Kod VČ možeš uvek samo na Dilana kao najdrazeg i Zagora kao najprodavanijeg da racunas. Ovo vec imam Libellusovo, na zalost. Kazem na zalost jer nisam bio siguran u kom ce formatu VČ odraditi Korene: Obojenom programu ili integralu. Prva mi opcija nije bila milija od LL izdanja. A VČ je definitivno dominantniji sa prevodom i integral je prostorno zahvalniji za nekoliko desetak cm. Sad ne znam sta da radim.
A VČ je definitivno dominantniji sa prevodom i integral je prostorno zahvalniji za nekoliko desetak cm. Sad ne znam sta da radim.
Sacekaj da izadje VCovo izdanje, pa cu ja kad ga nabavim napisati komentar, pa se onda odluci! A do tada ti preporucujem VCove Price iz nekog drugog sutra.
Jebemu misa koliko je Villa fenomenalan za naslovnice Texa, toliko mi kod Dylana uvijek nesto fali. Kao da ostaje nesto duzan. Uvijek mi taj dojam ostavlja.
Jebemu misa koliko je Villa fenomenalan za naslovnice Texa, toliko mi kod Dylana uvijek nesto fali. Kao da ostaje nesto duzan. Uvijek mi taj dojam ostavlja.
Pa sad, tko ga voli, voli, ja baš i ne, ali u redu, stvar ukusa. No valjda se SVI možemo složiti da su munje u pozadini loše i beskrvne, a brojem užasno pretjerane.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
No valjda se SVI možemo složiti da su munje u pozadini loše i beskrvne, a brojem užasno pretjerane.
Mislim da je to zato sto je jedan od ovih likova iza Zagora Thunderman, Covek munja, stari Zagorov nerpijatelj kog je Sclavi stvorio i koji se sada vraca posle 35 godina.