libellusovom knjigom. ZS isečen i iscenzurisan. Ludens dijalog jednog oblačića razvuče na dva, a sta stavi 1/1 isto te dariva samo transferom srama. I sad, jednostavno, puklo. Koji ce mi moj komplet stripova koje nikada necu ni otvoriti?
Ebay, italijanski kompleti, domaće VČ knjige, redovni, almanah i specijali, LU samo maxi. Veselo!
Sad sam već na ivici da prodam onih stotinjak extri što imam i skupim italijanske. Ovo je već bahaćenje i bezobrazluk
ne razumem sta te muči.. u čemu je problem u tom Zagoru extra?
Desetke nakaradnih Ludens extra naslova (biće makar 50%) i otprilike 100 % istih sto se tice prevoda unutra. Jos me boli kad se setim da je Mars ocajnika prvi put zaista stavljen pred nas tek sa VČ OP i Libellusovom knjigom. ZS isečen i iscenzurisan. Ludens dijalog jednog oblačića razvuče na dva, a sta stavi 1/1 isto te dariva samo transferom srama. I sad, jednostavno, puklo. Koji ce mi moj komplet stripova koje nikada necu ni otvoriti?
Ebay, italijanski kompleti, domaće VČ knjige, redovni, almanah i specijali, LU samo maxi. Veselo!
da.. Prevod jim nije jaca strana.. ali ostalo sve stima.. Ja jih volim i takve.. Ipak su redovni i korektne kvalitete.. I izdavaju Texa mjesečno i Tellera redovno..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Pazi, necu da ulazim u tu pricu i namecem ovo svoje kao apsolutnu istinu ili Ludens kao apsolutnu posast domaceg izdavastva. Kapa im dole ali pa-pa od mene.
Apsolutna istina je samo da im u Zagoru extra prevod toliko los da je to sramota
A mora biti da nesto ne stima, kad se toliko ljudi buni svakodnevno, stalno. Ja ga ne kupujem pa i ne znam. Na LL Zagor nemam nikakvu zamjerku, osim na samu banalnost stripa kao takvog, ali to je vec problem mene i moje nostalgije. Taljanski znam nelose, morao sam ga nekad i sluzbeno pricati, ali nikad im ne bi kupovao stripove. Ni engleske, ciji jezik mi je nazalost sad sluzbeni. Preferiram bas kao i PijaniPatak 'nase' jezike. Iz principa. Kod Ludensa zamjeram samo sporost Dylana redovnog. To me bas nervira godinama, ali pomoci nema.