Author |
Topic |
El Morisco
Junior Member
Croatia
459 Posts
Member since 10/12/2007 |
Posted - 28/09/2020 : 10:27:54
|
Nakon toliko godina velike pohvale gospodinu Branku Plavšiću za sve što je uradio, a posebno za "Vatrenu zamku". Ne samo crtež, nego i radnja koja je u YU Bleku često znala skrenuti u zajebanciju, ovdje je dobro vođena priča. Preporuka svima koji nikad nisu pročitali ovu epizodu. |
---
<b></b> |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 28/09/2020 : 11:41:52
|
quote: Originally posted by El Morisco
Nakon toliko godina velike pohvale gospodinu Branku Plavšiću za sve što je uradio, a posebno za "Vatrenu zamku". Ne samo crtež, nego i radnja koja je u YU Bleku često znala skrenuti u zajebanciju, ovdje je dobro vođena priča. Preporuka svima koji nikad nisu pročitali ovu epizodu.
u kojem broju LMS je izašla? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
El Morisco
Junior Member
Croatia
459 Posts
Member since 10/12/2007 |
Posted - 28/09/2020 : 17:25:17
|
quote: Originally posted by lwood
Nakon toliko godina velike pohvale gospodinu Branku Plavšiću za sve što je uradio, a posebno za "Vatrenu zamku". Ne samo crtež, nego i radnja koja je u YU Bleku često znala skrenuti u zajebanciju, ovdje je dobro vođena priča. Preporuka svima koji nikad nisu pročitali ovu epizodu.
u kojem broju LMS je izašla?
Vanredni broj 3 Strip zabavnika (veliki format) |
---
<b></b> |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18881 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 28/09/2020 : 17:30:23
|
Za doba LMS nisam bas svrsavao na Yu crtace.. sad se jih veselim.. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26829 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 28/09/2020 : 17:33:01
|
quote: Originally posted by teller
Za doba LMS nisam bas svrsavao na Yu crtace.. sad se jih veselim..
Šta ćeš..kako čovjek stari postaje sve pervezniji |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
cerichus
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1619 Posts
Member since 01/02/2007 |
Posted - 28/09/2020 : 17:34:54
|
Meni su Yu crtači bili vrh. Stalno sam bio u iščekivanju kada će izaći epizoda sa domaćim autorima. |
Elvis has just left the building! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Posted - 28/09/2020 : 19:32:38
|
quote: Originally posted by lwood
u kojem broju LMS je izašla?
Vanredni broj 3 Strip zabavnika (veliki format)
Hvala. Znači nikad je nisan čita. Super. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Posted - 28/09/2020 : 19:33:11
|
quote: Originally posted by jaki
quote: Originally posted by teller
Za doba LMS nisam bas svrsavao na Yu crtace.. sad se jih veselim..
Šta ćeš..kako čovjek stari postaje sve pervezniji
i da se zajebaješ |
|
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 28/09/2020 : 20:54:03
|
Da, u zadnje vrijeme naslovi strasno mutiraju… Drago mi za fanove Bleka. Hej,palo mi na pamet da li je epizoda iz albuma sa slicicama "Blek" ikada bila objavljena u Italiji? Tnx unaprijed.🦝🦦 |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Member since 06/10/2007 |
|
stripnik
Average Member
767 Posts
Member since 30/12/2010 |
Posted - 07/10/2020 : 14:53:15
|
Kao klinac, u osnovnoj školi, apsolutno sam obožavao Bleka. On mi je bio br. 1. Br. 2 Mali Rendžer pa tek onda Tex i Zagor. Ispeglao sam kolekciju od 128 do 250 LMSa. Uzeo sam Ludense od 1 - 30. I to je to što me od Bleka zanima. Yu crtače nisam nikada čitao i mislim da niti neću. Previše smo života prošli da bi u današnjim godinama mogli sa osnovnoškolskim zanosom i guštom čitati Bleka danas. Odnosno, uopće ga čitati. Nostalgija je tu samo u igri. Opet, sa druge strane, dobro je da je tu. Istina je takva da Bonelli junaci kod nas drže strip na životu. Fibrine stripove obožavam, ali bez Bonellia strip scena bi bila poprilično tanka. Pa iz tog razloga i nostalgije, iako ga ne čitam i kupujem, drago mi je kad vidim da je izašao novi Blek. |
|
|
cerichus
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1619 Posts
Member since 01/02/2007 |
Posted - 07/10/2020 : 18:25:14
|
quote: Originally posted by stripnik
Kao klinac, u osnovnoj školi, apsolutno sam obožavao Bleka. On mi je bio br. 1. Br. 2 Mali Rendžer pa tek onda Tex i Zagor. Ispeglao sam kolekciju od 128 do 250 LMSa. Uzeo sam Ludense od 1 - 30. I to je to što me od Bleka zanima. Yu crtače nisam nikada čitao i mislim da niti neću. Previše smo života prošli da bi u današnjim godinama mogli sa osnovnoškolskim zanosom i guštom čitati Bleka danas. Odnosno, uopće ga čitati. Nostalgija je tu samo u igri. Opet, sa druge strane, dobro je da je tu. Istina je takva da Bonelli junaci kod nas drže strip na životu. Fibrine stripove obožavam, ali bez Bonellia strip scena bi bila poprilično tanka. Pa iz tog razloga i nostalgije, iako ga ne čitam i kupujem, drago mi je kad vidim da je izašao novi Blek.
Nemoj biti tako isključiv. Daj šansu Kerčevom Bleku. Mislim da bi bio ugodno iznenađen. |
Elvis has just left the building! |
|
|
Topic |
|